Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Перкусійний масажер Gezatone AMG145

Код:702149
Архiв
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 video preview
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Перкусійний масажер Gezatone AMG145 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Перкусійний масажер для тіла AMG145 Gezatone

Компактний масажер-пістолет для глибокої міофасціальної дії перкусійним методом. Допомагає усунути спазми та болючість у м'язах, прибрати затиски та відновити рухливість тіла. Полегшена вага та керування однією кнопкою зручні для самостійного застосування.

Ідеальний масажер для шиї та тіла AMG145 Gezatone

Масажер у вигляді пістолета традиційно заведено вважати апаратом для спортсменів. Так, вони першими оцінили перкусійний (ударний) масаж як чудовий метод швидко розбити тригерні точки, розм'якшити спазмовані м'язи, зняти болючі відчуття. Але дискомфорт і скутість м'язів виникають з різних причин. Це і посилені тренування, і напружена фізична робота, і нерівномірне навантаження на різні групи м'язів, і навіть емоційний стрес.

Тривале сидіння за офісним столом, незручні пози у громадському транспорті, підіймання важких речей у побуті – це лише неповний список причин, через які наші м'язи «кам'яніють», а тіло втрачає рухливість. Болі в шиї, плечах, спині, руках, спазми литкових м'язів – всього цього легко позбутися без професійного масажиста за допомогою перкусійного масажера AMG145.

Кому допоможе ударний масажер для тіла AMG145

  • Полегшений масажер стане надійним помічником як професійним спортсменам, так і юним любителям спорту. Завдяки полегшеній вазі його зручно брати із собою на тренування. Він не лише миттєво розслабить перенапружені ділянки м'язів, завадить скупченню молочної кислоти та появі подальшого болю, а і підвищить витривалість, дозволить отримувати вищі спортивні результати.
  • Його однозначно оцінять ті, кому через роботу доводиться довго перебувати в статичних позах з нерівномірним навантаженням на м'язи, порушенням постави.
  • Перкусійний масажер AMG145 полегшить життя людям фізичної праці, стане у пригоді після підіймання важких речей, роботи на дачі і т.п. Особливо він сподобається молодим мамам, яким доводиться постійно нахилятися та підіймати дитину на руки.
  • Допоможе швидко відновитись після травм, відновити кровообіг, усунути застої у м'язовій тканині, покращити рухливість тіла людям з низькою фізичною активністю.
  • Стане підмогою у роботі тренерів, масажистів, розширюючи можливості мануальної терапії та профілактичного масажу.

Ударний масажер для тіла AMG145 позбавить болю в так званих стрес-залежних зонах верхньої третини спини, де напруга та ломота пов'язані з емоційним станом, поверне життєвий тонус і дозволить повноцінно розслабитися. І все це за 15 хвилин дії без сторонньої допомоги!

Як працює масажний пістолет AMG145

Техніка перкусійного масажу заснована на рівномірних частих постукувальних рухах, що дозволяють з максимальною точністю впливати на проблемні ділянки. Масажер у вигляді пістолета дуже зручний – його легко тримати в руці, контролюючи силу та частоту ударів.

Ефекти перкусійного масажу:

  • Глибокий міофасціальний масаж, повне опрацювання м'язової тканини
  • Зменшення спазмів, болю
  • Відновлення рухливості м'язів та діапазону рухів
  • Усунення тригерних точок, затисків
  • Поліпшення кровотоку та лімфотоку у ділянці впливу, відновлення обміну речовин у тканинах, виведення токсинів та молочної кислоти

Ударна вібрація масажера АМГ145 від Жезатон за рахунок швидких серій ударів та більш глибокого рівномірного опрацювання тканин дозволяє досягати більш значущих результатів, ніж ручний посткувальний масаж. Цей прилад швидко позбавить болю у м'язах незалежно від причини їх появи, подарує свободу рухів та полегшення, комфорт, релакс та спокійний сон після посилених тренувань або напруженого дня.

Особливості ударного масажера AMG145

  • Універсальна масажна насадка з м'якого силікону не подразнює шкіру, пом'якшує удари, не впливаючи при цьому на ефективність масажу.
  • Форма насадки дозволяє якісно опрацювати будь-яку ділянку тіла
  • 6 рівнів інтенсивності дозволяють вибрати комфортний для себе режим та силу ударів на різних групах м'язів
  • Автоматичне вимкнення приладу через 15 хвилин

Результат – відсутність болючих відчуттів, локальних ущільнень та повна свобода рухів! Плюс приємний релакс та покращення загального самопочуття від сеансу гарного масажу.

Переваги перкусійного масажера AMG145 Gezatone

  • Заощаджує ваш час та гроші, дозволяє за 15 хвилин без сторонньої допомоги провести собі якісну розминальну процедуру. Універсальна насадка розрахована на інтенсивне опрацювання будь-якої групи м'язів. М'який силікон робить процедуру ще комфортнішою
  • Полегшений корпус дозволяє спокійно користуватися масажером і чоловікам, жінкам та підліткам, а також ослабленим через хворобу або вік людям
  • Апарат живиться від мережі і може працювати так довго, як вам потрібно
  • Тихий двигун, не дратує вас та оточуючих гучними звуками
  • Керування однією кнопкою, таймер на 15 хвилин
  • Для перкусійного масажу не потрібна додаткова косметика

Крім відновлення рухливості м'язів та усунення больових відчуттів, ударний масаж має загальний оздоровлювальний ефект: відновлюється самопочуття, проходять головні болі, відчувається приплив сил, покращується сон та настрій тощо.

Рекомендації щодо використання масажного пістолета AMG145

Перед увімкненням приладу його під'єднують до мережі живлення. Починати масаж рекомендується з низького рівня, поступово збільшуючи потужність, орієнтуючись на власні відчуття.

Насадка переміщується вздовж ходу м'яза без сильного натискання та відриву від тіла. Загальна тривалість одного сеансу з перкусійним масажером не має перевищувати 15 хвилин, час впливу також рекомендується збільшувати поступово.

Протипоказання

  • Патології серця та судин, гіпертонія, порушення згортання крові, при прийомі антикоагулянтів, при тромбофлебітах та варикозі
  • Онкологічні захворювання
  • Туберкульоз, діабет, хвороби системи виділення
  • Травми кісток та м'яких тканин
  • Дерматологічні захворювання, будь-які ушкодження шкіри у ділянці впливу (опіки, порізи, обмороження тощо), алергічні реакції, висипи різного характеру

Перкусійний масаж заборонений на ділянках щитоподібної залози, хребта, проекції серця, а також на обличчі, голові, кісткових виступах та суглобах. При підвищеній температурі, застудних захворюваннях, грипі, ГРВІ, загостренні хронічних хвороб масаж заборонено до одужання або стану стійкої ремісії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

28 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

Полегшений корпус; Тихий мотор, що не дратує вас і оточуючих гучними звуками; Кількість рівнів інтенсивності: 6; Таймер автовимкнення: 15 хвилин; Універсальна масажна насадка з м'якого силікону не дратує шкір

Зручність експлуатації

Кількість режимів

6

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Пластик

Вага в упаковці

1,5 кг

Комплектація

Перкусійний масажер AMG145 Gezatone; Мережевий шнур; Силіконова масажна насадка; Інструкція з експлуатації

Найпопулярніші запити в категорії Перкусійний масажер Gezatone AMG145