Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202)

Код:728373
Очікується
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Ігровий монітор вигнутий Acer 27" ED270UP2BMIIPX (UM.HE0EE.202) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Acer 27" ED270UP2BMIIPX

Зробіть свою гру більш результативною, роботу продуктивною, а мультимедійні розваги незабутніми із вигнутим 27-дюймовим монітором Acer Nitro ED270UP2bmiipx. Він пропонує надчітку роздільну здатність WQHD, дисплей з кривизною 1500R і найтонші рамки для повного занурення в те, що відбувається. А частота оновлення 170 Гц і блискавичний час відгуку 1 мс (VRB) подбають про те, щоб все відображалося не тільки чітко, а й максимально плавно, дозволяючи вам бачити більше, реагувати швидше та точніше прицілюватись. Крім того, приголомшливі кольори та динаміка дисплея дозволять вам повністю поринути у гру. Все це доповнено наявністю функціональних інтерфейсів Display Port та HDMI 2.0, підтримкою технологій AMD FreeSync та Flicker Free, вбудованими динаміками, а також мінімалістичною підставкою з можливістю регулювати нахил екрану. Чудовий набір для будь-якого геймера.

27 дюймів захоплюючого видовища

Вражаючий 27-дюймовий дисплей WQHD (2560 x 1440) з кривизною 1500R подарує вам чудові враження від геймінгу та перегляду відео. Його вигнутий екран оточує вас так, що ви почуваєтеся частиною гри, зменшує спотворення зображення та знижує навантаження на очі. Панель VA забезпечує широку палітру кольорів і високий коефіцієнт контрастності, щоб чітко відображати яскраві та темні ділянки зображення, дозволяючи вам насолоджуватися красивими і глибокими зображеннями. А широкі кути огляду – 178° по вертикалі та горизонталі – дозволяють чітко бачити дисплей під будь-яким кутом.

Acer 27 ED270UP2BMIIPX

Плавний геймплей

Насолоджуйтесь захоплюючими ігровими битвами завдяки частоті оновлення 170 Гц і неймовірно швидкому відгуку 1 мс (VRB). З технологією AMD FreeSync™ вам не доведеться турбуватися про затримки або зависання навіть у динамічних іграх, таких як шутери від першої особи або гонки. Крім того, підтримка HDR дозволяє цьому монітору відображати весь контент ще краще завдяки розширеній колірній гамі. Все це підніме ваші ігри на абсолютно новий рівень та дозволить виграти додаткові частки секунди, які визначать переможця.

Турбота про гравців

Грайте та працюйте стільки, скільки хочете. Функція Blue Light Shield зменшує кількість синього світла, дозволяючи вам вибрати найбільш відповідне налаштування для вашого завдання із чотирьох рівнів фільтрації синього. А технологія Flickerless зменшує мерехтіння екрану, яке практично непомітне для людського ока. Це знижує навантаження на очі та забезпечує комфорт навіть при тривалих ігрових сеансах.

Acer 27 ED270UP2BMIIPX

Адаптивне керування контрастністю Acer

Acer Adaptive Contrast Management (ACM) оптимізує контрастність для забезпечення найвищого рівня чіткості та деталізації шляхом аналізу кожної сцени, покадрового налаштування зображень та покращення деталізації та градації. Крім того, завдяки ACM РК-монітор споживає менше енергії.

Сумісність із різними ігровими пристроями

Крім високої частоти оновлення, монітор Acer Nitro ED270UP2bmiipx оснащений парою роз'ємів HDMI 2.0, тому ви можете насолоджуватися іграми та відео, підключаючись не тільки до комп'ютерів, а й до найновіших консолей. Насолоджуйтесь грою на улюбленому пристрої та спробуйте нове.

Acer 27 ED270UP2BMIIPX

Стильний дизайн

Конструкція ZeroFrame, яка робить раму максимально тонкою, не тільки забезпечує більше місця на екрані, але й надає монітору стильний сучасний вигляд. А також дозволяє створювати комбінації з кількома дисплеями для ще більш продуктивної роботи та незабутніх розваг.

Приємний звук

Ця модель оснащена вбудованими стереодинаміками потужністю 2 Вт + 2 Вт. Тому ви зможете насолоджуватися фільмами, іграми чи музикою без підключення до зовнішніх динаміків. А роз'єм для навушників стане в нагоді в тому випадку, якщо ви захочете поринути у віртуальні світи, не турбуючи оточуючих.

Acer 27 ED270UP2BMIIPX

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

Динамічна контрастність: 100 000 000: 1; Статична контрастність: 4 000 : 1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Стандартне: 48 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

75 х 75 мм

Особливості

AMD FreeSync

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

446 х 611 х 196 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

363 х 611 х 76 мм

Вага з підставкою

3,9 кг

Вага без підставки

3,3 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Кабель DisplayPort

Кабель HDMI

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера