Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404)

Код:724932
Є в наявності
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
БФП Epson L15160 з Wi-Fi (C11CH71404) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 631 ₴
63 189
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Epson L15160 — це БФП 4-в-1 (принтер-сканер-копір-факс) з можливістю друку документів формату А3+. Воно спеціально створене для тих, кому потрібні економічний друк документів різного формату та широкі функціональні можливості, включаючи роботу з Wi-Fi Direct та Ethernet.

Фронтальні чорнильні ємності

Особливість усіх пристроїв серії "Фабрика друку Epson" - це друк без картриджів. Замість картриджів Epson L15160 використовує фронтальні чорнильні ємності. Фронтальне розташування дозволяє простіше відстежувати рівень чорнила, а також робить пристрій компактнішим. Так новинка на 30% компактніша за аналогічні пристрої попереднього модельного ряду. Об'єм чорнильних контейнерів до БФП Epson L15160 в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і вміщує 70 мл кольорових та 127 мл чорних чорнил. Так ресурсу комплекту чорнила становить 7500 год/б і 6000 кольорових відбитків.

Висока швидкість друку

Модель Epson L15160 друкує з високою швидкістю як у чорно-білому, так і в кольоровому режимі – до 25 сторінок за хвилину за стандартом ISO.

Інноваційна система заправки чорнила «Key Lock»

Система "Key Lock" не дасть переплутати кольори під час заправки. Секрет нової системи заправки в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна лише з відповідним кольором заправним отвором за принципом ключа із замком.

Нові контейнери з вбудованим клапаном для перекривання чорнила

Контейнери із чорнилом для моделей серії L мають внутрішній клапан, який захищає від випадкового проливання при перевертанні контейнера. Клапан відкривається тільки при установці контейнера в отвір для заправки, після чого чорнило починає надходити всередину друкуючої системи. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан блокує подачу чорнила, виключаючи можливість випадкового проливання.

Пігментне чорнило всіх кольорів

Під час друку пристрій використовує унікальне пігментне чорнило Epson, яке забезпечує:

  • Чіткий текст та графіку на звичайному папері;
  • Миттєве висихання відбитків;
  • Стійкість до потрапляння води та виділення маркером.

Змінна ємність для відпрацьованих чорнил

БФП Epson L15160 — пристрій для бізнесу, розрахований на високі навантаження друку. Щоб не возити пристрій у сервісний центр при заповненні ємності для відпрацьованих чорнил, розробники відразу оснастили його змінною ємністю, яку користувач може легко замінити самостійно.

Бездротове підключення через Wi-Fi

Основні переваги бездротового друку — економія місця на робочому столі та друк із будь-якої точки будинку та офісу. Підключіться до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi та використовуйте максимум можливостей бездротової роботи з принтером – друкуйте та скануйте документи та фотографії віддалено.

Підключення через мережу Ethernet

Даний пристрій дає можливість підключення до мережі, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому користувачі зможуть не лише надсилати завдання на друк, але й сканувати зображення відразу на свій комп'ютер, що заощадить їхній робочий час та прискорить робочий процес.

Друк із мобільних пристроїв

Завантажте та встановіть одну з безкоштовних програм сервісу Epson Connect та друкуйте або скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS та Android. Програми сервісу також дозволяють надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєний принтеру e-mail адресу (E-mail print).

Автоподатчик для сканування документів (ADF)

БФП обладнано планшетним сканером А3 формату для сканування фото та документів посторінково, а також автоподатчиком, призначеним для обробки багатосторінкових документів (до 50 аркушів).

Зручне керування із сенсорним РК-екраном 10.9 см

Ви можете налаштовувати бездротове з'єднання Wi-Fi або підключатися до мобільних пристроїв без використання ПК завдяки зручному сенсорному РК-екрану діагоналлю 10.9.

Автоматичний двосторонній друк

Функція автоматичного двостороннього друку дозволяє заощаджувати час користувача під час друку з обох боків аркуша та папір. Достатньо вибрати функцію в меню драйвера.

Надсилання та отримання факсимільних повідомлень

Незважаючи на компактні розміри, даний БФП має не тільки функції принтера-сканера-копіра, але включає вбудований кольоровий факс. Ви можете надсилати та отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, підключивши до пристрою телефонну трубку.

Висока якість друку та надійність

Завдяки унікальній технології друку Epson Micro Piezo та точному контролю тиску в ємностях із чорнилом ви завжди отримуєте відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують тривалий термін служби принтера та роботу без поломок.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Так

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Фотодрук

Ні

Швидкість кольорового друку

32 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

32 стор/хв

Швидкість друку фотографій

Ні

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB

Підтримка додатків

Wi-Fi Direct

Google Cloud Print

Epson Connect

Email Print

iPrint

Remote Print Driver

Apple AirPrint

Ємність лотка

Лоток подачі

500 стор

Лоток прийому

50 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Ресурс чорного картриджа

7500 стр

Ресурс кольорового картриджа

6000 стор

Роздільна здатність друку

4800х2400

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Карта пам'яті

Друк із USB-накопичувачів

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

Чорний картридж: C13T06C14A; Блакитний картридж (Cyan): C13T06C24A; Пурпуровий картридж (Magenta): C13T06C34A; Жовтий картридж (Yellow): C13T06C44A

Щільність паперу

64-256 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Формат сканування

BMP

JPEG

PDF

PNG

TIFF

Роздільна здатність сканера

1200х2400

Дисплей (тип матриці)

CIS

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Є

Додаткова інформація

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Windows

Mac OS

Споживана потужність

Енергоспоживання, Вт: 18

Розміри (Д*Ш*В), мм

515 х 500 х 350 мм

Вага

20,9 кг

Комплектація

БФП; Інструкція; Гарантійний талон

Особливості

Вихід першої чорно-білої сторінки, с.: 5,5; Вихід першої кольорової сторінки, с. 5,5; Факс: Максимальна швидкість передачі/прийому, kbps: 33.6; РК-дисплей: 10,9 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера