Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker

Код:717268
Є в наявності
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонна машина Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker

Kenwood Titanium Chef Baker – це ваш квиток у світ ідеальної випічки та нових кулінарних експериментів. Оснащена потужним мотором із цифровим керуванням, вбудованими вагами EasyWeigh з дисплеєм та двома чашами DuoBowl ємністю 5 та 3,5 л, ця кухонна машина дозволяє вдосконалювати свої кулінарні навички та розкривати творчий потенціал, реалізуючи навіть найскладніші рецепти. Крім замішування тіста та збивання кремів з використанням спеціальних вінчиків найвищої якості, ви також оціните простоту керування машиною та плавність перемикання швидкостей. І зможете розширити можливості приготування різноманітних страв та десертів за допомогою додаткових аксесуарів, що входять до комплекту. Якісний та потужний міксер швидко змішає смузі або допоможе зробити крем-суп. Завдяки кухонному комбайну можна легко подрібнювати горіхи, нарізати чи натирати овочі. А м'ясорубка допоможе вам у перемелюванні м'яса чи виробництві домашньої ковбаси. І все це втілено у витонченому дизайні, який дозволить цій кухонній машині стати прикрасою будь-якої кухні.

Особливості:

  • Мотор 1200 Вт
  • Вбудовані ваги: зважування в чаші або окремо
  • Електронний контроль швидкості: 8 швидкостей + імпульсний режим
  • Дві чаші DuoBowl із нержавіючої сталі
  • Функція паузи та таймер
  • Захист від бризок
  • Аксесуари в комплекті: К-подібна насадка, вінчик, гак для тіста, насадка для м'яких сумішей, блендер, м'ясорубка, кухонний комбайн, захисна кришка від бризок, лопатка
  • Окремі аксесуари можна мити в посудомийній машині
  • Можливість дооснащення насадками (+20 додаткових насадок)
  • Нековзка основа

Професійна допомога у повсякденних обов'язках

Kenwood Titanium Chef Baker оснащений надійним двигуном потужністю 1200 Вт з цифровим керуванням, який впорається навіть із найскладнішими кулінарними завданнями. А безперервне регулювання швидкості та імпульсний режим дозволять вам адаптувати робочий темп кухонної машини відповідно до рецепту та використовуваних інгредієнтів. Завдяки цьому ви зможете легко створювати найрізноманітніші страви, напої та десерти. Вершкові супи, страви на основі м'ясного фаршу, запечені багети, паста, фруктові та овочеві салати, картопляні оладки, кекси, тістечка та десерти з ідеально збитими вершками – це лише мала частина його можливостей.

4 насадки для змішування

Кухонна машина включає 4 насадки для змішування, які дозволять замішати або збити практично що завгодно:

  • К-подібна насадка – її дизайнерська форма є таємницею ідеальних результатів змішування. З її допомогою можна приготувати торти, наприклад, бісквітні або пісочні, печиво, цукерки, різні види начинок, пюре та багато інших страв.
  • Вінчик – не має собі рівних при збиванні вершків та приготуванні безе, суфле, тортів, соусів або майонезу. Він аерує масу, надаючи їй легку та повітряну консистенцію, і збиває поступово, незалежно від кількості інгредієнтів.
  • Спіральний гак – швидко та ефективно замішує тісто, наприклад, для домашньої пасти, піци, хліба чи пончиків.
  • Гнучкий вінчик – ретельно збирає всі інгредієнти зі стінок чаші під час змішування, тому відмінно підійде для приготування м'яких сумішей, наприклад, кремів на основі масла та цукру.

Усі насадки можна мити в посудомийній машині. Крім того, на вінчики, виготовлені з нержавіючої сталі System PRO, поширюється довічна гарантія.

Ваги EasyWeigh

Заощаджуйте час та усуньте безлад під час випікання. Вбудовані ваги EasyWeigh дозволяють зважувати інгредієнти прямо в робочій чаші, не переміщуючи їх, що заощаджує час і зменшує безлад при випіканні. А ще пропонують високу точність вимірів – аж до 1 грама. Крім того, ви можете зважувати інгредієнти не тільки у чаші, але й у вибраній насадці, наприклад, у блендері чи кухонному комбайні.

Чаші DuoBowl

Kenwood Titanium Chef Baker поставляється з практичними чашами DuoBowl, які ви особливо оціните при зберіганні – 2 однакові чаші з нержавіючої сталі об'ємом 5 л і 3,5 л, що входять до базової комплектації кухонного комбайна, поміщаються одна в одну і займають мінімум місця. Якщо ваш рецепт передбачає різні текстури чи складні процеси, ви завжди можете просто поміняти чашу та продовжувати творити.

Простота в експлуатації завдяки LightLift

Унікальний важіль LightLift дозволяє легко додавати інгредієнти до тіста. Просто натисніть кнопку звільнення головки та додайте інгредієнти у чашу. Таким чином, ви зможете краще контролювати весь процес приготування страви.

Безпечна робота

Кухонні машини Kenwood відрізняються не тільки простотою використання та обслуговування, а й безпекою. У разі будь-якого неправильного кріплення насадок, або при піднятті головки під час змішування, машина зупинить свою роботу, щоб уникнути виплескування інгредієнтів із чаші. Рівень безпеки також підвищується за рахунок блокування кришки барабана та приводу.

Повний набір аксесуарів

У комплект поставки Kenwood KVC85.594.SI Titanium Chef Baker входять також кілька функціональних насадок, що дозволяють значно розширити ваші кулінарні можливості. Так, блендер зі скляною чашею та 4 ножами з нержавіючої сталі, забезпечить ідеальне перемішування та приготування смузі або крем-супів. Практичний фуд-процесор допоможе у подрібненні, нарізанні та натиранні. А м'ясорубка з суцільнометалевою конструкцією корпусу, валу шнека та наповнювача легко перемеле м'ясо, рибу, тверді сири, фрукти та овочі.

Одна машина, необмежені можливості використання

Ви можете легко перетворити свою кухонну машину на соковитискач, подрібнювач і тертку або навіть на морозивницю. Завдяки своїй універсальності та сумісності з більш ніж 20 видами насадок (придбаються окремо), які допоможуть вам розвинути свій талант та розкрити свої можливості, Kenwood Titanium Chef Baker стане дійсно багатофункціональним помічником для будь-якого кулінара.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,6 л

Додаткова інформація

Нековзна підошва; функція складання; Захист від бризок; Місткість – яєчний білок 12; Об'єм борошна для кондитерських виробів, 680 г; Місткість – тісто (кг): 2,18 кг; Електронний контроль швидкості; Довжина кабелю 1.48 м; Можливість придбати +20 додаткових насадок; Кількість насадок: 7; Вид віночка: Гнучкий (для суфле), Кулястий; Можливість дооснащення насадками; Захист від навантаження; Можна мити в посудомийній машині; Відкидна робоча голова

Експлуатація

Тип управління

Механічний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Таймер

Вбудовані ваги

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Матеріал блендера

Скло

Колір
Вага
Вага в упаковці

21,26 кг

Габарити (ВхШхГ)

39,5 х 22,5 х 31,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

94,50 x 35 x 44,50 см

Комплектація

Кухонна машина, К-подібна насадка, Віночок, Крюк для тесту, Блендер, М'ясорубка, Насадка для м'яких сумішей, Насадка Кухонний комбайн, Дві чаші, Захисна кришка від бризок, Лопатка, Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків