Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO

Код:733279
Наявність уточнює менеджер
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Квадрокоптер DJI AVATA PRO-VIEW COMBO фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 474 ₴
47 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Небо - ваш ігровий майданчик

Коли Avata поєднується з окулярами та контролером руху, політ стає доступним для всіх. Випробуйте гострі відчуття від повного занурення в атмосферу з неперевершеною безпекою та контролем. Скористайтеся своєю спонтанністю та зафіксуйте навколишній світ. Деякі з нас породжені для польоту.
 

Сідайте в крісло пілота

Насолоджуйтеся комфортом і зручністю наступного рівня з DJI Goggles 2. Тепер вони менші, легші та оснащені екранами Micro-OLED, щоб ви відчували виняткову чіткість під час навігації по небу. DJI Avata також підтримує DJI FPV Goggles V2.
 

Відчуйте політ

З DJI Motion Controller інтуїтивно зрозумілий політ у ваших руках. Натисніть на спусковий гачок і киньте його вперед або поверніть за кут поворотом зап'ястя. Елементи керування прості у використанні та забезпечують абсолютно унікальний спосіб польоту.
 

Де маневреність поєднується з міцністю

Компактний і легкий DJI Avata швидко рухається в обмеженому просторі. Кожен аспект його конструкції створений для того, щоб ви були сміливішими. Вбудований захист пропелера означає, що якщо Avata зіткнеться з будь-яким предметом, він зможе відскочити назад, залишитися у повітрі та продовжити політ.
 

Прорив у візуалізації FPV

Оснащена 1/1.7-дюймовим CMOS-сенсором, DJI Avata підтримує надширококутний запис 4K з діафрагмою f/2.8. У поєднанні з високоякісними характеристиками зображення вона забезпечує виняткові візуальні ефекти, які не залишать байдужими для ваших глядачів.
 

155° надширокий кут огляду

Більшість безпілотних камер пропонують у кращому разі 84 ° FOV. DJI Avata піднімає все на новий щабель завдяки надширокій зоні огляду 155 °. Цей розширений кут огляду наближений до того, що ми бачимо на власні очі, створюючи вражаючі, гіперзанурюючі візуальні ефекти.
 

Плавна зйомка

Зберігайте стабільність знятого матеріалу під час зльоту та пікірування за допомогою RockSteady 2.0 та HorizonSteady. Ці флагманські технології відкривають світ кінематографічних можливостей, зменшуючи тремтіння камери та забезпечуючи плавне відео надвисокої роздільної здатності.
 

Маневреність 

Пориньте у світ фарб, знімаючи у колірному режимі D-Cinelike. Перетворіть відзнятий матеріал на шедевр за допомогою розширеної корекції кольору в процесі постобробки.
 

Портативний та готовий до пригод

Avata має новий інноваційний дизайн, створений з урахуванням зручності. Вона більш легка, компактна та зручна для перенесення.
 

Будьте сміливими. Літайте далеко

DJI Avata створений міцним, щоб ви могли бути сміливими. Міцна рама знижує ризик пошкоджень, забезпечуючи впевненість. Нова аеродинамічна конструкція з повітропроводами оптимізує ефективність використання енергії, забезпечуючи вражаючу тривалість польоту до 18 хвилин.
 

Система виявлення перешкод під час руху вниз

На додаток до вбудованого захисту пропелера, Avata оснащена системою бінокулярного огляду вниз та інфрачервоним датчиком ToF для ще більшої безпеки. Ці датчики виявляють перешкоди внизу та дозволяють Avata виконувати польоти на малій висоті або в приміщенні.
 

Хто сказав, що безпека – це не весело?

Насолоджуйтесь польотами з меншою тривогою. Кнопка екстреного гальмування контролера руху дозволить зупинитися одним натисканням кнопки. Підтримка функції RTH забезпечує додатковий захист при розрядженні батареї або пропаданні сигналу.
 

Передача, на яку можна покластися

Avata оснащена флагманською системою передачі відеосигналу DJI O3+ та всеспрямованими антенами 2T2R для неперевершеної стабільності та чуйності під час польоту. Насолоджуйтесь чітким та плавним зображенням у реальному часі у ваших окулярах навіть в умовах перешкод.
 

Освойте свої рухи

DJI Avata сумісний з кількома пристроями дистанційного керування, кожне з яких відкриває свої можливості. Симулятор польоту ідеально підходить для відточування навичок або випробування різних режимів управління, які пропонують збагачені візуальні ефекти і нові можливості.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту

27 м/с

Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Так

Складана конструкція

Ні

Особливості

Сумісність з FPV Remote Controller 2, Goggles V2, FPV Goggles V2 та DJI Motion Controller; Робоча температура від -10 до 40°C; Максимальний опір швидкості вітру 10,7 м/с

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

Ні

Радіус дії пульта ДУ

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

48 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

Так

Зручність користування

Дистанційне керування положенням камери

Так

Управління з відео (FPV)

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Датчики

Гіроскоп

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Час заряду акумулятора

90 хв

Ємність аккумулятору

2420 мАг

Габарити, комплектація

Вага

411 г

Габарити

15,7 x 7,5 x 14 см

Комплектація

Квадрокоптер; Окуляри DJI Goggles 2; Пульт дистанційного керування DJI RC Motion 2; Батарея DJI Avata Intelligent Flight Battery; Пропелери DJI Avata (пара) х3; Адаптер живлення DJI Avata; Протектор кардана DJI Avata; Кабель PD Type-C – Type-C; Викрутка; Гвинт (M2×7) х4; Батарея DJI Goggles 2; Захист екрану DJI Goggles 2; Пов'язка на голову DJI Goggles 2; Кабель живлення DJI Goggles 2; Двохдіапазонна антена DJI Goggles 2 (пара); Кабель DJI FPV Goggles V2 OTG; Шнурок

Колір

Чорний

Завантаження