Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Масажна ванночка для ніг Beurer FB 50

Код:643440
Немає в наявності
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 50 video preview
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 50 фото
Масажна ванночка для ніг Beurer FB 50 фото
cashback iconКешбек 109 ₴
10 979

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажна ванночка Beurer FB 50 – це пристрій класу люкс з безліччю функцій, різними видами масажу, нагріванням води та додатковими аксесуарами для догляду за ногами. Особливо оцінять розслаблюючі властивості цього девайса любительки високих каблуків. Після цілого дня, проведеного на ногах, така ванночка допоможе розслабитись і подарує справжнє блаженство. Вона дозволить насолоджуватися приємним розслаблюючим спа-масажем у себе вдома, приносячи втомленим ногам легкість та догляд, а вам – бадьорість і гарне самопочуття.

Особливості:

  • Вібраційний та бульбашковий масаж
  • 5-рівневий підігрів води (35-48 °C)
  • 6 вбудованих магнітів та 8 інфрачервоних випромінювачів
  • 3 змінні насадки для педикюру
  • Знімні роликові насадки для масажу рефлекторних зон на стопах
  • Рельєфна опора для стоп з масажним ефектом
  • Функція сухого масажу
  • Захист від бризок та нековзкі гумові ніжки

Розслабляючий бульбашковий масаж

Режим бульбашкового масажу перетворює ванночку для ніг на міні-джакузі. Сотні маленьких бульбашок ніжно погладжують шкіру, прекрасно розслабляючи і допомагаючи відновити сили після напруженого дня. Крім того, такий масаж підсилює кровообіг і стимулює обмін речовин.

Комфортна температура води

Ванночка для ніг Beurer FB 50 може самостійно підігрівати воду до потрібної температури, щоб вона не охолола і вам не довелося переривати процедури. Встановіть оптимальний для себе рівень нагріву (35, 38, 42, 45, 48° C) і налаштуйте таймер (20-60 хвилин), щоб повністю розслабитися і отримувати задоволення від гідромасажу, не турбуючись ні про що.

Корисна рефлексотерапія

Використовуючи знімні роликові насадки можна відпочивати з користю, роблячи рефлекторний масаж стоп. Він заснований на принципі взаємозв'язку кожного органу з певною рефлекторної зоною на підошві ноги. Масаж стимулює біологічно активні точки на стопах, тим самим впливаючи практично на весь організм. Він підвищує тонус, імунітет, поліпшує кровообіг і сон, а також стимулює роботу серцево-судинної і нервової систем.

Ніжний вібраційний масаж

Потіште себе делікатним вібраційним масажем в кінці довгого робочого дня. Розслаблюючі вібрації проникають глибоко у тканини, стимулюючи кровообіг, знімаючи відчуття втоми й важкості у ногах.

Інфрачервоне світло

Інфрачервоне випромінювання покращує циркуляцію крові, за рахунок чого прискорюється обмін речовин, швидше виводяться токсини, знімається напруга у м'язах. Також використання інфрачервоної лампи стане у пригоді при лікуванні застуди та буде особливо корисним тим, хто має проблеми з суглобами.

Цілющий вплив магнітів

Вбудовані магніти створюють поле, яке сприятливо впливає на ноги і весь організм в цілому. Вони допомагають позбутися від болю у м'язах та суглобах, відчуття тяжкості у ногах, прискорюють циркуляцію крові.

Аксесуари для догляду

Поєднайте приємне з корисним. У комплекті з Beurer FB 50 йдуть 3 змінні насадки (масажна, пемза, щітка). Вони дозволяють заощадити час і подбати про красу ваших ніжок під час розслаблюючих водних процедур, наприклад, видалити огрубілу шкіру або додатково розім'яти стопу. Насадки кріпляться на центральну консоль посеред ванночки і автоматично обертаються при натисканні. Тому ви можете повністю розслабитися і подивитися улюблене шоу поки приводите ноги в порядок.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

390 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Світлодіодний дисплей; 6 магнітів та 8 інфрачервоних випромінювачів; Регулювання температури води: від 35 до 48 ° С; 3 насадки для педикюру; Захист від бризок; Гумові ніжки

Зручність експлуатації

Кількість режимів

3

Джерело живлення

Вiд мережi

Панель управління

Контролер

Пульт керування

Нема

Регулювання інтенсивності масажу

Нема

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Вага

5,2 кг

Габарити (ВхШхГ)

50 x 39 x 22 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Масажна ванночка для ніг Beurer FB 50