Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією

Код:702586
Очікується
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією video preview
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
-38%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 24 ₴
3 999
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажер для ніг Naipo MGF-50177

Naipo MGF-50177 – це функціональний масажер, який знімає напругу з ніг та допомагає розслабитися в комфорті й домашньому затишку. Він використовує техніку шиацу та оснащений 18 масажними роликами з двонаправленим обертанням, які ретельно розминають звід стопи та впливають на акупунктурні точки. Також у нього є функція нагріву, яка допоможе додатково зігріти ноги в холодну пору року та посилює ефект від масажу. Ергономічний дизайн масажера підходить для всіх розмірів стопи, а налаштовувати його роботу та перемикати режими можна кінчиком пальця ноги, тож вам навіть не доведеться нахилятися. Крім того, цей прилад досить компактний і легкий, тому ви можете використовувати NAIPO MGF-50177 не тільки вдома, а й брати з собою в офіс чи поїздки. Це чудовий подарунок не тільки для вас, а й для ваших близьких.

Глибокий розминаючий масаж шиацу – легкість для ваших ніг

Ця модель оснащена 18 масажними вузлами, які обертаються у двох різних напрямках та впливають на акупунктурні точки на стопі. Тим самим, пристрій стимулює приплив крові, розслаблює м'язи і знімає стрес. Цей роликовий масажер для ніг принесе вам справжнє задоволення після важкого робочого дня або інтенсивного тренування. Він також може полегшити біль у пальцях ніг, зняти болючість при підошовному фасціїті і навіть допомогти при звичайному артриті (краще проконсультуватися з лікарем).

Нагріває всю стопу

Масажер також має функцію підігріву роликів до 40–45° за Цельсієм, яка забезпечує зігрівальну дію, активізує розслаблення м'язів та прискорює обмінні процеси у тканинах. При цьому теплова терапія і розминаючий масаж відмінно доповнюють один одного, збільшуючи ефект від застосування приладу.

Масажна кулька для додаткової стимуляції

Бажаєте краще розім'яти певні ділянки ніг? Використовуйте гумову масажну кульку, яка знаходиться в центрі цього масажера. Вона вільно обертається на 360 ° і дозволяє краще опрацьовувати потрібні області.

Продуманий дизайн

Naipo MGF-50177 розроблений відповідно до форми людської стопи, і буде ефективним навіть для тих, у кого високий звід. А ще ідеально підходить для всіх розмірів ніг. Це дозволяє комфортно використовувати його людям із різними типами стоп. Тому ним може скористатися вся родина.

Просте керування пальцями ніг

Цей масажер для ніг розроблений з упором на ваш максимальний комфорт. Він керується однією кнопкою, яку можна натискати пальцем ноги. Таким чином, вам не потрібно нахилятися, щоб увімкнути/вимкнути пристрій або переключити режим.

15-хвилинний таймер

Завдяки функції таймера ви можете просто розслабитися та насолоджуватися масажем. Naipo MGF-50177 автоматично вимкнеться через 5, 10 або 15 хвилин роботи, щоб уникнути надмірної дії та зробити масаж безпечним для вас.

Дихаюча сітка

Пласка конструкція та чохол з м'якого сітчастого матеріалу, дозволяють легко та зручно утримувати масажер у чистоті. Сітчасті вставки виготовлені з дихаючої тканини, щоб забезпечити максимальний комфорт вашим ногам, поки їх доглядатиме і розминатиме ваш домашній масажист.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Режими работи
Додаткова інформація

18 масажних головок з двонаправленим обертанням та підігрівом; Масажна кулька з каучуку, що обертається на 360°; Підходить для всіх розмірів стопи; Легке керування ногами (не потрібно нахилятися); Функція таймера на 5,10, 15 хвилин; Забезпечує глибокий масаж стопи за допомогою техніки шиацу; Підходить для розслаблення та зігрівання замерзлих ніг; Ергономічний дизайн; Максимальний розмір ноги – 48р.

Зручність експлуатації

Кількість режимів

5

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

2 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Дихаюча сітка

Вага

2 кг

Габарити (ВхШхГ)

36 х 35 х 11 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для ніг Naipo MGF-50177 з підігрівом та вібрацією