Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT

Код:730063
Очікується
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 241 ₴
24 119

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Монітор 24,1" Eizo EV2495-WT

EV2495 — це декларація продуктивності. Завдяки портам USB-C та функції послідовного підключення USB-C цей монітор забезпечує менше кабелів та більше місця на столі.

Передавні можливості підключення за допомогою USB-C

Відтворення відео та аудіо, швидка передача даних, включаючи мережевий сигнал та живлення для підключених пристроїв — все це та багато іншого можливо за допомогою одного кабелю USB-C. EV2495-WT стане вашою центральною док-станцією, до якої ви зможете швидко та легко підключити свій ноутбук. Це особливо зручно, якщо у вас кілька робочих станцій або ви перемикаєтеся між роботою в офісі та вдома. Блок живлення потужністю 70 Вт через порт USB-C надійно заряджає невеликі комп'ютери або ноутбуки, надаючи вам більше місця на робочому столі, оскільки комп'ютер більше не потребує додаткового блока живлення.

Ефективне рішення з кількома дисплеями

Порти USB-C монітора дозволяють підключати кілька моніторів до комп'ютера за допомогою одного кабелю (з використанням методу послідовного підключення). Це дозволяє без проблем налаштувати чотири екрани і зменшити плутанину кабелів. Можливість одночасного перегляду та редагування кількох програм також підвищує комфорт та ефективність роботи.

Якість зображення

Є багато речей, які необхідні для створення високоточного/контрастного, яскравого та чіткого екрану. Eizo постійно вдосконалює технологію моніторів, використовує тільки високоякісні матеріали та ретельно калібрує кожен монітор у процесі виробництва. В результаті цих зусиль ви завжди можете розраховувати на чудове відтворення зображення.

Точний контроль кольору

Зображення може бути ідеальним, тільки якщо кольори теж. Ось чому офісні монітори EIZO мають щонайменше 10-бітну довідкову таблицю, що дозволяє призначати інформацію про колір набагато точніше, ніж із звичайними 8-бітними LUT. Найтонші колірні градації гарантують ідеальне відображення градієнтів, а також пропонують параметри налаштування, що настроюються. Наприклад, ви можете налаштувати баланс білого від 4000 K до 10 000 K з інтервалом 500 K.

Дизайн

Офісні монітори FlexScan є привабливим доповненням будь-якого офісу. Їх гладкий, компактний дизайн поєднується з елегантним дизайном та ідеальним розміром. Практично безкаркасні моделі є ідеальним вибором для багатоекранних рішень, а також чудово виглядають як автономні монітори, забезпечуючи при цьому максимальну зручність використання.

Ергономіка

Монітори FlexScan роблять комп'ютерні робочі місця більш ергономічними. Крім зниження навантаження на очі та спину, монітори також відповідають унікальним вимогам користувача. Це тому, що ми не вважаємо, що вам потрібно пристосовуватись до вашої робочої станції — Ваша робоча станція повинна адаптуватися до Ваших потреб.

Без мерехтіння: заради очей

Щоб захистити ваші очі, EIZO розробила гібридну технологію керування підсвічуванням. Це поєднує в собі переваги звичайного ШІМ (широтно-імпульсна модуляція) та постійного струму (постійний струм). ШІМ-управління використовує набагато вищі частоти, ніж стандартні методи ШІМ. Результат: відсутність мерехтіння при збереженні якості зображення та стабільності кольору. Крім того, порівняно з чистим керуванням постійним струмом ви можете регулювати яскравість менш ніж на 1% від максимального значення у погано освітлених приміщеннях. Перевага: Ваш екран не блікує навіть у цих умовах.

Антиблікове покриття: більше зображення, менше відображення

EV2495-WT пропонує ідеальну поверхню без відблисків. Мінімізуючи відблиски за рахунок розсіювання відбитого світла, EV2495-WT ефективно захищає ваші очі від напруги. Це запобігає втомі ваших очей і дозволить вам зручно сидіти перед монітором, не вдаючись до вимушеної пози, щоб запобігти появі відблисків.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,270 х 0,270 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

2 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 11 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

USB-концентратор

Технологія Low Blue Light‎

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Білий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

538 х 531 х 230 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

344 х 531 х 53 мм

Вага з підставкою

7.6 кг

Вага без підставки

4.9 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження