Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404)

Код:717494
Немає в наявності
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
БФП струменевий Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404) фото
cashback iconКешбек 294 ₴
29 445

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БФП Epson L14150 A3, with WI Fi, ethernet, duplex, ADF, FAX (C11CH96404)

МФУ Epson L14150 – багатофункціональний пристрій, що поєднує в собі функції кольорового принтера, сканера, копіювального модуля і факсимільного пристрою. Створено спеціально для тих, кому необхідний економічний друк документів різного формату і широкі функціональні можливості, включаючи роботу по Wi-Fi і Ethernet. З'єднання 4-х апаратів в одному корпусі істотно заощаджує місце і засоби на покупці оргтехніки для ефективної діяльності в будь-якій галузі. Прилад розрахований на високі навантаження друку, сканування та ксерокс.

Безкартриджна система

Багатофункціональний пристрій Epson L14150 є безкартриджним. Як ємності для чорнила використовуються контейнери на фронтальній стороні приладу. Подібне розташування дозволяє простіше відстежувати рівень чорнила, а також робить пристрій компактнішим. Об'єм контейнерів у 10 разів перевищує обсяг стандартних картриджів. Технологія безкартрижного друку дозволяє сильно економити на витратах із заправки пристрою. З одного комплекту контейнерів чорнило вистачає на роздрук до 7500 ч/б та 6000 кольорових відбитків.

Чіткі текст та графіка

Модель використовує пігментне чорнило, яке забезпечує - друк чіткого тексту і графіки на папері, миттєве висихання відбитків, виявляють стійкість при попаданні вологи і виділенні маркером. Унікальна технологія друку Micro Piezo Heat-Free, розроблена Epson, точно контролює тиск у ємностях із чорнилом. Такий підхід дозволяє отримати відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують тривалий термін служби принтера та роботу без поломок.

Автоматичний двосторонній друк

БФП оснащено системою автоматичного двостороннього друку для носіїв формату А4. Функція автоматичного двостороннього друку заощаджує час друку з обох сторін аркуша та папір. Вона дозволяє швидко і без зайвих зусиль перевести у друкований вигляд багатосторінковий документ, оформивши його у вигляді книги. Керування функцією автоматичного двостороннього друку гранично просте - достатньо вибрати її в меню драйвера.

Лотки для різних типів паперів

Пристрій має кілька лотків для завантаження паперу. Для роботи з документами формату А4 папір завантажується у передній лоток пристрою, а для друку документів більшого формату (до А3) використовується задній лоток. Прилад дозволяє одночасно працювати з різними форматами та типами паперів. Якщо вироблявся друк документів формату А4, а потім потрібно було надрукувати А3, то виймати папір і завантажувати замість нього новий не доведеться. Необхідно просто змінити тип і формат паперу в меню драйвера пристрою, і воно саме визначить лоток для друку потрібних матеріалів.

Автоподатчик для сканування документів

Пристрій обладнано планшетним сканером формату А4 для сканування фото та документів посторінково. Є автоподатчик, призначений для обробки багатосторінкових документів (до 35 аркушів).

Друк із мобільних пристроїв

МФУ дозволяє друкувати та сканувати зображення з мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS та Android. Встановивши безкоштовну програму сервісу Epson Connect можна надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєну принтеру e-mail адресу.

Надсилання та отримання факсимільних повідомлень

Цей апарат включає вбудований кольоровий факс. Можна надсилати та отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, підключивши до пристрою телефонну трубку.

Підключення по Wi-Fi

Апарат дозволяє підключатися до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi та використовувати максимум можливостей бездротової роботи – друк та сканування документів та фотографій віддалено. Переваги бездротового друку — економія місця на робочому столі та друк із будь-якої точки будинку та офісу підвищують цінність МФУ. За потреби пристрій можна підключити до мережі Ethernet. Після цього можна буде надсилати зображення на друк електронною поштою.

Підключення через мережу Ethernet

Пристрій дає можливість підключення до мережі, причому допускається не тільки відправляти завдання на друк, але і сканувати зображення відразу на свій комп'ютер. Наявність такої функції заощаджує робочий час та прискорює робочий процес, що дозволяє вважати МФУ Epson L14150 ідеальним рішенням для роботи з кількома ПК в умовах офісу.

Сенсорний РК-екран

Налаштування бездротового з'єднання Wi-Fi, підключення до мобільних пристроїв без використання ПК, вибір різних функцій та зміна налаштувань МФУ проводитися за допомогою сенсорного РК-екрана. З його допомогою можна вручну запускати копіювання, сканування, факс, а також виконувати сервісні команди - перевірка та прочищення дюз (сопла, з яких витікає чорнило під час друку, періодично забиваються і тоді їх необхідно прочищати).

Система заправки чорнила Key Lock

У МФУ реалізовано систему заправки чорнила Key Lock, яка не дасть переплутати кольори при заправці. Секрет цієї системи заправки в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна тільки з заправним отвором за принципом ключа із замком.

Контейнери із вбудованим клапаном від проливання

Контейнери із чорнилом для моделей серії L мають внутрішній клапан, який захищає від випадкового проливання при перевертанні контейнера. Клапан відкривається тільки при встановленні контейнера в отвір для заправки, після чого чорнило починає надходити всередину друкуючої системи. Як тільки контейнер виймається із заправного отвору - клапан блокує подачу чорнила, виключаючи можливість випадкового проливання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Так

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість кольорового друку

24 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

38 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Google Cloud Print

Epson Connect

Email Print

iPrint

Remote Print Driver

Apple AirPrint

Ємність лотка

Лоток подачі

250 стор

Лоток прийому

30 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Ресурс чорного картриджа

6500 стор

Ресурс кольорового картриджа

5200 стор

Роздільна здатність друку

4800х1200

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

Чорний картридж: C13T03V14A; Блакитний картридж (Cyan): C13T03V24A; Пурпурний картридж (Magenta): C13T03V34A; Жовтий картридж (Yellow): C13T03V44A

Щільність паперу

64-256 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Максимальна область сканування

216 x 297

Роздільна здатність сканера

1200х2400

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 10 стор/хв

Кольорове сканування, стор/хв

До 4,5 стор/хв

Дисплей (тип матриці)

CIS

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Ні

Кількість копій за цикл

1-99

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Колір

Чорний

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Mac OS X

Windows

Розміри (Д*Ш*В), мм

358 x 498 x 245 мм

Вага

9,7 кг

Особливості

Мінімальний обсяг краплі: 3.3 pl; Тип чорнила: пігментні, водорозчинні; Витратні матеріали: контейнери серії C13T03V, ємність для відпрацьованого чорнила C13T04D100

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера