Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001)

Код:733866
Є в наявності
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Ігровий монітор вигнутий 31.5" MSI G321CU (9S6-3DC51A-001) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 273 ₴
27 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MSI G321CU

Візуалізуйте свою перемогу за допомогою монітора MSI G321CU Curved Gaming. Оснащений панеллю з роздільною здатністю 4K-UHD 3840 x 2160, частотою оновлення 144 Гц і часом відгуку 1 мс, G321CU забезпечить конкурентну перевагу, необхідну для перемоги над супротивниками. Завдяки AMD FreeSync Premium, G321CU може узгоджувати частоту оновлення дисплея з вашим GPU для надплавного ігрового процесу. Переконайтеся, що ви зможете вразити ціль, використовуючи всі новітні технології, вбудовані в монітор MSI Curved Gaming для змагальницьких ігор. У моніторах MSI Gaming використовується вигнута панель дисплея зі ступенем кривизни 1500R, яка є найбільш комфортною та підходить для широкого спектру програм – від загальних обчислень до ігор. Вигнуті панелі також допомагають поринути в ігровий процес, дозволяючи вам почуватися більш пов'язаним із усіма відчуттями.

КРАСА В ДЕТАЛЯХ

Ігровий монітор MSI оснащений UHD-панеллю, що підтримує роздільну здатність до 3840x2160. Ця панель формату 16:9 дозволяє геймерам розглядати більші ігрові сцени порівняно з традиційними панелями FHD та забезпечує захоплюючий ігровий процес.

НАЙЖИВІШЕ ЗОБРАЖЕННЯ

Ігровий монітор MSI оснащений технологією HDR, яка дозволяє створювати зображення з великою кількістю деталей, ширшою гамою кольорів і виглядати більш схожим на те, що бачить людське око, в порівнянні з традиційним монітором.

ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ 144 ГЦ + ЧАС ВІДГУКУ 1 МС

Ігрові монітори MSI оснащені панеллю VA LED з частотою оновлення 144 Гц + часом відгуку 1 мс, що дає найбільші переваги в жанрах ігор, які швидко розвиваються, таких як шутери від першої особи, бойовики, гоночні симулятори, стратегії в реальному часі і спорт. Ігри такого типу вимагають дуже швидких та точних рухів, тому монітор з ультрависокою частотою оновлення та швидким часом відгуку виведе вас уперед порівняно з конкурентами.

НІЧНЕ БАЧЕННЯ

Неважливо, весь екран темний або тільки деякі ділянки мають сильні тіні. Нехай перший у світі інтелектуальний тюнер чорного кольору зробить ваш день яскравішим, висвітливши дрібні деталі у темних областях.

ОПТИЧНИЙ ЗІР

Прицілюйтеся і вбивайте супротивників, перш ніж вони встигнуть зреагувати. Вбудований прицільний збільшувач забезпечує багатоступінчасте масштабування із клавішами швидкого перемикання збільшення. Екран може підтримувати цей режим роботи, тому незалежно від того, яка зброя використовується, він може стати снайперською гвинтівкою та атакувати ворогів з відстані кількох миль.

ВІД КРАЮ ДО КРАЮ

Завдяки надвузькому обідку ви зможете насолодитися максимальним зануренням у новітні ігри, використовуючи мультимоніторну установку з кутом огляду 180 градусів. Насолоджуйтесь найкращою безперервністю між екранами під час ігор, роботи або загальних обчислень.

ТЕХНОЛОГІЯ ЗАХИСТУ ВІД МЕРЕХТІННЯ

Звичайні монітори мають частоту мерехтіння близько 200 разів на секунду, що непомітно для неозброєного ока, але згодом може спричинити втому. Технологія MSI Anti-Flicker забезпечує дуже комфортний перегляд завдяки зменшенню мерехтіння.

ГРА БЕЗ РОЗРИВІВ

В іграх не повинно бути вибору між нерівним ігровим процесом та рваними кадрами. Із ігровими моніторами серії MSI це не обов'язково. Отримайте плавну, без артефактів продуктивність практично за будь-якої частоти кадрів завдяки технології AMD FreeSync.

УНІВЕРСАЛЬНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ TYPE-C І DISPLAYPORT

Ігровий монітор MSI підтримує підключення USB Type-C, що дозволяє живити пристрої (до 15 Вт), легко підключатися до будь-якого сумісного пристрою передачі даних, а також функціонує як альтернатива displayport.*

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Так

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,181 х 0,181 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Стандартне: 53 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Придушення мерехтіння Anti-Flicker

Кут нахилу: -5 ° до 20 °

HDR

Радіус кривизни: 1500R

Night Vision

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

710 х 249 х 528 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

710 х 96 х 423 мм

Вага з підставкою

5.9 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження