Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Масажна подушка MG 149 (Grey)

Код:624508
Є в наявності
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 51 ₴
5 119
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажна подушка Beurer MG 149

Хто з нас не мріяв гарненько розслабитися після довгого робочого дня або активного фізичного навантаження? Розім'яти тіло, прогнати втому і відчути приплив бадьорості. Все це зможе забезпечити масажна подушка Beurer MG 149. Всього за 15 хвилин вона може поліпшити ваше самопочуття і подбати про проблемні зони. Вдома чи в офісі, в подорож або на дачі побалуйте себе масажем Шиацу, що знімає напругу і дарує відчуття розслабленості.

 

Як вона працює?

У масажній подушці Beurer MG 149 знаходяться обертові головки, які тиснуть і розминають імітуючи рухи масажу Шиацу. Прилад може надавати розслаблюючу або стимулюючу дію і часто застосовується для лікування защемлення м'язів, болю і втоми. За допомогою цього пристрою ви можете ефективно та без сторонньої допомоги робити масаж самому собі, а також забезпечити всю сім'ю безвідмовним особистим масажистом.



 

Шиацу - шлях до здоров'я та гарного самопочуття

Шиацу (в перекладі з японської означає «тиск пальцем») - це точковий масаж, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров'я і позбавлення від різних захворювань.


Він виник в Японії, де офіційно визнаний методом терапії, а потім поширився по всьому світу. Масаж Шиацу широко застосовують для загального оздоровлення організму, зняття напруги і втоми.

Корисне тепло

Подушка Beurer MG 149 має функцію підігріву масажних роликів, що позитивно впливає на організм і підсилює ефект масажу. Тепловий вплив добре розслабляє м'язи, покращує кровопостачання, активізує подачу кисню в усі клітини, прискорює процес виведення токсинів.


При цьому, прилад абсолютно безпечний, оскільки має захист від перегріву і автоматично відключиться в разі виникнення будь-яких проблем.




 

Для всього тіла

Універсальна форма масажної подушки відмінно підходить під контури вашого тіла. Завдяки цьому, пристрій дозволяє масажувати не тільки шию, але і спину, поперек, стегна, гомілки та інші зони. Такий масаж поліпшить ваше самопочуття, допоможе зняти м'язову напругу і розімне затерплі ділянки.


Масажна подушка є відмінним профілактичним засобом в боротьбі з багатьма захворюваннями спини та шиї і просто необхідна тим, хто займається спортом, оскільки вона дозволяє зняти напругу після тренування.

 

Візьміть з собою

Компактна форма масажера дозволяє брати його з собою в поїздки, використовувати на дачі або в офісі. Ззаду подушка має ремінь із засувкою, який дозволяє зафіксувати її на кріслі, щоб вона не зрушилася під час масажу певної зони. Працює подушка від розетки за допомогою адаптера. Просто підключіть і насолоджуйтеся масажем в будь-який час.

 

Особливості масажної подушки MG 149:

  • Розслабляючий масаж Шиацу

  • 4 масажні головки, що обертаються в різних напрямках

  • Функція підігріву

  • Використання для різних ділянок тіла: шиї, спини, ніг і т.д.

  • Надійна фіксація засувкою

  • Універсальна форма подушки

  • Аварійне відключення

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів

2

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

1 кнопка

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Поліуретан (імітація шкіри)

Вага

1, 41 кг

Вага в упаковці

1, 7 кг

Габарити (ВхШхГ)

30 х 20 х 11,5 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

33,6 х 21,6 х 12 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Масажна подушка MG 149 (Grey)