Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU)

Код:717086
Очікується
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Монітор AOC 34" (U34G3XM/EU) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 126 ₴
12 691

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

AOC 34" U34G3XM/EU

Монітор U34G3XM/EU – це одна з найширших моделей у лінійці G3. Він оснащений плоскою панеллю VA зі співвідношенням сторін 21:9 і роздільною здатністю Wide Quad High Definition (WQHD), має HDR10 та чудову контрастність. Частота оновлення 144 Гц, час відгуку GtG 1 мс і технологія AdaptiveSync задовольнять усі ваші геймерські потреби, а режим Picture by Picture (картинка поряд з картинкою) та ергономічна основа монітора зроблять комфортнішою тривалу роботу та допоможуть виконати відразу декілька завдань.

Дозвіл WQHD

Завдяки роздільній здатності 3440 x 1440, Wide Quad HD (QHD) досягаються чудова якість і чіткість зображення, що дозволяє побачити кожну деталь. Велике співвідношення сторін 21:9 ідеально підійде для перегляду фільмів у широкому форматі, а також дозволить повністю поринути у новітню гру. Крім того, воно забезпечує більше місця для роботи. 8-бітове кодування кольорів забезпечує широку палітру для передачі живих природних зображень.

Панель VA

Панель VA (Vertical Alignment) відображає більш глибокий чорний колір і має високу контрастність для більш живого та яскравого зображення.

144 Гц частота оновлення

Частота зміни кадрів у два рази швидша у порівнянні з іншими моніторами – забудьте про зависання та розмите зображення. Завдяки частоті оновлення 144 Гц кожен кадр буде чітким, ви побачите надплавну послідовність кадрів, а також зможете точно завдати ударів противнику та оцінити високошвидкісні перегони у всій їх красі.

1MS MPRT — час відгуку рухомого зображення

MPRT — це скорочення, що означає «час відгуку рухомого зображення». Технологія MPRT вимикає та вмикає підсвічування монітора під час зміни зображення. Завдяки скороченню часу відображення кадру на моніторі зменшуються ефекти ореолу та розмиття, що забезпечує більш плавний, більш «гладкий» ігровий процес.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними процесорами та ТВ-приставками з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, в той час як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1440p і 60 Гц при 2160p (4K).

DisplayPort

DisplayPort дозволяє максимально швидко передавати цифрові аудіо- та відео без втрати якості та затримки введення. Швидко та легко підключайте до екрану різні пристрої, включаючи комп'ютер, ноутбук, медіаплеєр, ігрову консоль та багато іншого. Цей стандарт ідеально підійде професіоналам, а також більшості вимогливих користувачів домашніх комп'ютерів.

Регульована по висоті підставка

Цей монітор пропонує можливості налаштування по висоті, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає знизити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі.

FreeSync Premium

Насолоджуйтесь найкращою якістю зображення навіть у динамічних іграх. Технологія FreeSync Premium від AMD синхронізує частоти оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес більш плавним та захоплюючим, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Завдяки підтримці частот оновлення не нижче 120 Гц, технологія FreeSync Premium від AMD зменшує розмитість та підвищує різкість зображення, забезпечуючи його більш реалістичне сприйняття. Функція LFC усуває зависання у випадках, коли частота зміни кадрів стає нижчою за частоту оновлення.

Picture by Picture (PbP)

Функція послідовного виведення зображень дозволяє одночасно використовувати кілька джерел відеосигналу (наприклад, ноутбук та настільний ПК) та виводити їх на один екран. Широкий огляд дарує більший контроль над ситуацією та значно підвищує вашу ефективність під час стрімінгу, роботи чи гри.

Низька затримка введення

Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки введення (Low Input Lag) від AOC. Забудьте про прикраси: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент при спуску курка слабким натисканням.

AOC G-Menu

Безкоштовна утиліта AOC G-Menu встановлена на вашому комп'ютері та дозволяє повністю налаштувати ігрове обладнання.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1 (статичний); 80 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 35 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Технологія Low Blue Light‎

Кут нахилу: -5 ° до 23 °

Регулювання висоти: 130 мм

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

AMD Freesync Premium

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

817 х 339 х 529 мм

Вага з підставкою

7,78 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера