Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS

Код:729383
Є в наявності
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS фото
Мікрохвильова піч вбудована Whirlpool W9MD260BSS фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Вигода у комплекті
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
На них можна покластися!
-13%
Вигода 4 500 ₴
cashback iconКешбек 291 ₴
33 699
29 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виберіть технологію, яка думає за вас

Якщо ви любите готувати, але не хочете проводити багато часу на кухні, у мікрохвильовій печі Whirlpool AMW731IX є ідеальне рішення для Вас! Технологія 6th sense допоможе вам кожен раз отримувати ідеальний результат. Просто виберіть продукт, введіть його вагу, а інтелектуальна технологія Whirlpool подбає про все інше.

Кулінарна досконалість

3D-технологія рівномірно розподіляє мікрохвилі усередині пристрою, що забезпечує рівномірно розігріті і приготовані страви, а так само гарантує кращий результат за більш короткий час.

Одна колекція - чотири ряди

Whirlpool розуміє важливість точного дизайну і ретельно підібраних деталей. Класичний дизайн колекції W відмінно впишеться в будь-який стиль кухні, тому що ці прилади разом утворюють єдине ціле, яке на перший погляд приваблює своєю гармонією. Завдяки поєднанню скла і полірованої сталі колекція W7 є побутову техніку, яка є ідеальним авангардним рішенням для сучасних кухонь.

Секретний рецепт хрусткої скоринки

Технологія Crisp поєднує в собі запатентовану технологію Whirlpool 3D, для рівномірного розподілу мікрохвиль в мікрохвильовій печі, тарілку Crisp і гриль, що гарантує результат, як в традиційній духовці, але за час, як в мікрохвильовій печі.

Єдиний зовнішній вигляд

Мікрохвильова піч Whirlpool ідеально поєднується з духовкою і поверхнею із серії W Collection і створює єдиний і візуально інтегрований дизайн, завдяки якому ваш інтер'єр буде ще більш вражаючим і стильним.

Функция Jet Start

Вийнятково швидкий нагрів. Функція JetStart прискорює нагрів до максимуму за 30 секунд, забезпечуючи ідеальний температурний режим для розігірву їжі з високим вмістом води: бульйонів, супів та напоїв.

Crisp Fry - Хрусткі і корисні, без масла

Завдяки спеціальним алгоритмом, який регулює потік повітря відповідно до необхідної ступенем хрусткості, функція Crisp Fry допоможе вам приготувати ідеальні страви навіть без масла і, таким чином, стане більш здоровою альтернативою, ніж звичайне жарення на сковороді. Автоматичні програми технології 6th SENSE дозволяють вибирати з 18 варіантів, і ви зможете приготувати що завгодно - від м'яса до риби до овочів і заморожених продуктів.

Підтримання тепла

Функція Підтримання тепла дозволить Вам підтримувати температуру продуктів до 4 годин. Все, що потрібно зробити - активувати опцію. Тривалість програми встановлена по замовчанню складає 15 хвилин, якщо Вам потрібно змінити час - використайте кнопки +/- та встановіть необхідний час. Для більшої ефективності ми рекомендуємо використовувати кришку для СВЧ.

SmartDisplay

Ваш особистий помічник по приготуванню їжі, який знає все про ваші смаки SmartDisplay - це сенсорний екран з 16 квітами і розміром 9 см, який забезпечує доступ до самих передових функцій і підключення до Інтернету або неперевершена якість звуку в форматі MP3. Ви також можете виводити на екран картинки, прості речення і прості інструкції під час приготування, що надасть вам незамінну допомогу в приготуванні їжі. Просто виберіть один з 60 варіантів кулінарії в 6 автоматичних програмах.

Auto Cook

Опція Auto Cook в цій моделі мікрохвильової печі Whirlpool надає доступ до низки автоматичних попередньо встановлених рецептів (страви з риби, м'яса та овочів). З повним переліком рецептів та покроковими інструкціями Ви зможете ознайомитись у інструкції.

Multiflow більш швидкі результати

Функція Multiflow використовує високошвидкісний вентилятор для забезпечення ідеальної циркуляції гарячого повітря всередині мікрохвильової печі. Ви отримуєте прекрасні умови для легкого випікання тортів, пирогів і інших страв.

Гриль

Кварцевий гриль у мікрохвильових печах Whirlpool має низку беззаперечних переваг та дозволяє приготувати страви, які не поступаються приготованим у духових шафах Whirlpool. Так, завдяки своїм властивостям, кврацевий нагрівач вирізняється високою потужністю, що дозволяє скоротити час розігріву мікрохвильової печі, час приготування та енергоспоживання. Окрім цього, його конструкція не займає місце у камері, що суттєво спрощує процес очищення.

Одна мікрохвильова піч - 5 способів приготування

В технології SENSE використовується ряд інтелектуальних датчиків, які допоможуть вам інтуїтивно вибрати найбільш підходящу автоматичну програму з приблизно 140 кулінарних варіацій. Просто виберіть категорію продуктів і вага інгредієнтів, про все інше подбає мікрохвильова піч, яка встановить оптимальну функцію, час і потужність і, перш за все, вибере кращий з 5 методів приготування для досягнення відмінний результат. У той же час технологія 6th SENSE крок за кроком проведе вас через обраний рецепт, допоможе вам з приготуванням інгредієнтів і, таким чином, забезпечить ідеальний смак.

Child lock

Ця модель мікрохвильової печі Whirlpool має систему блокування від дітей, щоб запобігти використанню приладу без нагляду дорослих.

Здорова їжа в будь-який час

Функція Приготування на пару забезпечує приготування здорових здорових, смачних страв тільки в один дотик.

Характеристики

Основні характеристики

Тип мікроволновки
Спосіб установки
Тип гриля

Кварцевий

Поворотний стіл
Об'єм камери
Діаметр поворотного столу

32,5 см

Управління та програми

Відкриття дверцят

Кнопкою

Напрямок відкриття дверцят
Тип управління
Таймер

Є

Блокування від дітей

Є

Режими

Автоматичний розігрів

Режим без звуку

Конвекція

Розморожування

Гриль

Гриль+мікрохвилі

Турбо-гриль

Конвекція+мікрохвилі

Підйом тесту

Додаткові функції

Швидкий старт

Підтримка страви в теплому стані

Функція Crisp

Функція DualCrisp

Швидке попереднє розігрів

Приготування на пару

Додаткові характеристики

Потужність гриля

800 Вт

Рівнів потужності

7

Особливості

Керування поворотним столом

Управління звуковим сигналом

Управління освітленням

Внутрішнє покриття
Колір

Фізичні характеристики

Вага

27 кг

Вага в упаковці

29 кг

Висота
Ширина

55,6 см

Глибина
Габарити упаковки (ВхШхГ)

50,6 x 65,3 x 62,8 см

Комплектація

Мікрохвильова піч

Поворотний стіл

Грати для гриля

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження