Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR

Код:727382
Очікується
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Монітор MSI 34" Optix MAG342CQR фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 191 ₴
19 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зроби крок до перемоги!

Продукти серії MAG націлені на користувачів, особливо на початківців геймерів, які вважають за краще зручні в обігу і надійні рішення. Ретельно протестовані, вони просто стабільно роблять те, для чого призначені.

MSI 34 Optix MAG342CQR

Частота оновлення 144гц + час відгуку 1мс

Ігрові монітори MSI використовують VA-матриці зі світлодіодним підсвічуванням і мають чудові швидкісними характеристиками (частота оновлення - 144Гц, час відгуку - 1мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинг, гоночні і спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку є відчутну перевагу над суперниками по мережевій грі.

Завораживающая підсвічування

На відміну від багатьох геймерських моніторів, перевантажених яскравою корпусних підсвічуванням, модель Optix MAG342CQRV виглядає більш стримано. Її ілюмінація, яка відображає витончений смак користувачів MSI, складається лише з трьох світлодіодних смужок на задній панелі. Візуальні ефекти цієї підсвічування гармонійно доповнять красу віртуальних битв.

Режим «Нічного бачення»

У режимі Night Vision підвищується деталі темних фрагментів ігрових сцен, причому незалежно від того, займають чи вони майже весь екран або лише невелику його частину.

MSI 34 Optix MAG342CQR

Широкий колірний обхват

Ігровий вигнутий монітор Optix MAG342CQRV Curved Gaming здатний відображати більше відтінків, ніж звичайні. Точне перенесення кольорів означає реалістичне зображення, що сприяє ще більше занурює в гру.

Продумана ергономіка

Завдяки ергономічній підставці монітора MSI Optix Gaming користувач може з максимальною зручністю задавати положення екрану монітора в просторі: нахиляти його (-5 ° ~ 20 °), повертати в сторони (-30 ~ 30мм) або змінювати його висоту (0 ~ 90мм) над столом . Комфорт дуже важливий, адже геймерские сесії можуть затягнутися на довгі години!

Для мультимоніторних конфігурацій

Завдяки вузькій екранної рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій з 180 ° полем огляду. Мультимоніторних системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи в професійних додатках.

MSI 34 Optix MAG342CQR

Широкі кути огляду - 178 °

Широкі кути огляду дають більше свободи при установці ігрового монітора MSI без компромісів з точки зору якості зображення. При погляді під кутом кольори на його екрані будуть спотворюватися значно менше в порівнянні з моніторами, що володіють більш скромними кутами огляду.

Плавність в динаміці

Завдяки підтримці технології AMD Adaptive Sync геймерские монітор MSI Optix MAG342CQRV видає плавне і якісне зображення в динамічних іграх без неприємного візуального ефекту «розриву кадру».

Технологія anti-flicker

Екран звичайних моніторів мерехтить з частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може негативно позначитися на самопочутті людини при тривалому використанні монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована фахівцями MSI, бореться з цією проблемою шляхом придушення мерехтіння екрану.

MSI 34 Optix MAG342CQR

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

4000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

75 х 75 мм

Особливості

Безрамковий дисплей

Радіус кривизни: 1500R

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

510 х 810 х 270 мм

Вага з підставкою

6,91 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Кабель DisplayPort

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера