Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U

Код:721991
Очікується
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Ігровий монітор OLED 47.53" Gigabyte AORUS FO48U фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 442 ₴
44 222

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Отримуйте неоціненний ігровий досвід у 4К!

Дисплей AORUS FO48U – це високоякісна швидкісна UHD-матриця з діагоналлю 47,53-дюйми (частота оновлення 120 Гц, час відгуку 1 мс за методикою GTG) та новітній цифровий відеоінтерфейс HDMI® 2.1, який забезпечує максимально плавне відтворення. В активі дисплея 10-розрядна глибина кольору, вражаюче охоплення колірного простору – 98% DCI-P3 та 130% sRGB, а також виняткова достовірність відтворення широкої палітри відтінків кольорів.

Технологія OLED

Насичені кольори

UHD 4K

3,840 x 2,160 пікселів

HDMI2.1

3.840 x 2.160 пікселів

98%

DCI-P3

10-розрядна глибина кольору

Достовірна передача кольорів

Space Audio

Реалістичний звук

Оцініть роздільну здатність 4K

Затребуваність та практична інтеграція контенту з високою роздільною здатністю у складі сучасних ігрових програм активно сприяють виключно позитивному сприйняттю ігрового процесу. Настав час інвестицій у 4K-дисплеї! Монітори AORUS 4K формують чітке та деталізоване зображення об'єктів у кадрі, спонукаючи повірити у реалістичність віртуальних світів!

OLED

Сучасні OLED-дисплеї вигідно відрізняє достовірна передача кольору та ідеальна глибина чорного кольору. Завдяки природі органічних світлодіодів, OLED-дисплеям не потрібне заднє підсвічування матриці, таким чином, вдається скоротити час відгуку та відтворювати практично ідеальне зображення, яке відрізняє високу насиченість та контрастність кожного з численних відтінків палітри кольорів.

Діагональ 47,53 дюйма та 4K

47,53-дюймова UHD матриця (екранна роздільна здатність 3840 x 2160), співвідношення сторін 16:9, частота оновлення екрана 120 Гц, плавне відтворення ігрового контенту без артефактів.

HDMI 2.1

Новий цифровий відеоінтерфейс HDMI 2.1 надає можливість переосмислити потенціал відеопідсистеми, забезпечує більш високу пропускну спроможність передачі даних для затребуваного 4K-контенту на частоті 120 Гц і конкурентну перевагу в цілій низці мультимедійних та ігрових додатків, наприклад, у пригодницьких сагах або в динамічних іграх першої особи. Стандарт HDMI 2.1 апаратно сумісний із ігровими консолями нового покоління.

Технологія FreeSync™ Premium

Технологія адаптивної синхронізації FreeSync™ Premium має забезпечити плавність відтворення ігрового контенту без розривів та артефактів на максимально можливій швидкості.

Функція SPACE AUDIO

Завдяки ексклюзивним технологіям, реалізованим у складі аудіотракту, монітор AORUS FO48U подарує вам найчистіший та наймелодійніший звук. Крім того, ви можете задіяти додаткові режими з метою адаптації відтворюваного аудіоконтенту стосовно ігрових програм та цифрового медіаконтенту.

Віджет OSD

Ексклюзивний помічник AORUS OSD дозволить налаштувати параметри дисплея за допомогою клавіатури та миші. Ви можете швидко налаштувати всі ключові параметри дисплея, не вдаючись до допомоги кнопок на моніторі. Крім того, за допомогою AORUS OSD можна зберегти резервну копію та оновити мікрокод Firmware монітора, оновлена версія якого відкриває доступ до нових функцій монітора. AORUS OSD – це розумний та надійний помічник для успішного вирішення Ваших повсякденних завдань.

Стабілізація зображення

Удосконалена функція стабілізації зображення допоможе усунути розмитість зображення та одночасно задіяти технологію адаптивної синхронізації V-Sync! Підвищуйте навички стрільця у динамічних FPS-іграх від першої особи!

Еквалайзер чорного

Функція Black Equalizer допоможе вам впевненіше розрізнити об'єкти в затінених областях, за рахунок адаптивного підвищення яскравості та контрастності кадру, уникаючи засвічування яскравих областей. Жоден супротивник не сховається від вВашого пильного погляду!

Інформаційна панель

На панелі Dashboard у реальному часі відображається критично важлива інформація про ключові компоненти системи (напруга живлення, тактова частота та поточна температура ЦП та ін.), віджет буде доступний для огляду на екрані дисплея навіть на фоні активної ігрової програми. Налаштовуйте відображення найбільш важливої інформації на Вваш розсуд!

Ігровий помічник

Ігровий асистент надає масу додаткових можливостей, наближаючи перемогу над опонентами на віртуальних полях битв: налаштовуване перехрестя прицілу, екранний таймер/лічильник, функції PIP і PBP, режим HDR і багато іншого. Монітори AORUS здатні запропонувати Вам все, що може знадобитися в іграх… і не тільки!

Регулювання кольору за 6 компонентами

Функція дозволяє виконати регулювання кольору дисплея незалежно для кожної з шести складових (червоний, зелений, синій, блакитний, пурпуровий та жовтий). Таким чином досягається достовірність відображення монітором кольорової гами.

Функція KVM

Функція KVM дозволяє відображати цифровий сигнал на дисплеї та керувати кількома пристроями за допомогою одного комплекту периферійних пристроїв (клавіатура, відеопідсистема та миша).

Автоматичне оновлення мікрокоду

Засобами ексклюзивної функції оновлення мікрокоду користувачі отримують можливість оцінити передовий досвід найкращих представників ігрової спільноти та функціонал дисплеїв, який інженери нашої компанії продовжують розвивати та вдосконалювати для безпечної та продуктивної експлуатації моніторів GIGABYTE.

КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

В екосистемі AORUS все облаштовано, як і личить сучасним пристроям цифрової епохи. Підсвічування та візерунки на корпусі дисплея органічно доповнюють вишуканий дизайн виробу. Ласкаво просимо в цифровий світ!

  • Комфорт для глаз. Сертифікат TÜV Rheinland та UL на відповідність стандартам колірного балансу та зниження негативного впливу на зір мерехтіння зображення на OLED матриці, а також синього та ближнього УФ-складового спектру
  • Швидке заряджання USB-пристроїв. Функція швидкого заряджання USB-пристроїв з параметрами 5 В/1,5 А.
  • Вбудований блок живлення. Немає потреби у зовнішньому блоці живлення
  • Передбачено варіант кріплення на стіні. Задовольняє вимогам стандарту VESA щодо встановлення дисплея на стіні (кронштейн 300 x 300 мм)

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

OLED

Розмір пікселя

0,274 х 0,274 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

130-150 кд/м2 (типове значення); 800-900 кд/м2 (@3% пікове значення)

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

135000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

15 Вт x 2 (стерео) + 20 Вт x 1 (низькочастотна)

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Максимальне: 325 Вт

Стандарт кріплення

300 x 300

Особливості

Adaptive Sync

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

HDR10

Режим Picture-In-Picture

AMD Freesync Premium

Режим Picture-By-Picture

HLG

Колірне охоплення: sRGB 130%

NVidia G-Sync Compatible

Space Audio

TUV Eye Comfort Display (OLED)

Колірне охоплення: DCI-P3 98%

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

675 х 1068 х 1 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

611 х 1068 х 43 мм

Вага з підставкою

15 кг

Вага без підставки

14,7 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера