Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Масажер SANITAS SMG 16

Код:695654
Архiв
Масажер SANITAS SMG 16 фото
Масажер SANITAS SMG 16 фото
Масажер SANITAS SMG 16 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 12 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер SANITAS SMG 16

Масажер Sanitas SMG 16 – прекрасний засіб для розслаблення, що доступне вам в будь-який момент. Він ефективно розслаблює м'язи, прискорює кровообіг і покращує загальне самопочуття за рахунок вібромасажу та зігріваючого інфрачервоного випромінювання. А також має 3 змінні масажні насадки для самих різних зон та цілей. Тому регулярне використання масажера стане прекрасним доповненням до вашого щоденного догляду за собою. З ним ви можете легко насолодитися інтенсивним або, навпаки, заспокійливим масажем прямо у себе вдома. Саме тоді, коли вам це необхідно найбільше.

Особливості:

  • Заспокоює і розслабляє
  • 2 режими: вібраційний масаж та інфрачервоне тепло
  • 3 змінних масажних насадки
  • Зручна довга ручка

Два види масажу в одному пристрої

SANITAS SMG 16 простий у використанні і дозволяє вибирати між просто вібраційним масажем і вібраційним масажем з активною функцією інфрачервоного нагріву. Все залежить лише від вашого самопочуття і потрібного вам ефекту, оскільки кожен вид масажу має свої особливості та переваги:

  • Вібраційний масаж може бути розслаблюючим або стимулюючим і часто використовується при м'язовій напрузі, болі і втомі. Він стимулює процеси обміну, допомагає при стресі, безсонні, сприятливо впливає на загальний стан. Застосовується для загального оздоровлення, поліпшення стану шкіри, профілактики ожиріння, попередження формування целюліту та варикозу.
  • Вібромасаж з інфрачервоним випромінюванням має більш сильний та глибокий ефект. ІК-промені додатково надають зігріваючий вплив, сприяючи розширенню судин під шкірою. За рахунок цього активується кровотік і кровопостачання у тій ділянці тіла, яку ви масажуєте, прискорюються обмінні процеси, а м'язи швидше розслаблюються.

Три змінних насадки

У комплекті з приладом йдуть три змінні масажні насадки (з м'якими голчастими виступами, з циліндричними виступами різної висоти, з двома великими згладженими масажними виступами). Вони дозволяють адаптувати пристрій до ваших потреб і найбільш ефективно обробляти різні ділянки тіла.

Зручна форма

Цей прилад був розроблений спеціально для самомасажу і оснащений ергономічною нековзкою ручкою. Вона має оптимальну довжину, щоб ви могли легко діставати до самих важкодоступних ділянок, таких як спина, наприклад. І оброблена спеціальним покриттям, що підвищує зручність і забезпечує безпеку при самомасаж.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

6 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Насадки в комплекті: для точкового масажу, для інтенсивного масажу, щітка

Зручність експлуатації

Кількість режимів

2

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Режим турбо масажу

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

350 г

Габарити (ВхШхГ)

8,0 x 6,5 x 33 см

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер SANITAS SMG 16