Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302)

Код:730676
Є в наявності
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270RS3BMIIPX (UM.HE0EE.302) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 67 ₴
6 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальне поєднання для ігор

Пориньте в гру з небувалим реалізмом завдяки ігровому монітору Acer Nitro ED270RS3BMIIPX. Його вигнута 27-дюймова панель VA насиченими кольорами та роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) забезпечує широкий огляд, а також яскраве та детальне зображення під будь-яким кутом. Завдяки частоті оновлення 180 Гц та часу відгуку 1 мс цей ігровий монітор Acer зробить кожен рух у ваших іграх плавним. А технологія AMD FreeSync синхронізує монітор із графічним процесором, щоб уникнути розривів та розмиття зображення. Таким чином, ви зможете оцінити всю красу графіки улюблених ігор. Вбудовані колонки забезпечать вам якісний звуковий супровід, а наявність Display Port та HDMI дозволить. легко підключати до будь-яких сучасних пристроїв. Просто підключайте та починайте грати.

Ефект занурення в картинку

Опиниться прямо на полі бою і відчуйте улюблену гру по-новому. Великий вигнутий екран з вигином 1500R притягує та занурює вас у дія, імітуючи природний вигин поверхні ока та знижуючи стомлюваність. Завдяки цьому ви легко можете відчути себе частиною те, що відбувається на екрані. Висока роздільна здатність Full HD (1920 x 1080) забезпечує чіткість кожної деталі зображення. А матова панель зменшує відблиски та має кут огляду 178° по горизонталі та 178° по вертикалі, що робить картинку чіткою під будь-яким кутом. Тому, незалежно від того, дивіться ви фільми або граєте, цей монітор подарує вам приголомшливі візуальні враження, які піднімуть ваші мультимедійні розваги абсолютно новий рівень.

Acer 27' ED270RS3BMIIPX

Дуже швидка реакція

Частота оновлення 180 Гц і неймовірно швидкий відгук матриці на рівні 1 мс зроблять кожну вашу гру ще більш захоплюючою та ефективною. Висока швидкість відображення робить картинку більш плавною і одночасно чіткою, без мерехтіння та заїкуватості, що не тільки покращує візуальні. Враження, але й дає вам більше часу на реакцію. Крім того, монітор підтримує технологію AMD FreeSync, що синхронізує частоту оновлення екрану та вихідну частоту відеокарти AMD для отримання ідеально плавного зображення на екрані. Тому навіть у сценах, де дії розвиваються дуже динамічно, таких як шутери від першої особи та гонки, ви зможете реагувати вчасно.

Acer 27' ED270RS3BMIIPX

Підлаштовується під вас

Налаштуйтеся на гру і легко налаштуйте положення екрану, щоб бачити все поле бою і не втрачати нічого важливого. Acer Nitro ED270RS3bmiipx обладнаний тонкою, але міцною підставкою, яка дозволяє регулювати кут нахилу монітора, щоб досягти найбільш зручного для себе становища. При цьому вона займає мінімум місця на робочому столі, залишаючи більше місця для клавіатури та інших аксесуарів. Тому ви можете з комфортом керувати своїм простором та пристроями, щоб зробити ігри та повсякденне використання монітора по-справжньому комфортним.

Більш місця для всіх ваших розваг

Монітор Acer Nitro ED270RS3bmiipx має сучасний дизайн із максимально тонкими бічними рамками. Завдяки цьому він порадує око будь-кого естета і при цьому заощадить дорогоцінний простір. Крім того, його можна використовувати для створення мультимоніторних конфігурацій для підвищення своєї ефективності та видовищності розваг. Поставте кілька дисплеїв поряд і можете легко зануритися в роботу чи ігрові баталії на своєму великому екрані, не турбуючись про межі.

Acer 27' ED270RS3BMIIPX

Стереодинаміки

Цей монітор також оснащений стереодинаміками потужністю 2 Вт + 2 Вт, що забезпечують чіткий і гучний звук. Тому ви можете насолоджуватися іграми та відео без підключення зовнішніх динаміків.

Acer 27' ED270RS3BMIIPX

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3 000:1 (статичний); 100 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 26 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

75 х 75 мм

Особливості

AMD FreeSync

Колірне охоплення: NTSC 72%

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

446 х 611 х 196 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

363 х 611 х 76 мм

Вага з підставкою

3,9 кг

Вага без підставки

3,3 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера