Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA)

Код:704732
Очікується
Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA) фото
Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA) фото
Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA) фото
Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA) фото
Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 132 ₴
13 269

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Монітор HP 27" 27f (5ZP65AA)

Побачте світ абсолютно по-новому з монітором HP 27f. Цей надтонкий 4K дисплей з неймовірно чіткою картинкою, тонкими рамками та найширшим кутом огляду демонструє зображення чудової якості, яке дозволяє насолоджуватися відео та творити із задоволенням. Його 27-дюймовий IPS-екран забезпечує відмінну точність кольору, а висока роздільна здатність робить його придатним для багатозадачності або роботи над деталями. Крім того, екран має низьку затримку введення та підтримує технологію AMD FreeSync, а тому чудово підходить для ігор. А антивідблискуюче покриття значно покращує видимість зображення при яскравому сонячному або штучному освітленні. І доповнює все це ергономічний дизайн з можливістю регулювати положення монітора на власний розсуд, що сприяє більш комфортному використанню.

Дивовижна якість зображення

Ви працюєте з графікою або любите дивитися фільми та відео у високій якості на екрані з великою діагоналлю? Монітор HP 27f призначений саме для любителів мультимедіа. Завдяки Ultra HD 4K (3840 x 2160) дисплею з 8 мільйонами пікселів він дає можливість розглянути все в найменших деталях, а IPS панель забезпечує реалістичні кольори, динамічну контрастність 10 000 000:1 та мальовниче зображення при кутах огляду до 178 градусів. Отримайте максимум задоволення від контенту надвисокої чіткості, грайте і робіть у своє задоволення.

Плавна картинка

Насолоджуйтесь усіма своїми розвагами без розмиття картинки. Невеликий час відгуку пікселя (5 мс) унеможливлює гальмування кадрів у динамічних сценах фільмів або ігор. А завдяки підтримці технології AMD FreeSync™, яка синхронізує частоту оновлення з сумісною відеокартою, ви взагалі забудете про спотворення і затримки картинки в комп'ютерних іграх.

Нічого зайвого

Тонкий дисплей з мінімальною рамкою з трьох сторін, що збільшує видиму область екрана, дозволяє зосередитись на головному. І створювати будь-які конфігурації з двох та більшої кількості дисплеїв. До того ж він виглядає досить стильно і легко впишеться у ваш офіс або домашній кабінет.

Практичний та функціональний дизайн

Забезпечте оптимальні умови для роботи та розваг з монітором HP 27f. Він може регулюватися по висоті та нахилятися, щоб забезпечити максимальну видимість та комфортний перегляд саме для вас. Крім того, ви можете легко підключити монітор до комп'ютера, ноутбука або навіть ігрової приставки за допомогою пари роз'ємів HDMI або DisplayPort. Тим більше, що відповідний кабель HDMI вже йде в комплекті з ним.

Турбота про зір за допомогою технології приглушення синього світла

Забудьте про втому очей та неприємні відчуття, які можуть виникати при тривалій роботі за комп'ютером. Цей монітор з технологією Low Blue Light значно знижує кількість синього світла, здатного викликати порушення сну, втому очей і в цілому негативно впливати на них. Це вигідне рішення, що дозволяє захистити ваш зір, навіть якщо ви щодня проводите багато годин за комп'ютером. Ваші очі будуть вам за це вдячні.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,276 х 0,276 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Стандартне: до 42 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Особливості

AMD FreeSync

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

613 х 193 х 501 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

613 х 40 х 366 мм

Вага з підставкою

4,8 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера