Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа

Код:716153
Є в наявності
Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа фото
Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа фото
Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа фото
Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Блакитний фото
Зелений фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комплексний розслаблюючий масаж для ніг

Подаруйте собі приємне розслаблення після важкого робочого дня або фізичних навантажень, приберіть неприємні відчуття в ногах і влаштуйте невелике спа прямо у себе вдома з масажером для ніг з Naipo NPFT-SPA01. Він являє собою масажну ванну відразу з трьома функціями: підігрівом води, вібрацією та гідромасажем бульбашками. Нагрівальний елемент ефективно підігріває та підтримує воду заданої температури. За допомогою 8 масажних роликів прилад масажує ступні, впливаючи в тому числі і на акупунктурні точки, що покращує обмін речовин та якість сну. А легкий бульбашковий масаж допоможе вам розслабитися і відчути себе немов у спа-салоні. При цьому цифрова панель керування зі світловими індикаторами допомагає швидко та зручно налаштувати масажер, а захисні функції зроблять використання приладу безпечним. Це чудовий подарунок як для себе коханого, так і ваших друзів, батьків, сім'ї, людей похилого віку, що дозволяє трохи покращити якість життя і подарувати приємні хвилини відпочинку.

 

Особливості:

  • 3 види масажу: роликовий масаж, вібромасаж, бульбашковий
  • Нагрівання води в межах 35-48°С
  • Легке налаштування програм та температури
  • Функція підтримки температури
  • Швидке нагрівання
  • 8 знімних масажних роликів
  • Захист від перегріву
  • Робота від електромережі
 

Швидке нагрівання та підтримання температури

Цей масажер для ніг швидко та ефективно нагрівається до обраної температури (35-48°С), позбавляючи вас від небезпеки та клопоту, пов'язаних з його наповненням вже гарячою водою. Він також підтримує бажану температуру, тому вам не потрібно турбуватися про те, що вода остигатиме під час сеансу масажу. Така функціональність забезпечує неперевершений комфорт для користувача, залишаючи ноги завжди в теплі.

 

Знімні масажні ролики

Рухайте ступні вперед і назад на 4 парах масажних валиків, на кожному з яких розташовані акупунктурні вузлики. Вони розроблені на основі принципів рефлексології, щоб забезпечити глибокий масаж ступень, який може прискорити обмін речовин, покращити якість сну і благотворно вплинути на здоров'я всього тіла. При цьому ви самі регулюєте силу натиску та швидкість, а також за бажанням можете взагалі зняти ролики та прибрати їх.

 

Бульбашки та вібрація

Підніміть задоволення від догляду за ногами на новий рівень, увімкнувши функцію джакузі. При використанні одночасно з нагріванням, бульбашки немов переносять вас у саму розкішну сауну. А ритмічна вібрація зніме напругу та скутість у ступнях. Це настільки приємно і розслаблююче, що ви не захочете, щоб ваш домашній спа-день добігав кінця.

 

Стильний та простий у використанні

Акуратно вписана в корпус панель управління зі світловими індикаторами дозволяє зручно відстежувати та змінювати налаштування масажера. Перемикайтеся між режимами простим натисканням всього 4 чітко позначених кнопок і насолоджуйтесь теплом та доглядом за ногами, без зайвих зусиль з вашого боку.

 

Безпечний та надійний

Спа-масажерNaipo NPFT-SPA01 для ніг живиться від мережі та оснащений захистом від перегріву, тому ви можете бути впевнені, що ваші ноги будуть у безпеці. Не турбуйтесь про те, що стане надто спекотно; просто розслабтеся і дозвольте масажеру зробити всю необхідну роботу. Насолоджуйтесь кожним аспектом спа-процедур, не виходячи з дому.

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів

4

Джерело живлення

Вiд мережi

Панель управління

4 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Нема

Режим турбо масажу

Нема

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Пластик

Вага

1,7 кг

Габарити (ВхШхГ)

39 х 33 х 18 см

Комплектація

Масажер; Упаковка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Масажер для ніг Naipo NPFT-SPA01 з масажем, нагріванням та спа