Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ігровий монітор MSI 27" G274QPF

Код:731839
Є в наявності
Ігровий монітор MSI 27" G274QPF фото
Ігровий монітор MSI 27" G274QPF фото
Ігровий монітор MSI 27" G274QPF фото
Ігровий монітор MSI 27" G274QPF фото
Ігровий монітор MSI 27" G274QPF фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

До перемоги!

Візуалізуйте свою перемогу за допомогою ігрового монітора MSI G274QPF. Монітор G274QPF з частотою оновлення 170 Гц, часом відгуку GtG 1 мс та швидкою IPS-панеллю забезпечить вам конкурентну перевагу, необхідну для перемоги над супротивниками. Висока роздільна здатність WQHD (2560x1440) та технологія Quantum Dot дозволять вам насолодитися неймовірним зображенням. Завдяки адаптивній синхронізації G274QPF може узгоджувати частоту оновлення дисплея з частотою вашого графічного процесора для надплавного ігрового процесу.

Дивіться ширше

Ігровий монітор MSI оснащений WQHD-панеллю з роздільною здатністю до 2560x1440. Ця панель із співвідношенням сторін 16:9 дозволяє геймерам розглядати більші ігрові сцени порівняно з іншими традиційними FHD-панелями та випереджати інших конкурентів.

Відчуйте кожну мить чіткіше

Швидкий IPS-дисплей забезпечує геймерам надшвидкий час відгуку GTG (1 мс), що значно зменшує ймовірність розмиття зображення на моніторі. Кришталево чисте зображення неодмінно дасть вам конкурентну перевагу для прийняття точних рішень у динамічних іграх.

Частота оновлення 70 Гц + час відгуку 1 мс

Оснащена швидкою IPS-панеллю з частотою оновлення 170 Гц та часом відгуку 1 мс, що є перевагою для ігор у жанрах зі швидкою динамікою, таких як шутери від першої особи, бойовики, гоночні симулятори, стратегії в реальному часі та спортивні ігри. Такі ігри вимагають швидких і точних рухів, а монітор з високою частотою оновлення та швидким відгуком дозволить вам випередити своїх конкурентів.

Плавний ігровий процес

Ігровий монітор MSI створений за допомогою технології адаптивної синхронізації для досягнення плавного зображення у вашому ігровому процесі. Adaptive Sync синхронізує частоту оновлення монітора з графічним процесором, щоб усунути розриви або заїкання екрана. Надзвичайно плавне зображення без затримок, яке забезпечує Adaptive Sync, дозволить вам насолоджуватися грою так, як вона має бути.

Найживіше зображення

Ігровий монітор MSI оснащений технологією HDR, яка дозволяє створювати зображення з більшою деталізацією, ширшим діапазоном кольорів і яке буде виглядати більш схожим на те, що бачить людське око, порівняно з традиційними моніторами.

Справжній колір

Кіберспортивний монітор MSI Esports Gaming Monitor має ширшу кольорову гаму порівняно із звичайними моніторами. Ігрові кольори та деталі будуть виглядати більш реалістично та вишукано, щоб довести занурення до максимуму.

Night Vision

Незалежно від того, чи весь екран темний, чи тільки деякі ділянки мають густі тіні. Дозвольте першому у світі розумному чорному тюнеру прикрасити ваш день, висвітлюючи дрібні деталі у темних областях.

Широкий кут огляду

Завдяки великому куту огляду ігрові монітори MSI дають більше можливостей для розміщення монітора у вашому приміщенні, не втрачаючи при цьому оптимальної якості зображення. Кольори та деталі залишатимуться чіткими під великим кутом огляду порівняно з іншими моніторами з меншим кутом огляду.

MSI Anti-Flicker

Дисплеї звичайних моніторів зазвичай мають частоту мерехтіння близько 200 разів на секунду, що непомітно для неозброєного ока, але згодом може спричинити втому. Сертифікована TÜV Rheinland, технологія MSI Anti-Flicker забезпечує дуже комфортний перегляд завдяки зменшенню мерехтіння.

Зменшення синього світла

Монітори MSI, сертифіковані TÜV Rheinland, оптимізовані для зменшення кількості синього світла, що випромінюється монітором, щоб ви могли грати довше без втоми для очей.

Універсальний роз'єм Type-C

Роз'єм USB Type-C, що дозволяє живити ваші пристрої (до 15 Вт) і легко підключатися до будь-яких пристроїв.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,233 х 0,233 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

400 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 26 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Поворот

Обертання

Стандарт кріплення

75 х 75 мм

Особливості

AMD FreeSync

Adaptive Sync

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

613 х 402 х 196 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

613 х 362 х 69 мм

Вага з підставкою

6.05 кг

Вага без підставки

4.05 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків