Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор AOC 27" AG274QG

Код:731696
Немає в наявності
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
Ігровий монітор AOC 27" AG274QG фото
cashback iconКешбек 495 ₴
49 548

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

240 ГЦ ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ

240 Гц повністю розкриває можливості нових графічних процесорів, гарантуючи безпрецедентну плавність зображення на екрані. Завдяки різкості кожної деталі та кришталевій чіткості кожного руху, відчуйте як ваші реакції перетворюються на безпосередні дії та покращують гру.

1MS ЧАС ВІДГУКУ GTG — ПЕРЕМИКАННЯ МІЖ ВІДТІНКАМИ СІРОГО

GtG — скорочення, яке означає "від сірого до сірого". Ця характеристика являє собою час, який необхідний одному пікселю для перемикання з одного рівня сірого до наступного. У комп'ютерних іграх на рахунку кожна мілісекунда, оскільки від неї може залежати попадання чи промах. Швидкий час відгуку також усуває ефект ореолу та розмиття зображення під час руху.

МІНІМУМ РАМОК ДЛЯ НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО БОЙОВОГО ПОСТУ

Розширте поле огляду з кількома моніторами. Вузькі межі та безрамна конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового посту.

ПАНЕЛЬ IPS

Панель IPS забезпечує відмінний огляд з реалістичними, але водночас яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково, незалежно від кута перегляду дисплея.

ЧУДОВА ПЕРЕДАЧА КОЛЬОРІВ

Пориньте в безліч відеоігор з графікою ще більш реалістичною, ніж будь-коли раніше. Монітори AOC мають чудову передачу кольорів і відображають понад1 мільярд відтінків та мають надзвичайно високий показник DCI — P3. Крім того, гравці можуть легко налаштовувати насиченість кольору відповідно до своїх уподобань.

LIGHT FX

Максимальне занурення: наші монітори AOC оснащуються особливим підсвічуванням у задній частині пристрою, дозволяючи створювати різні варіанти забарвлення вашого ігрового спорядження. Вибирайте будь-який колір за смаком, синхронізуйте його з іншими пристроями AOC і випробовуйте різні схеми кольорів, що переливаються.

ПРОЕКЦІЯ ЛОГОТИПУ

Світлодіодне підсвічування AGON регулюється у всьому спектрі RGB та додатково проектує на поверхню столу 2 значки, що надає вашій ігровій станції індивідуальності.

РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ QHD

Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудова якість і чіткість зображення, що дозволяє побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрану забезпечує великий простір для роботи та розташування вікон, а також дозволяє насолоджуватися іграми та фільмами у їхній вихідній роздільній здатності.

ШВИДКЕ ПЕРЕМИКАННЯ

Змінювати налаштування монітора в запалі битви – не найкраща ідея, якщо ви хочете перемогти. Не варто упускати перемогу через те, що під час гри знадобилося змінити налаштування. Функція AGON QuickSwitch дозволяє зберігати налаштування монітора та перемикатися між ними одним натисканням.

ЗАХИСТ ЕКРАНУ

Вбудований захист екрана AOC усуває тіні та відблиски від зовнішніх джерел світла й забезпечує відмінну видимість під час гри.

VESA CERTIFIED DISPLAYHDR™ 600

VESA HDR600 має на увазі наявність в моніторах можливості регулювання яскравості окремих областей екрану в залежності від вимог зображення, що виводиться. Такі області називаються зонами локального затемнення. Стандарт також забезпечує пікову характеристику яскравості 600 кд/м². Відеоігри та фільми виглядають вкрай реалістично: зображення має насичені кольори, контрастні деталі та широку палітру кольорів, що дозволяє створювати небачену раніше атмосферу повного занурення. Сертифікат VESA гарантує граничну чіткість та високу якість зображення.

ВБУДОВАНІ ДИНАМІКИ

Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів та прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого підключення зовнішніх динаміків.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

Edge-LED

Розмір пікселя

0,230 х 0,230 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

450 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1/80 000 000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 50 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Переворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Кут нахилу: -5 ° до 23 °

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Регулювання висоти: 120 мм

NVidia G-Sync Ultimate

Швидка зарядка

Захист екрану

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

545 х 607 х 352 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

351 х 607 х 74 мм

Вага з підставкою

8.28 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Адаптер живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження