Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black)

Код:736178
Очікується
Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black) фото
Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black) фото
Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black) фото
Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black) фото
Sigma Comfort 50 Shell DUO Type-C (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Колір
Black фото
Black&Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Класична розкладачка Comfort 50 Shell Duo з оновленими функціями

Телефони-розкладачки, які були такими популярними на початку 2000-х, знову повертаються в моду, і ми вирішили, що це саме час оновити Comfort 50 Shell Duo. Відтепер він матиме сучасний роз’єм для підзарядки USB Type-C, окрему кнопку для ввімкнення FM-радіо, функцію блокування невідомих номерів та потужніший акумулятор.

USB Type-C

USB Type-C — сучасний стандарт для більшості девайсів, але для кнопкових телефонів це рідкість, незважаючи на зручність. Кабель USB Type-C можна вставляти в роз’єм будь-яким боком, тому підключити телефон до зарядки можна швидко й без проблем, навіть якщо у вас поганий зір або навколо темрява.

Головні переваги Comfort 50 Shell Duo Type-C

Головні переваги Comfort 50 Shell Duo Type-C – додатковий інформаційний екран, який показує годинник, батарейку й номер абонента під час вхідного виклику, і додаткові кнопки виклику та скидання, що дозволяють прийняти чи скинути дзвінок, не відкриваючи телефон. До того ж, завдяки новій кнопці для швидкого увімкнення FM-радіо ви можете ще більше користуватися Shell Duo, навіть не розкладаючи його: достатньо просто підключити гарнітуру та увімкнути музику одним натисканням. Comfort 50 Shell Duo Type-C оснащений кольоровим дисплеєм діагоналлю 2,4” з роздільною здатністю 240х320 точок на дюйм. За стандартом компанії на клавіатуру нанесені символи для набору українською, англійською та російською мовами. До того ж клавіатура підсвічується, тому навіть вночі ви можете спокійно набирати повідомлення чи номери.

Підтримка двох SIM-карт

Завдяки підтримці двох SIM-карт формату miniSIM телефон працює в мобільних мережах стандарту GSM. Для розширення користувацької пам’яті можна використати слот для microSD-карток ємністю до 32 ГБ. Телефонна книга Comfort 50 Optima дозволяє зберігати до 500 контактів у пам’яті пристрою. На кожний із контактів можна встановити номер, ім’я, фото й власну мелодію. Крім того, на телефоні можна зберігати до 100 SMS-повідомлень.

Розділ меню "Органайзер"

Розділ меню "Органайзер" містить калькулятор, календар, будильник і потужний ліхтарик, який можна вмикати окремою кнопкою. А в розділі “Мультимедіа” є аудіо- й відеоплеєри, камера з роздільною здатністю матриці 0,3 МП, диктофон та FM-радіо. Радіо можна слухати без гарнітури завдяки вбудованій антені, а ще для нього тепер також є окрема кнопка, що дозволить вам миттєво налаштуватися на вашу улюблену станцію. Також Bluetooth дозволяє підключати до Comfort 50 Shell Duo Type-C стереогарнітуру для комфортного прослуховування ваших улюблених треків.

Акумулятор ємністю 1000 мА*г

Акумулятор ємністю 1000 мА*г дозволить вам користуватися Comfort 50 Shell Duo Type-C до тижня. Ви з абсолютним комфортом зможете телефонувати абонентам різних операторів, надсилати повідомлення й слухати музику, а рівень заряду батарейки завжди висвічуватиметься на додатковому екрані.

Функція екстреного виклику SOS

Як і будь-який телефон із лінійки Comfort 50, Shell Duo має функцію екстреного виклику SOS, яку можна активувати за допомогою натискання та утримання червоної кнопки на задній панелі пристрою. Функція передбачає виклики та надсилання SMS-повідомлень (якщо налаштовано) на 5 екстрених номерів, які ви можете обрати самі. Ми потурбувалися про те, щоб кнопка SOS працювала навіть у нерозкладеному стані, а ще сирену та надсилання SMS, за бажанням, можна вимкнути в налаштуваннях. Щоб зробити відбій тривоги просто натисніть на кнопку ще раз.

Інші корисні функції

Інші корисні функції включають швидкий набір для 8 різних номерів на кнопках від 2 до 9, який подбає про те, щоб ви могли швидко зв’язатися з рідними чи з екстреними службами. Автозапис виклику дає можливість записати важливі розмови. Також Comfort 50 Shell Duo Type-C має озвучку дій: під час набору номерів на клавіатурі, вхідних викликів та пошуку в телефонній книзі всі цифри будуть голосно озвучуватись.

Захисні функції

Виробник не забув також про вашу безпеку й наділив Comfort 50 Shell Duo Type-C різними захисними функціями. Для увімкнення пристрою можна встановити пароль, щоб ніхто, крім власника, не зміг його розблокувати. Також можна встановлювати пароль для SIM-карти. А “Чорний список” і “Білий список” допоможуть вберегтися від шахраїв, адже ці функції дозволяють виклики лише тих абонентів, яких обрали саме ви, та блокують невідомі номери — унікальна функція, що доступна далеко не на всіх смартфонах.

Характеристики

Eкран

Тип екрану

TFT

Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Кольоровий дисплей

Так

Мобільний зв'язок

Тип SIM-карти
Кількість SIM-карт
Тип зв'язку
Стандарти зв'язку, що підтримуються

1900 МГц

1800 МГц

900 МГц

850 МГц

Камера

Основна камера
Фронтальна камера

Ні

Автофокусування

Ні

Вбудований спалах

Ні

Бездротові технології

Wi-Fi

Ні

Bluetooth

3,0

ІЧ-порт

Ні

FM-радіо

Так

Розваги

МП3-програвач

Так

Формати аудіо, що підтримуються

AAC

MIDI

MP3

WAV

Відеоплеєр

Так

Диктофон

Так

Органайзер

Будильник

Календар

Калькулятор

Акумулятор

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

1000 мАг

Час роботи в режимі очікування

До 7 днів

Додаткова інформація

Знімний акумулятор

Так

Формфактор

Розкладачка

Вихід на навушники

Так

Розширення пам'яті
Ліхтарик

Так

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Водозахист

Ні

Клас захисту

Ні

Матеріал корпуса

Пластик

Особливості

Блокування невідомих абонентів

Можливість встановлення мелодії виклику з файлу

Запит PIN

Білий список

Індикація пропущених дзвінків

Відповідь на дзвінки/розмова не відкриваючи телефон

Використання FM та аудіо плеєра у закритому стані

Бічна клавіша увімкнення ліхтарика

Озвучка: вхідні виклики, набір номеру, номер в телефонній книзі

Відповідь відкриттям

Швидкий набір: 8 номерів

Телефонна книга 500 контактів: 1 поле на 1 контакт; 20 символів у назві контакту

Процесор: MTK6261D

Функція екстреного дзвінка SOS: Програмується на 5 номерів

Блокування телефону

Автозапис дзвінка

Підсвічування клавіатури

Чорний список

Фізичні характеристики

Колір
Вага

104 г

Габарити (ШхВхГ)

105 х 54 х 19 мм

Комплектація

Мобільний телефон

USB-кабель

Акумулятор

Інструкція

Гарантійний талон

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження