Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор AOC 40" AG405UXC

Код:727587
Очікується
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Монітор AOC 40" AG405UXC фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 300 ₴
30 031

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Монітор AOC 40" AG405UXC

Великий 40-дюймовий монітор AOC AGON AG405UXC стане прекрасним вибором для завзятого геймера, здатного оцінити блискавичну реакцію і плавність ігрового процесу при будь-якій динамічній грі. Частота оновлення 144Гц дозволяє у повній мірі розкрити можливості сучасних графічних процесорів - вона з блискавичною швидкістю перетворить вашу реакцію в ігрові дії і поліпшить якість самої гри. Технологія AdaptiveSync від AMD синхронізує частоту оновлення монітора з частотою графічного процесора, що робить ігровий процес надзвичайно плавним, без розірваних кадрів. З часом відгуку 1 мс вас приємно здивує плавність швидкісних рухів і драматичних переходів. Дратівливим затримкам зображення тут не місце. Режим низької затримки введення Low Input Lag перенаправляє всі ресурси монітора на обробку відгуку.

IPS панель з роздільною здатністю WQHD відтворює високодеталізоване чітке та реалістичне зображення при куті огляду 178°. Формат UltraWide 21:9 робить монітор AOC AGON AG405UXC відмінною альтернативою використанню двох моніторів – переглядайте одночасно декілька документів та працюйте в багатозадачному режимі, дивіться фільми у великому форматі або занурюйтесь в захоплюючий ігровий світ. Функція Picture-by-Picture дозволяє відображати одночасно кілька каналів на одному екрані та легко перемикайтесь між ними.

AOC 40 AG405UXC

Додаткові переваги

Передбачені у моніторі технології захисту зору зменшують втому очей навіть при тривалій роботі - LowBlueLight понижує рівень синього світла, Flicker-Free усуває шкідливе мерехтіння, а антиблікове покриття позбавляє відблисків, навіть якщо джерело світла знаходиться за спиною. Два вбудованих в монітор динаміки потужністю по 5 Вт надають можливість спілкуватись з родиною, друзями, колегами без підключення зовнішніх динаміків. Обирайте оптимальні для вас висоту, кути нахилу та повороту. Ергономічний дизайн монітора AOC AGON AG405UXC допоможе облаштувати максимально зручне ігрове середовище.

Чорний з червоними елементами корпус монітора виглядає стильно і вишукано, він здатний задовольнити найвибагливіші смаки. Полегшений дизайн підставки надає додатковий простір для ігрових рухів, надійно зберігаючи при цьому його стійкість. Розташований на корпусі монітора тримач для навушників допоможе підтримувати порядок на робочому столі. Підключення монітора AOC AGON AG405UXC здійснюється за допомогою роз’ємів HDMI і DisplayPort. Використовуйте роз’єм USB Type-C для підключення монітора до ноутбука, так ви зможете переглядати високоякісне відео на великому дисплеї, заряджаючи при цьому під’єднаний пристрій з потужністю до 90 Вт. У вашому розпорядженні також буде чотири порти USB Type-A.

AOC 40 AG405UXC

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,269 х 0,269 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1200:1 (статичний); 80 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 45 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Кут нахилу: -3.5 ° до 21.5 °

Регулювання висоти: 150 мм

Тримач для навушників

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

627 х 944 х 312 мм

Вага з підставкою

11,88 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера