Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303)

Код:728378
Немає в наявності
Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303) фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303) фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303) фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303) фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX (UM.HV0EE.303) фото
cashback iconКешбек 70 ₴
7 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
-

Acer VG270M3BMIIPX

Ігровий монітор IPS 27" Acer VG270M3BMIIPX — відмінне рішення навіть для вимогливих геймерів. Він пропонує великий IPS екран діагоналлю 27 дюймів з Full HD роздільною здатністю і реалістичною передачею кольорів, частоту оновлення 180 Гц і надвисоку швидкість відгуку в 1 мс, простоту налаштування і підключення до різної техніки. Завдяки сумісності зі специфікаціями HDR 10, цей дисплей здатний відображати розширений діапазон кольорів і глибші відтінки для створення по-справжньому вражаючого зображення. І може транслювати плавну картинку без розривів за підтримки AMD FreeSync. А матове покриття та технології захисту зору Flicker Free та Low Blue Light підвищують комфорт перегляду.

Гарне зображення високої чіткості

Монітор оснащений IPS-панеллю з роздільною здатністю Full HD, яка відображає кожну деталь красиво та точно. Завдяки їй фільми та ігри виглядають більш реалістичними та драматичними, а дрібні деталі та текст відображаються чітко у роздільній здатності 1920 x 1080 та при співвідношенні сторін 16:9. Крім того, зображення на IPS-панелі виходять однорідними та чіткими під будь-яким кутом перегляду. Таким чином, ви зможете повною мірою насолодитися всім, що робите – від ігор до активної роботи у багатозадачному режимі.

Частота оновлення 180 Гц та висока швидкість відгуку

Оцініть справжню плавність відображення навіть динамічних сцен в іграх та фільмах та розгляньте все в деталях. Матриця з частотою оновлення 180 Гц здатна відображати ще більше кадрів за одну секунду, що забезпечить більшу реалістичність та плавність картинки. А завдяки мінімальному відгуку в 1 мс (VRB) ви зможете реагувати на те, що відбувається, ще швидше і встигати раніше своїх супротивників.

Acer VG270M3BMIIPX

Реалістичне зображення з HDR10

Оживіть свої ігрові зображення. Завдяки підтримці технології HDR10, яка дозволяє розширити контрастність і палітру кольорів, ви зможете досягти більш глибокого рівня чорного і білого для ще більш природних і реалістичних зображень.

Інтуїтивне керування за допомогою Acer Display Widget

Громіздке керування кнопками залишилося у минулому. Завантаживши програму Acer Display Widget і встановивши її на свій комп'ютер, ви зможете керувати монітором прямо зі свого комп'ютера, не натискаючи жодних кнопок на моніторі. Крім режиму відображення та поділу екрана, за допомогою Display Widget ви також можете налаштувати різні параметри, такі як користувацькі режими*.

Acer VG270M3BMIIPX

Технологія Game View — спеціально для ігор

Монітор Acer VG270M3BMIIPX пропонує геймерам різноманітні функції Game View, спеціально розроблені для ігор. Налаштуйте гру зі спеціальними ігровими режимами, що дозволяють вибирати з трьох типів ігрових жанрів. Функція Black Boost дозволить регулювати інтенсивність чорного кольору для покращення видимості, а відображення прицільної позначки підвищить вашу влучність. Все для того, щоб ще більше посилити ваше відчуття занурення та зробити геймінг кращим.

Довготривалий комфорт

Насолоджуйтесь комфортним ігровим процесом із функціями, що знижують навантаження на очі. Так, Blue Light Shield Pro зменшує синє світло, що випромінюється монітором, а технологія Flicker Free зменшує мерехтіння екрану, яке практично непомітно для людського ока. Це знижує навантаження на очі та забезпечує кращі умови для користувача навіть при тривалих ігрових сеансах.

Acer VG270M3BMIIPX

Сумісність із різними пристроями

З цим монітором ви не будете обмежені у виборі пристроїв для роботи чи ігор. Він оснащений парою роз'ємів HDMI 2.0, що підтримують передачу відео та аудіо високої чіткості, а також дозволяє підключати дисплей до сучасних консолей. Крім цього, у вашому розпорядженні також буде DisplayPort. Тому ви можете насолоджуватися іграми та відео на великому та плавному екрані, підключаючись до тих пристроїв, які вам потрібні.

Acer VG270M3BMIIPX

*Підтримувані ОС: Windows 11, Windows 10.

*

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,310 х 0,310 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (статичний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Стандартне: 48 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

457 х 614 х 240 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

368 х 614 х 68 мм

Вага з підставкою

4,8 кг

Вага без підставки

4,35 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Кабель HDMI

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера