Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор MSI 27" G27C4X

Код:727342
Очікується
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Ігровий монітор MSI 27" G27C4X фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

G27C4X Title

Насолоджуйтесь своїми яскравими перемогами на екрані вигнутого кіберспортивного монітора MSI G27C4X Curved Gaming™. Маючи РК-матрицю з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, низьким часом відгуку (1 мс) та високою частотою оновлення (250 Гц), він надасть вам відчутну перевагу над суперниками. Втілюючи у собі найсучасніші технології, включаючи адаптивну синхронізацію AMD FreeSync Premium, ця модель буде чудовим вибором для ігор для змагань.

ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ У ГРУ

Ключовою особливістю ігрових моніторів MSI є екран із вигнутою поверхнею, кривина якого, рівна 1500R, є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних програм. Та саме в іграх такий екран виявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато глибше занурення у гру порівняно зі звичайними.

ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ 250ГЦ +. ЧАС ВІДГУКУ 1МС

Ігрові монітори MSI використовують VA-матриці зі світлодіодним підсвічуванням і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення – 250Гц, час відгуку – 1мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії у режимі реального часу. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку є цілком відчутною перевагою над суперниками по мережевій грі.

MSI 27 G27C4X

ТЕХНОЛОГІЯ ANTI-FLICKER

Екран стандартних моніторів мерехтить із частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєному оку, проте може негативно позначитися на самопочутті людини під час тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована спеціалістами MSI, бореться з цією проблемою шляхом заглушення мерехтіння екрана.

ШИРОКІ КУТИ ОГЛЯДУ – 178°

Широкі кути огляду дають більше свободи під час встановлення ігрового монітора MSI без компромісів з погляду якості зображення. При погляді під кутом кольори на його екрані спотворюватимуться значно менше у порівнянні з моніторами, що володіють скромнішими кутами огляду.

MSI 27 G27C4X

МУЛЬТИМОНІТОРНІ КОНФІГУРАЦІЇ

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій із 180-градусним полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи у професійних додатках.

ПЛАВНІСТЬ У ДИНАМІЦІ

Завдяки підтримці технології AMD FreeSync™, геймерські монітори MSI видають плавне та якісне зображення у динамічних іграх без неприємного візуального ефекту «розриву кадра». *Примітка: Для активації технології FreeSync потрібні FreeSync-сумісні монітор та відеокарта з графічним процесором AMD Radeon™. Перед покупкою переконайтесь у сумісності вашої системи.

MSI 27 G27C4X

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ПРИЦІЛ

Коли перехрестя прицілу збігається за кольором із тлом, стріляти некомфортно. Щоб вирішити цю проблему, монітор MSI автоматично змінює кольори прицілу таким чином, щоб він виділявся на екрані.

БАРВИСТЕ ПЕРЕДАВАННЯ КОЛЬОРІВ

Ігрові монітори MSI підтримують технологію розширеного динамічного діапазону HDR, яка гарантує поліпшену деталізацію та більший спектр відтінків у порівнянні з традиційними моніторами. Результат – більш реалістичне зображення на екрані.

MSI 27 G27C4X

ШИРОКЕ КОЛІРНЕ ОХОПЛЕННЯ

Ігрові монітори MSI здатні відображати більше відтінків, ніж звичайні. Точне передавання кольорів означає реалістичне зображення, що сприяє ще більшому зануренню у гру.

РЕЖИМ «НІЧНОГО БАЧЕННЯ»

У режимі Night Vision підвищується деталізація темних фрагментів ігрових сцен, причому незалежно від того, займають вони майже весь екран або лише невелику його частину.

MSI 27 G27C4X

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Зображення

Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Додаткові характеристики

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

457 х 611 х 225 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

372 х 611 х 75 мм

Вага з підставкою

4,5 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Кабель DisplayPort

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера