Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D з підігрівом для плечей та шиї

Код:710302
Очікується
Масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D з підігрівом для плечей та шиї фото
Масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D з підігрівом для плечей та шиї фото
Масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D з підігрівом для плечей та шиї фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розслаблюючий масаж у будь-який час

Робота вимагає від вас значних фізичних зусиль або часто страждаєте від м'язових болів через свій спосіб життя? Є відмінне рішення – бездротовий масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D, який дозволить вам будь-якої миті побалувати себе ефективним і корисним масажем Шиацу. Він оснащений двома масажними вузлами, які обертаються в різні боки і розминають втомлені або затиснуті м'язи як пальці професійного масажиста. Ергономічний дизайн у формі букви U дозволяє ідеально охоплювати шию, спину, сідниці, ікри чи стегна. А кілька рівнів інтенсивності та функція підігріву масажних роликів дозволяють налаштувати прилад відповідно до ваших потреб – від легкого та приємного розслаблення до активного впливу для зняття болю. При цьому, завдяки вбудованій батареї пристрій можна використовувати вдома, на роботі або в автомобілі, перетворюючи будь-яке місце на оазис хорошого самопочуття. Просто увімкніть масажер, заплющте очі і насолоджуйтеся 15-хвилинним відпочинком з користю для свого здоров'я.

 

Глибокий розминаючий масаж Шиацу

Naipo MGS-321 оснащений двома рухомими вузлами, кожен з яких має по дві великі та дві малі масажні головки. Вони обертаються у протилежних напрямках та імітують тиск пальців масажиста при застосуванні техніки Шиацу. Така дія допомагає зняти скутість, біль, затискання та напруження в м'язах шиї, плечей, спини, талії або інших частинах тіла. Тому цей апарат не тільки пропонує приємне розслаблення, а й сприяє зниженню стресу та усуненню втоми. А ще буде дуже корисним спортсменам та всім, хто регулярно займається спортом.

 

Регульована інтенсивність

Регулюйте швидкість масажу відповідно до особистих потреб. Усього користувачеві доступно 3 рівні інтенсивності – від делікатного до сильного масажу. При цьому напрямок обертання головок автоматично змінюється, щоб надавати повніший та глибший вплив на м'язи.

 

Удосконалена функція обігріву

Масаж також можна доповнити функцією інфрачервоного підігріву роликів, яка передає тепло м'язам та сприяє покращенню циркуляції крові. Це посилює ефект від масажу та стимулює обмінні процеси у тканинах, а також допомагає швидше зняти напругу у м'язах.

 

Жодних дротів, жодних обмежень

Побалуйте себе масажем вдома, в офісі чи в дорозі. Naipo MGS-321 оснащений акумулятором, який забезпечує його роботу протягом 2 годин. Тому ви можете використовувати його навіть якщо поряд немає розетки.

 

Безпека понад усе

Вбудований механізм захисту запобігає перегріву масажера при тривалому використанні. Крім того, з метою дотримання рекомендованого безпечного часу роботи, пристрій автоматично вимикається через 15 хвилин. Тому вам слідкувати за часом не потрібно – просто увімкніть та насолоджуйтесь.

 

Комфортне використання

Конструкція масажера також ретельно продумана. Його форма повторює природні вигини людського тіла, довгі ремені роблять більш гнучким для використання в плечах і спині, а петлі на кінцях дозволяють вручну регулювати силу натиску. Крім того, спеціальні застібки-липучки добре утримують масажер на одному місці, коли вам потрібно зафіксувати прилад та звільнити руки. Всі елементи керування також знаходяться під рукою, що дозволяє легко змінювати налаштування прямо під час сеансу.

 

Зроблений з увагою до деталей

Naipo MGS-321 Shiatsu 3D виготовлений з комбінації приємного на дотик, щільного матеріалу, що нагадує шкіру, і сітчастої дихаючої тканини. Маючи хорошу повітропроникність, сітка забезпечує оптимальний теплообмін при використанні функції нагрівання і не подразнює шкіру. Масажер також легко складається, щоб можна було брати його із собою у поїздки. І не займає багато місця для зберігання. Це відмінний варіант для всіх, кому важливий комфорт та мобільність.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

25,6 Вт

Режими работи

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Акумулятор

Панель управління

4 кнопки

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Режим турбо масажу

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Є

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Дихаюча сітка

Вага

1,6 кг

Комплектація

Масажер; Зарядний пристрій; Керівництво користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажер Naipo MGS-321 Shiatsu 3D з підігрівом для плечей та шиї