Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI

Код:722661
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI фото
cashback iconКешбек 219 ₴
21 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Titanium Chef Baker XL

Ваш особистий су-шеф

Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI Chef Titanium Baker – ідеальний компаньйон для любителів випічки та різноманітних кулінарних експериментів. Вона оснащена дуже потужним двигуном, який впорається навіть із найскладнішими завданнями, а також набором функціональних насадок для найбільш ефективного змішування та збивання. Вас також порадують вбудовані ваги EasyWeigh™ та дві чаші DuoBowl, які дозволяють обробляти значну кількість інгредієнтів за один раз. У комплектацію також входить якісний та потужний блендер, а завдяки м'ясорубці машина може подрібнювати м'ясо дрібно чи крупно, або допомагати вам у виробництві домашньої ковбаси. Це ваш особистий су-шеф, який економить час, сили, позбавляє безладу на кухні і дозволяє зосередитися на тому, що приносить задоволення: створенні справжніх кулінарних шедеврів.

Особливості:

  • Мотор потужністю 1200 Вт
  • Планетарна система змішування
  • 8 швидкостей + імпульсний режим
  • Вбудовані ваги EasyWeigh
  • Чаші DuoBowl™ на 5 та 7 л
  • Аксесуари: м'ясорубка, блендер, К-подібна насадка, гак для тіста, вінчиок, гнучкий збивач, захисна кришка на чашу
  • Можливість доукомплектувати більш ніж 20 додатковими насадками

Потужна допомога у будь-якій справі

Kenwood KVL 85.224 SI оснащений двигуном потужністю 1200 Вт із цифровим керуванням. Він граючи впорається навіть із найскладнішими кулінарними задачами та адаптується до того, що ви готуєте. Плавне регулювання швидкості та імпульсний режим дозволять вам вибрати оптимальний темп роботи відповідно до поставленого завдання. Готуйте вершкові супи, страви на основі м'ясного фаршу, хрумкі багети, пасту, фруктові та овочеві салати, картопляні оладки, кекси та десерти з ідеально збитими вершками – це лише мала частина можливостей цього універсального кухонного помічника.

Завжди чудові результати

Машина використовує техніку планетарного змішування, яка однаково ефективно захоплює інгредієнти з боків, центру та дна чаші. Таким чином, вона рівномірно перемішує все до однорідного стану, а завдяки 8 різним швидкостям та імпульсному режиму ви можете за лічені секунди приготувати креми та суміші, які зазвичай вимагають багато сил та ретельного змішування.

Ваги EasyWeigh™ – мінімум часу та безладу

Точні ваги EasyWeigh™ кухонного комбайна Titanium Chef Baker зважують прямо в робочій чаші без необхідності перекладати інгредієнти, що економить час і зменшує безлад при випіканні. При необхідності ви можете зважити продукти в будь-якому місці приладу, в тому числі і на високошвидкісному приводі.

Чаші DuoBowl™

Кухонна машина Kenwood KVL 85.224 SI поставляється з 2 чашами з нержавіючої сталі DuoBowl об'ємом 5 та 7 літрів. Велика чаша спростить приготування їжі та випічку завдяки можливості темперувати інгредієнти прямо у чаші. Друга ємність з нержавіючої сталі об'ємом 5 л стане відмінним помічником при приготуванні невеликого об'єму інгредієнтів або у якості другої чаші для більш вибагливої випічки. А коли ви закінчите готувати, просто помістіть меншу чашу у велику, заощадивши багато місця у шафі.

Важіль із технологією LightLift

Унікальний важіль LightLift дозволяє легко додавати інгредієнти в процесі роботи. Все, що потрібно зробити, це натиснути кнопку, щоб підняти привід з насадкою і додати потрібні інгредієнти в суміш, і можете далі продовжувати приготування страви.

Насадки для змішування EasyClean

Цей кухонний комбайн включає 4 насадки для змішування EasyClean: вінчик, спіральний гак для замішування тіста, гнучкий вінчик і K-подібний вінчик. Всі вони чудово справляються зі своїми функціями та допомагають зробити випічку простою та зручною:

  • Фірмова K-подібна насадка дозволяє приготувати бісквітне, листкове тісто або тісто для макаронів, печива, цукерок, різних видів начинок, пюре та багатьох інших страв.
  • Вінчик ідеально підходить для збивання вершків та приготування ніжних безе, суфле, легкого тіста, соусів або майонезу. Він аерує масу та надає їй легку пишну консистенцію. Збиває рівномірно, незалежно від кількості інгредієнтів, що додаються.
  • Крюк для замішування швидко та ефективно замішує тісто, наприклад, для домашнього хліба, макаронів, піци.
  • Гнучкий збивач відмінно стирає всі інгредієнти зі стінок чаші, і в той же час ніжно розтирає їх і перетворює на однорідні гладкі креми або інші суміші.

Усі насадки можна мити в посудомийній машині.

Безпека понад усе

Кухонна машина Kenwood відрізняється не тільки простотою використання та обслуговування, а й безпекою. При будь-якому неправильному кріпленні насадок або при піднятті маніпулятора під час роботи, вона автоматично зупинить обертання, щоб уникнути виплескування інгредієнтів із чаші. Рівень безпеки також підвищується за рахунок блокування кришки барабана та приводу.

Один пристрій, необмежені можливості використання

Kenwood Titanium Chef Baker оснащений високошвидкісними та низькошвидкісними приводами, які є основою для додаткових насадок. За допомогою цього рішення ви можете легко перетворити свій пристрій на соковитискач, м'ясорубку, подрібнювач, тертку або навіть на морозивницю. Ця машина сумісна з більш ніж 20 насадками, що дозволяють перетворити її на дійсно багатофункціонального помічника.

М'ясорубка у комплекті

Готуйте пряні домашні ковбаски або ніжні дієтичні котлети з птиці, перемелюйте м'ясо, рибу, тверді сири, фрукти та овочі без особливих зусиль. Все це можливо завдяки м'ясорубці, що входить до комплекту цієї машини. Завдяки суцільнометалевій конструкції корпусу, шнеку та міцним сталевим лезам вона легко перемелює будь-які продукти. Ця насадка допоможе в приготуванні домашніх паштетів, котлет, ковбас та різних начинок.

Міцний та зручний блендер

Серед аксесуарів до цієї багатофункціональної машини є також блендер із боросилікатного скла ThermoResist, стійкого до високих та низьких температур. Він легко впорається з приготуванням крем-супів чи колкою льоду. Велика ємність та 4 ножі з нержавіючої сталі забезпечують ідеальне перемішування та швидке подрібнення інгредієнтів. А його матеріал дозволяє перемикатися між змішуванням гарячих та заморожених інгредієнтів, не побоюючись розтріскування чи пошкодження чаші.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,6 л

Додаткова інформація

Можливість дооснащення індивідуальними аксесуарами; Захист від навантаження; Деякі частини можна мити в посудомийній машині; Нековзна підошва; Електронний контроль швидкості; Повне змішування; Захист від бризок; Захист від навантаження; Місткість – тісто 4 кг; Місткість – яєчний білок 16; Об'єм борошна для кондитерських виробів: 2,56 кг

Експлуатація

Тип управління

Електронний

Кількість швидкостей

Змінна + імпульс

Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Планетарне замішування

Таймер

Вбудовані ваги

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Матеріал блендера

Скло

Колір

Сріблястий

Вага
Вага в упаковці

20,52 кг

Габарити (ВхШхГ)

37 х 22,5 х 40 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

49,5 х 35 х 74 см

Комплектація

Кухонна машина, Віночок з нержавіючої сталі «K-подібний», віночок, гак для тесту, насадка для збивання м'яких сумішей, скляний блендер, м'ясорубка, 2 чаші (5 та 7л), бризковик, інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків