Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00

Код:727663
Очікується
Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00 фото
Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00 фото
Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00 фото
Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00 фото
Ігровий монітор 34" Philips 34M2C7600MV/00 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 686 ₴
68 672

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Частота оновлення 165 Гц для дуже плавного, чудового зображення

Ви граєте в напружені, амбіційні ігри. Вам потрібен дисплей із плавним зображенням без затримок. Цей дисплей Philips оновлює зображення з частотою до 165 разів на секунду, що значно швидше, ніж звичайний дисплей. У разі низької частоті кадрів вороги стрибають на екрані з місця на місце, що ускладнює потрапляння в ціль. Із частотою кадрів 165 Гц на екрані відображаються ті важливі відсутні зображення, які показують пересування ворогів у надзвичайно плавному русі, тож вам легко буде в них поцілити. Цей дисплей Philips характеризується надзвичайно низькою затримкою вводу й відсутністю розривів зображення, тому буде вашим ідеальним партнером для гри.

AMD FreeSync™ Premium Pro

Гра не повинна передбачати вибору між фрагментарним відтворенням та перерваними кадрами. AMD FreeSync™ Premium Pro забезпечує справжню гру HDR: поєднання плавної гри на піку, зображення з винятково високим динамічним діапазоном і низький рівень затримки.

Низька затримка

Затримка вводу – це відрізок часу, який проходить від виконання дії на підключених пристроях до відображення результату на екрані. Низька затримка вводу зменшує час затримки між введенням команди з пристроїв на монітор, чудово покращує гру в напружених відеоігри, та особливо важлива для тих, хто грає в динамічні ігри-змагання.

Кришталево чітке зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів

Ці екрани Philips забезпечують кришталево чітке зображення UltraWide Quad HD 3440x1440 пікселів. Ці нові дисплеї змусять зображення та графіку ожити завдяки використанню високоефективних панелей із високою щільністю пікселів та широкого кута огляду 178/178. Формат UltraWide 21:9 пропонує більше продуктивності та місця для паралельного порівняння даних і зручнішого перегляду стовпців таблиць. Незалежно від того, що саме вам потрібно: надзвичайно деталізовані дані для рішень CAD-CAM чи фінансові майстри з роботи у величезних електронних таблицях – дисплеї Philips відтворюють кришталево чітке зображення.

Вигнутий дизайн дисплея для більшого ефекту занурення

Настільні монітори пропонують персональне використання, якому дуже пасує вигнутий дизайн. Вигнутий екран забезпечує приємний, проте незначний ефект занурення, що зосереджує вашу увагу на центрі столу.

DisplayHDR™ 1400 забезпечує вражаючі кольори й контрастність

Цей монітор Philips має нещодавно анонсований сертифікат VESA DisplayHDR™ 1400. Завдяки піковій яскравості до 1400 ніт, більшому діапазону контрастності й ширшій колірній гамі цей екран виводить деталі, як ніколи раніше, із блискучими кольорами, насиченішими темними відтінками та яскравішими білими з ультрареалістичними ефектами. Цей монітор Philips має кілька режимів HDR, кожен з яких оптимізовано для перегляду: HDR Premium, HDR Effect, HDR Warm, HDR Basic і сертифікований рівень VESA DisplayHDR.

Режим гри SmartImage, оптимізований для гравців

Новий ігровий дисплей Philips має екранне меню зі швидким доступом, точно налаштоване для гравців, що пропонує різноманітні опції. Режим "FPS" (Стрілялка від першої особи) покращує темні сцени в іграх, що дозволяє бачити приховані об’єкти у темних місцях. Режим "Racing" (Перегони) адаптує дисплей із найшвидшим часом відповіді, насиченим кольором та корекцією зображення. Режим "RTS" (Стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дозволяє виділяти певну ділянку і регулювати розмір та зображення. Режими "Gamer 1" (Гравець 1) та "Gamer 2" (Гравець 2) дозволяють зберігати персональні налаштування на основі різних ігор, забезпечуючи найкраще функціонування.

Міні-LED із локальним затемненням, 1152 зони

Міні-LED підсвічування покращує контроль над освітленням і коефіцієнт контрастності. Малий розмір мінісвітлодіодів, що створюють підсвічування, дозволяє створити 1152 окремо керованих зони із забезпеченням насиченіших чорних та яскравіших білих відтінків. Насичений HDR-контент тепер можна переглядати так, як він був задуманий, із незрівнянною контрастністю і точним відтворенням.

Вдосконалене аудіо з DTS Sound™

DTS Sound – це рішення для обробки аудіо, створене для оптимізації відтворення музики, фільмів, потокової передачі та ігор на ПК незалежно від форм-факторів. DTS Sound забезпечує віртуальне об’ємне звучання з ефектом занурення, а також насичені низькі частоти, вдосконалені діалоги та максимальні рівні гучності без жодного обрізання чи спотворення.

Ambiglow підсилює враження за допомогою променів світла

Ambiglow додає нового розмаху перегляду. Інноваційна технологія Ambiglow покращує вміст на екрані, створюючи ореол світла від монітора. Його швидкий процесор аналізує вміст вхідного зображення і постійно адаптує колір і яскравість випромінюваного світла, щоб відповідати зображенню. Philips Ambiglow, що ідеально підходить для перегляду фільмів, спортивних подій або ігор, пропонує Вам унікальне та захоплююче враження від перегляду.

Доступ і відображення декількох джерел на двох пристроях

Керуйте двома пристроями й перемикайте ними за допомогою вбудованої KVM-консолі, що поєднує в собі клавіатуру і мишу. Режим MultiView дозволяє одночасно переглядати на одному екрані контент із двох джерел. Завдяки цим функціям можна зменшити кількість кабелів і заощадити цінний час. Ідеально підходить для стримерів із двома ПК, творців контенту або навіть підготовки пристроїв до події в локальній мережі.

Режим LowBlue та відсутність мерехтіння для легкого для очей перегляду

Наш режим LowBlue та технологію без мерехтіння розроблено для зменшення напруження і втоми очей через тривале перебування перед монітором.

Дисплей VA відтворює дивовижне зображення із широкими кутами огляду

РК-дисплей Philips VA використовує прогресивну технологію вертикальної орієнтації з мультидоменною структурою, яка забезпечує надзвичайно високий коефіцієнт статичної контрастності для додатково яскравого зображення. На дисплеї легко працювати зі стандартними офісними програмами, а ще він особливо підходить для перегляду веб-сторінок, фільмів, ігор та фотографій, а також для роботи зі складними графічними програмами. Саме технологія оптимізованого керування пікселами забезпечує надширокий кут огляду 178/178 градусів і відтворення чіткого зображення.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Так

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

Mini LED

Розмір пікселя

0,237 х 0,237 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

720 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 64,9 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Сріблястий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

807 х 549 х 290 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

807 х 367 х 132 мм

Вага з підставкою

10,35 кг

Вага без підставки

8,58 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера