Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор MSI 24" G2412F

Код:741369
Є в наявності
Ігровий монітор MSI 24" G2412F фото
Ігровий монітор MSI 24" G2412F фото
Ігровий монітор MSI 24" G2412F фото
Ігровий монітор MSI 24" G2412F фото
Ігровий монітор MSI 24" G2412F фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкість, яка перемагає

Візуалізуйте свою перемогу з ігровим монітором MSI G2412F. Оснащений панеллю Rapid IPS з роздільною здатністю FHD (1920x1080), підвищеною частотою оновлення 180 Гц і часом відгуку 1 мс (GtG), він дасть вам вагоме перевага, необхідна перемоги над суперниками. Крім того, цей 24-дюймовий монітор оснащений технологією синхронізації Adaptive-Sync, яка дозволяє йому узгоджувати частоту оновлення дисплея з вашим графічним процесором, забезпечуючи надплавний ігровий процес.

Кожен момент у неймовірній чіткості

Монітор MSI G2412F оснащений 23,8-дюймовою панеллю Rapid IPS роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) для точного відображення кожної деталей. Ця панель забезпечує чітке зображення з оптимізованими квітами та яскравістю в реальному часі, щоб кожна сцена була представлена у кращому вигляді. І відрізняється надшвидким часом відгуку GTG (1 мс), що значно знижує розмиття зображення. А завдяки широкому куту огляду 178° кольору та деталі залишатимуться чіткими під різними кутами. Таке поєднання дасть вам додаткову перевагу для ухвалення точних рішень у динамічних іграх.

MSI

Реалістичні кольори

Пориньте в гру або перегляд улюблених серіалів з головою і побачте все у справжньому кольорі. Ігровий монітор MSI G2412F має ширший охоплення в порівнянні зі звичайними моніторами - 107% простору sRGB і 83% гами DCI-P3. Тому кольори та деталі ігрового процесу стануть більш реалістичними та захоплюючими, що посилить занурення у гру.

MSI

Ще більш плавний ігровий процес

Реагуйте швидше та розкрийте весь потенціал свого графічного процесора завдяки високій частоті оновлення 180 Гц. Вона забезпечить більш точне відстеження та значно знизить розмиття зображення на монітор, що вкрай важливо для динамічних ігор. А технологія Adaptive Sync синхронізує частоту оновлення монітора з графічним процесором, щоб усунути розриви та зависання екрану. Таким чином, ви отримаєте надплавну графіку без затримок, що дозволить вам насолоджуватись грою саме так, як вона задумана.

MSI

Функція Night Vision

Не втратьте важливих деталей у тінях. Незалежно від того, весь екран темний або лише частково, перший у світі розумний тюнер чорного Night Vision дозволить вам побачити все чітко і ясно, зробивши дрібні деталі в Темні області більш очевидні.

Безрамковий дизайн

Насолоджуйтесь неперевершеними ігровими можливостями та комфортною роботою завдяки надвузьким рамкам. Вони візуально збільшують простір монітора, дозволяючи максимально зануритися у нові ігри. І допомагають зосередитись на тому, що перед вами. А ще не будуть заважати, якщо ви захочете додати поряд ще один монітор, щоб ще більше розширити свої можливості.

MSI

Технологія захисту вашого зору

Грайте ще довше без перенапруги та втоми очей. Ігровий монітор MSI G2412F оптимізований так, щоб випромінювати менше синього світла, а також підтримує технологію MSI Anti-Flicker, яка забезпечує дуже комфортний перегляд за рахунок зменшення мерехтіння. Тому ви можете проводити більше часу перед монітором, не відчуваючи дискомфорт.

MSI

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,2745 х 0,2745 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1 (статична); 100000000:1 (динамічна)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Середнє енергоспоживання: 25 Вт

Регулювання положення дисплея

Регулювання кута нахилу

Стандарт кріплення

75 х 75 мм

Особливості

Adaptive Sync

Low Blue Light

Flicker Free

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

424,3 х 541,9 x 231,9 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

322,3 х 541,9 x 59,7 мм

Вага з підставкою

4,2 кг

Вага без підставки

2,7 кг

Комплектація

Монітор

Кабель HDMI

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження