Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор MSI 24 "Optix (G241)

Код:665705
Архiв
Монітор MSI 24 "Optix (G241) фото
Монітор MSI 24 "Optix (G241) фото
Монітор MSI 24 "Optix (G241) фото
Монітор MSI 24 "Optix (G241) фото
Монітор MSI 24 "Optix (G241) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 89 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MSI 24" Optix G241

Зробіть свою перемогу зримою на екрані кіберспортивного монітора Optix G241. Маючи РК-матрицю з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, низьким часом відгуку (1 мс) і високою частотою оновлення (144 Гц), він дасть вам відчутну перевагу над суперниками. Втілюючи у собі найсучасніші технології, включаючи адаптивну синхронізацію FreeSync, ця модель буде чудовим вибором для змагальних комп'ютерних ігор.

Широкі кути огляду

Монітор Optix G241 оснащується IPS-матрицею, яка вирізняється широкими кутами огляду. Це означає мінімум спотворень кольору при погляді на екран під різними кутами.

Частота оновлення 144 Гц + час відгуку 1 мс

Монітор серії Optix використовує IPS-матрицю зі світлодіодним підсвічуванням і має чудові швидкісні характеристики (частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс), що робить його оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії у реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку є відчутною перевагою над суперниками по мережевій грі.

Режим "Нічного бачення"

У режимі Night Vision підвищуються деталі темних фрагментів ігрових сцен, причому незалежно від того, займають вони майже весь екран або лише невелику його частину.

Мультимоніторні конфігурації

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій зі 180-градусним полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи у професійних додатках.

Технологія Anti-Flicker

Екран звичайних моніторів мерехтить з частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може негативно позначитися на самопочутті людини при тривалому використанні монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована у моніторах MSI, бореться з цією проблемою шляхом нівелювання мерехтіння екрана.

Широкі кути огляду - 178°

Широкі кути огляду дають більше свободи при встановленні ігрового монітора MSI без компромісів з точки зору якості зображення. При погляді під кутом кольори на його екрані спотворюватимуться значно менше у порівнянні з моніторами, що володіють більш скромними кутами огляду.

Зниження інтенсивності
синього кольору

Ігрові монітори MSI Optix вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрана у синій складовій видимого спектра для зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

Технологія
AMD FreeSync

Завдяки AMD FreeSync™ ігрові монітори MSI серії Optix видають плавне та якісне зображення у динамічних іграх без неприємного візуального ефекту
«розриву кадру».*

* Для активації технології FreeSync потрібні FreeSync-сумісні монітор та відеокарта з графічним процесором AMD Radeon™.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

3,3 кг