Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Перкуссiйний ручний масажер для тіла Naipo NPMG-2008

Код:697947
Очікується
Перкуссiйний ручний масажер для тіла Naipo NPMG-2008 фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Перкусійний ручний масажер для тіла Naipo NPMG-2008

Тримайте свої м'язи в тонусі та проводьте сеанси розслаблюючого масажу у будь-який час із зручним ручним масажером Naipo NPMG-2008. Він має 5 рівнів інтенсивності, 4 змінні насадки та розумний чіп, який регулює інтенсивність дії, що дозволяє виконувати глибокий або поверхневий масаж будь-яких частин тіла з мінімальними зусиллями. Тому він стане в нагоді як спортсменам, так і офісним працівникам, які ведуть сидячий спосіб життя. Ергономічна рукоятка та невелика вага допомагають легко утримувати масажер у руці під час використання, а компактний розмір та ємна батарея дають можливість брати його із собою, щоб використовувати у будь-який момент.

Особливості:

  • Призначений для масажу різних частин тіла: шиї, спини, стегон, ніг та рук
  • Допомагає розслабити м'язи, зняти болючість та скутість
  • 4 змінні насадки та 5 рівнів інтенсивності масажу
  • Легкий та зручний для перенесення
  • Нековзка ручка
  • Час роботи від вбудованої батареї: до 6 годин
  • Автовідключення через 15 хвилин роботи
  • Тиха робота

5 швидкостей на вибір

Масажний пістолет Naipo має 5 швидкісних режимів, що регулюються в діапазоні від 1800 до 3200 коливань на хвилину, що дозволяє підбирати інтенсивність впливу залежно від потрібного ефекту. Так, низькі обороти підійдуть, щоб активувати м'язи перед тренуванням або розслабити їх після фізичних навантажень, а високі допоможуть усунути болючість і скутість м'язів, а також прискорити регенерацію тканин.

Висока амплітуда та низький рівень шуму

Naipo NPMG-2008 має амплітуду 11,5 мм, чого достатньо для розслаблення напружених м'язів та зняття м'язового болю. При цьому шум від роботи масажера тримається в межах 35 дБ, що навіть тихіше за звичайну розмову, а тому він не буде дратувати вас під час використання.

Розумний масажний пістолет

Завдяки смарт-чіпу всередині цей масажер вміє підлаштовуватися під вас. Коли ви натискаєте сильніше, щоб глибше впливати на м’язи, інтенсивність масажу також інтелектуально збільшується разом з вашим натисканням.

4 насадки для різних зон та видів масажу

Використовуйте Naipo NPMG-2008 для швидшого відновлення м'язів рук і ніг, зменшення хворобливості у м'язах шиї та спини, покращуйте кровообіг у затерплих зонах та багато іншого. А щоб полегшити вам завдання в комплекті з масажером йдуть чотири види насадок:

  • Насадка з повітряною подушкою всередині – універсальна і може використовуватися на будь-якій частині тіла, забезпечуючи м'яку та делікатну дію. Прекрасно підійде для людей з високою чутливістю та жінок.
  • Сферична насадка – підходить для великих областей, таких як груди, спина та сідниці.
  • Насадка у вигляді кулі – для глибокого та точкового масажу; може застосовуватись на долонях, підошвах ніг, суглобах тощо.
  • U-подібна насадка – відмінно підходить для масажу шиї, хребта та ахіллових сухожиль.

Батарея 2600 мАг

Масажер оснащений літієвою акумуляторною батареєю ємністю 2600 мАг, якої залежно від встановленої швидкості йому вистачає до 4-6 годин автономної роботи. Це дозволяє щодня використовувати масажер протягом двох тижнів за умови застосування раз на день. Таким чином ви не будете обмежені у виборі місця та часу для масажу.

Автоматичне вимкнення

Щоб зробити використання пристрою не тільки зручним, але й безпечним для користувача, виробник передбачив у масажері Naipo функцію автоматичного вимикання. Завдяки їй він вимкнеться після 15 хвилин безперервного використання, що не дасть вам перевищити рекомендований час масажу і позбавить необхідності контролювати час самостійно.

Надлегкий та портативний

Цей ручний масажер важить менше ніж кілограм, тому ним з легкістю можуть користуватися навіть жінки. А його компактні розміри дозволяють брати його з собою на тренування чи поїздки. Просто покладіть його в сумку та зможете скористатися ним в офісі, спортзалі чи на дачі. Насолоджуйтесь приємним масажем будь-де.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування
Форм-фактор
Потужність

10 Вт

Режими работи
Додаткова інформація

5 рівнів інтенсивності; 4 змінні насадки; Розумний чіп, який регулює інтенсивність дії; Нековзна ручка; Автовимкнення через 15 хвилин роботи

Зручність експлуатації

Кількість режимів

5

Джерело живлення

Акумулятор

Автономність

До 6 годин

Панель управління

Кнопка

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Регулювання інтенсивності масажу

Є

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Пластик

Вага

610 г

Габарити (ВхШхГ)

16,3 x 15,7 x 5,8 см

Комплектація

Перкусійний масажер Naipo NPMG-2008; Змінні насадки – 4 шт.; Зарядний кабель micro USB; Інструкція з експлуатації

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Перкуссiйний ручний масажер для тіла Naipo NPMG-2008