Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304)

Код:727425
Немає в наявності
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
Монітор Acer 27" QG270S3BIPX (UM.HQ0EE.304) фото
cashback iconКешбек 67 ₴
6 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Точність у кожному русі

Acer Nitro 27" QG270S3BIPX – це відмінний монітор для геймінгу та мультимедійних розваг, який дозволить вам насолоджуватися динамічними іграми у всій їх красі. Він забезпечує виняткову плавність ігрового процесу за рахунок високої частоти оновлення до 180 Гц, часу відгуку 1 мс VRB (Visual Response Boost) та підтримки AMD FreeSync™ Premium. Незалежно від того, наскільки швидко відбувається дія, цей монітор забезпечує чітке та ясне зображення. А завдяки роздільній здатності Full HD, 95% охопленню sRGB та підтримці HDR10 чіткість зображення та реалістичні кольори роблять ігри більш захоплюючими, забезпечуючи незабутні враження. Все це втілено в практичному дизайні ZeroFrame, який залишає більше місця для екрану і дозволяє використовувати кілька моніторів поряд без відволікаючих рамок.

Справжня чіткість

Насолоджуйтесь іграми з покращеною графікою у форматі Full HD на великому 27-дюймовому дисплеї Nitro 27" QG270S3BIPX. Він забезпечить вам чітке зображення та природні кольори завдяки палітрі з 16,7 млн відтінків. У той час як високий власний контраст 3000:1 надає кольорам дивовижної глибини і робить темні ділянки зображення більш виразними та детальними.

Acer 27 QG270S3BIPX

Частота оновлення 180 Гц

Отримайте додаткову перевагу над супротивником із ігровим монітором Acer Nitro QG270S3BIPX. Його матриця з частотою оновлення 180 Гц відображає більше кадрів на секунду, роблячи фільми та ігри ще більш реалістичними.(3) В результаті ви отримуєте більше шансів на перемогу та більше емоцій від своїх розваг.

Досконалість з AMD FreeSync™ Premium

З технологією AMD FreeSync™ Premium ви зможете насолодитися плавною грою без затримок і візуальних розривів кадру, що лише відволікають вашу увагу. Вона синхронізує частоту екрана та частоту виведення кадрів відеокартою, щоб зображення на дисплеї промальовувалися чітко, без заїкань та затримок. Тому цей дисплей забезпечить по-справжньому плавне відтворення динамічних сцен і надзвичайно захоплюючий візуальний досвід.(1)

Acer 27 QG270S3BIPX

Більше гри, менше розмиття

Оцініть різкість і точність зображення під час використання монітора ACER Nitro QG270S3BIPX. Завдяки технології VRB (Visual Response Boost) час його відгуку досягає вражаючого значення в 1 мс, тому зображення виходить чітким і без розмиття навіть у найдинамічніших сценах.(4)

Барвиста картинка з підвищеним контрастом

Acer Nitro серії QG0 сертифікований за стандартом HDR10, що забезпечує більш захоплюючий перегляд за рахунок підвищеної контрастності, покращеної точності перенесення кольорів і більшої деталізації як в яскравих, так і в темних областях. І охоплює 95% колірного простору sRGB, що більш ніж достатньо для перегляду фільмів та насолоди ігровим контентом на екрані.

Acer 27 QG270S3BIPX

Безпечний перегляд

Для забезпечення комфорту очей при тривалому використанні цей монітор оснащений технологією Acer VisionCare, яка знижує навантаження на очі, не погіршуючи якість відображення кольорів. Крім того, він захищає ваші очі завдяки інноваційній технології BlueLightShield, яка обмежує інтенсивність випромінюваного синього світла, що знижує стомлюваність очей і дозволяє проводити довгі години за роботою або грою без зайвого дискомфорту.

Стильний та практичний дизайн

Монітор Nitro QG270S3BIPX може похвалитися безрамковим екраном ZeroFrame, що позитивно відрізняє його від звичайних моніторів із товстими рамками навколо дисплеїв. Завдяки своєму мінімалістичному дизайну він дозволяє повністю сконцентруватися на зображенні, чудово виглядає в будь-якій обстановці і при цьому заощаджує дорогоцінний простір на столі. Користувачі також можуть налаштовувати зручне для себе положення екрана завдяки підставці з регульованим кутом нахилу.

Acer 27 QG270S3BIPX

1Потрібен монітор та відеокарта AMD Radeon™ із підтримкою FreeSync Premium. Докладнішу інформацію див. на сайті www.amd.com/freesync.

2Технічні характеристики можуть відрізнятися залежно від моделі та/або регіону.

3Фактична частота оновлення може змінюватись в залежності від моделі та/або регіону, технічних характеристик/обладнання та/або налаштування комп'ютера.

4Технічні характеристики можуть відрізнятися залежно від моделі та/або регіону. Значення VRB 1 мс засноване на внутрішніх тестах у конкретних умовах випробувань. Рівень яскравості може змінюватись залежно від використання режиму Visual Response Boost™.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,310 х 0,310 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3 000:1 (статичний); 100 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 19 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Особливості

AMD FreeSync

HDR10

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

452 х 616 х 175 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

364 х 616 х 38 мм

Вага з підставкою

3,3 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера