Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR

Код:731742
Очікується
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Ігровий монітор MSI 40" MAG401QR фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 194 ₴
19 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

До перемоги!

Візуалізуйте свою перемогу із широкоформатним ігровим монітором MSI MAG 401QR. Оснащений 40-дюймовою IPS-панеллю з частотою оновлення 155 Гц та часом відгуку 1 мс, MAG 401QR надасть вам конкурентну перевагу, необхідну для перемоги над суперниками. Висока роздільна здатність UWQHD (3440x1440) дозволить вам насолодитися неймовірним зображенням. Насолоджуйтесь надзвичайно плавним, без розривів, ігровим процесом завдяки вбудованій адаптивній технології в парі із сумісною відеокартою. Надширокий ігровий монітор MSI MAG 401QR створений для того, щоб вивести вашу гру на новий рівень, надаючи вам додаткову функцію POV для покращення периферійного зору. Завдяки роздільній здатності 3440x1440 і співвідношенню сторін 21:9 ви зможете насолоджуватися новітніми іграми серії AAA так, як це було задумано, з чудовими деталями, що охоплюють ваш периферійний зір.

IPS-панель

MAG401QR оснащений IPS-панеллю, яка не створює спотворень зображення та мінімізує спотворення кольорів під час перегляду під різними кутами. Крім того, IPS-панель забезпечує чітке зображення та миттєво оптимізує колір та яскравість екрану, щоб ви могли насолоджуватися кожною сценою у найкращому вигляді.

Застосунок для ігрової інтелектуальної переваги

За допомогою програми Gaming Intelligence APP дуже легко налаштувати ігровий монітор. Вам не потрібно використовувати кнопки на моніторі та переглядати все меню, просто використовуйте клавіатуру та мишу, щоб налаштувати монітор. Програма навіть надає вам гарячі клавіші, щоб ви могли легко перемикати налаштування між різними іграми.

Night Vision

Незалежно від того, чи весь екран темний, чи тільки деякі ділянки мають важкі тіні. Дозвольте першому у світі розумному чорному тюнеру прикрасити ваш день, висвітлюючи дрібні деталі у темних областях.

Найживіше зображення

Ігровий монітор MSI оснащений технологією HDR, яка дозволяє створювати зображення з більшою деталізацією, ширшим діапазоном кольорів і яке буде виглядати більш схожим на те, що бачить людське око, порівняно з зображенням на традиційних моніторах.

Справжній колір

Кіберспортивний монітор MSI Esports Gaming Monitor має ширшу кольорову гаму порівняно із звичайними моніторами. Ігрові кольори та деталі будуть виглядати більш реалістично та вишукано, щоб довести занурення до максимуму.

MSI Anti-Flicker

Дисплеї звичайних моніторів зазвичай мають частоту мерехтіння близько 200 разів на секунду, що непомітно для неозброєного ока, але згодом може спричинити втому. Сертифікована TÜV Rheinland, технологія MSI Anti-Flicker забезпечує дуже комфортний перегляд завдяки зменшенню мерехтіння.

Зменшення синього світла

Монітори MSI, сертифіковані TÜV Rheinland, оптимізовані для зменшення кількості синього світла, що випромінюється монітором, щоб ви могли грати довше без втоми для очей.

Персоналізуйте вашу ігрову систему

Завдяки технології MSI Mystic Light підсвічування ігрових моніторів MSI забезпечує м'яке освітлення, яке можна легко синхронізувати з будь-яким іншим ігровим продуктом, що підтримує технологію Mystic Light. Виберіть будь-який колір із палітри за допомогою смартфона або програми Mystic Light App, щоб підібрати підсвічування до стилю вашої системи на свій смак. Або просто увімкніть ігрове відлуння, щоб підсвічування монітора танцювало в такт музиці, яка грає на комп'ютері.

Універсальний роз'єм Type-C та USB Hub

Роз'єм USB Type-C, що дозволяє живити ваші пристрої (до 65 Вт) і легко підключатися до будь-яких пристроїв. Щоб активувати додаткові порти USB і зробити мишу доступною для використання в GAMING OSD APP, не забудьте з'єднати монітор і комп'ютер за допомогою USB-кабелю, який можна знайти в коробці з аксесуарами до виробу. Насолоджуйтесь зручністю додаткових портів та інтуїтивно зрозумілим налаштуванням параметрів монітора.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,269 х 0,269 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

400 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси

2 x HDMI

1 x DisplayPort

1 x USB 2.0 (Type B)

1 x USB Type-C

1 x mini-Jack (3.5 мм) OUT

2x USB 2.0 (Type A)

Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 39 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Придушення мерехтіння Anti-Flicker

Кут нахилу: -5 ° до 20 °

Технологія Low Blue Light‎

Night Vision

RGB

Power Delivery

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

945 х 289 х 530 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

945 х 83 х 416 мм

Вага з підставкою

10.3 кг

Вага без підставки

8 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження