Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3

Код:720746
Очікується
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 2 999 ₴
299 988

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle (640T) V3

Autel EVO II Dual 640T V3 – перший в галузі дрон, що поєднує в собі інфрачервону камеру та відеокамеру з надвисокою роздільною здатністю 8K. Завдяки тепловій роздільній здатності до 640x512, удосконаленому сенсору та продуманому програмному забезпеченню EVO II стає неперевершеним помічником як для звичайних ентузіастів, так і професійних користувачів. Зокрема, він дозволяє отримувати деталізовані зображення з високою роздільною здатністю і може застосовуватися в різних ситуаціях, таких як перевірка будівель та інфраструктури, пошуково-рятувальні операції, безпека та спостереження. А компактний дизайн дрону робить його ідеальним для легкого транспортування та використання у будь-якому місці. EVO II Dual 640T V3 змінює правила гри!

Новий тепловізійний датчик з роздільною здатністю 640x512 30 Гц

Головна та найбільш вражаюча особливість Autel EVO II Dual 640Т – його камера. Цей квадрокоптер оснащений відразу двома датчиками: датчиком RGB 8K та інфрачервоним термодатчиком. Останній має високу роздільну здатність 640 × 512, фокусну відстань 13 мм та 16-кратний цифровий зум, що дозволить легко спостерігати навіть за віддаленими цілями. Крім цього, дрон використовує новий алгоритм обробки зображень, що робить деталі тепловізійного зображення більш чіткими та помітними, ніж у конкурентів з аналогічною роздільною здатністю та апаратним забезпеченням.

Максимальна ефективність за будь-яких умов перегляду

EVO II Dual 640T V3 підтримує до 10 теплових палітр, що дозволяє пілотам справлятися з різними складними умовами зйомки та сценаріями місій.

Діапазони DRI

Камера Autel EVO II Dual 640Т може похвалитися високою ефективністю DRI. DRI (Detection, Recognition, Identification) розшифровується як виявлення, розпізнавання та ідентифікація. Так, наприклад, дрон може ідентифікувати людину з відстані 68 метрів, легковий автомобіль із 208 метрів, а вантажівку – з 361 метра.

Режим «картинка в картинці»

Візуальні та теплові зображення об'єднані, щоб допомогти користувачам швидко інтерпретувати дані та допомогти у прийнятті важливих рішень.

IRPC: потужний інструмент інфрачервоного термічного аналізу

Цей безкоштовний інструмент аналізу вимірювання температури розроблений спеціально для 640T і дозволяє користувачам швидко імпортувати зображення, редагувати та аналізувати вимірювання температури, а також створювати докладні звіти для спільного використання та спільної роботи.

50-мегапіксельна надчутлива відеокамера

Візуальна камера, встановлена на дроні, має унікальний датчик RYYB з алгоритмом Moonlight 2.0. Він значно покращує картинку, надаючи користувачам більше інформації. З його допомогою навіть в умовах низького освітлення можна виявляти, розпізнавати та класифікувати людей, впевнено діючи у будь-яких ситуаціях. А завдяки поєднанню технологій PDAF (автофокусування з визначенням фази) та CDAF (автофокусування з визначенням контрасту) для швидкого та точного відстеження ви ніколи не втратите ціль поля зору. За допомогою комбінації візуальних та теплових зображень, знятих двома камерами, ви можете швидко аналізувати дані та приймати важливі рішення.

Неперевершена чіткість 8K відео

EVO II Dual 640T V3 може записувати відео з роздільною здатністю до 7680x4320 пікселів. Це у 4 рази більше пікселів, ніж у форматі 4K (і у 16 разів більше, ніж у форматі HD). Відео 8K перевизначає чіткість та глибину зображення.

4K HDR для більшого динамічного діапазону

Знімайте більш чіткі та яскраві 4K HDR відео з розширеним динамічним діапазоном за рахунок об'єднання тривалих, середніх та коротких експозицій в один кадр. А 10-бітна глибина кольору допомагає захопити та передати понад 1 мільярд кольорів. Це не тільки забезпечує більшу гнучкість при постобробці, а й дозволяє зберегти при цьому багаті деталі в тінях і світлі.

4-кратний зум без втрат

Система підтримує 16-кратний цифровий зум і 4-кратний зум без втрат, забезпечуючи безпечне отримання зображень на великій відстані та детальне розуміння ситуації. При цьому висока роздільна здатність дає можливість збільшити масштаб сцени та обрізати зображення або відео до формату 4K без втрати якості. Легко знімайте, збільшуйте масштаб і перекомпоновуйте кадри, як вам потрібно.

Найкраща в галузі продуктивність

Льотні характеристики EVO II Dual 640T V3 були повністю оптимізовані завдяки новій системі живлення та конструкції із вуглецевого волокна. Оснащений провідною в галузі двочастотною системою передачі зображення, пристрій також забезпечує більш надійний захист від перешкод та стабільну передачу зображень високої чіткості у роздільній здатності до 1080p.

Обхід перешкод на 360°

Оснащений 19 групами датчиків, включаючи 12 візуальних датчиків, основну камеру, ультразвук та подвійні IMU, EVO II Dual 640T V3 може легко створювати тривимірні карти та планувати маршрути через складну місцевість у режимі реального часу. Таким чином, дрон може виявляти об'єкти в польоті й уникати їх, що підвищує безпеку як самого пристрою, так і оточення. При цьому його максимальний час польоту становить до 40 хвилин, що дозволяє користувачам довше залишатися в повітрі та ефективніше виконувати свої завдання.

Інтелектуальне відстеження AI Enhanced Dynamic Track

Дрон використовує алгоритми глибокого навчання для автоматичного відстеження вибраного об'єкта та одночасного уникнення перешкод під час польоту. Функція дозволяє відстежувати об'єкт у трьох режимах: ззаду, поруч або у фіксованому положенні.

Автоматичне повернення додому та точна посадка

EVO II Dual 640T V3 автоматично повернеться до точки старту при низькому рівні заряду батареї або втраті зв'язку. Більш того, нижня бінокулярна камера допомагає створювати карту глибини щільності, що допомагає дрону краще обчислювати площинність та кути, щоб забезпечити точну та безпечну посадку.

Інтелектуальний контролер Autel V3

Керуйте дроном ще краще зі Smart Controller V3. Його 7,9-дюймовий екран з яскравістю 2000 ніт добре видно навіть під прямим сонячним промінням. Технологія передачі SkyLink 2.0 гарантує роботу в радіусі до 14 км, що дозволяє користувачам керувати дроном з безпечної відстані, та покращує можливості захисту від перешкод завдяки тридіапазонній стрибкоподібній зміні частоти. Спеціально оптимізована система Android забезпечує додаткову гнучкість за допомогою сторонніх програм, а рейтинг захисту IP43 дозволяє використовувати пульт за будь-яких погодних умов.

Трансляція з Live Deck 2

Передавайте HD-відео в реальному часі на різні пристрої. Ця функція дозволяє міжвідомчим групам підвищити ситуаційну обізнаність та комунікацію, що може призвести до більш швидкого та якісного прийняття рішень.

Просте налаштування та керування

Ще однією перевагою Autel EVO II Dual 640 є простота налаштування та управління дроном. Він має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і може керуватися через контролер, що додається, або через додаток Autel Explorer на мобільному пристрої. Додаток також пропонує ряд зручних функцій, таких як пряма трансляція зображень та автоматичне відстеження, а також ряд інших корисних опцій, які допоможуть зробити використання дрона набагато комфортнішим та результативнішим.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту
Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Так

Особливості

Робоча частота: 2.400 GHz - 2.4835 GHz; 5.725GHz - 5.850 GHz; Макс. допустима швидкість вітру 17-20 м/с; Діапазон робочих температур -10-40℃; Цифрове збільшення 1-8x (до 3-кратного збільшення без втрат)

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

Android

Радіус дії пульта ДУ
Тип живлення пульта управління

Аккумулятор

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

48 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 256 Гб

Зручність користування

Управління з відео (FPV)

Так

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Датчики

Акселерометр

Барометр

Гіроскоп

Магнітометр

Акумулятор

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

1,15 кг

Габарити

11,1 х 35,4 х 42,4 см

Колір

Помаранчевий