Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морозильна камера Liebherr FNf 4204

Код:712038
Немає в наявності
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
Морозильна камера Liebherr FNf 4204 фото
cashback iconКешбек 219 ₴
21 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

FrostProtect

Не всі морозильні камери встановлюються в опалювальному приміщенні – деякі стоять навіть у холодних гаражах чи балконах. Добре, що ваш Liebherr найкраще підготовлений до такої прохолодної обстановки: адже всі компоненти розраховані на температуру навколишнього середовища до -15 ° C і гарантують стабільну роботу.

Технологія SmartDevice

Хочете бути готовими до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете оснастити його опціональним модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими діями та вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

Система NoFrost

Відкриваючи морозильне відділення, ви хочете бачити заморожені продукти, а не лід чи іній. NoFrost захищає морозильну камеру від небажаного зледеніння, що витрачає багато енергії і часом коштує досить дорого. NoFrost означає: жодного більше стомлюючого та тривалого розморожування морозильного відділення, більше часу для інших справ – та економія грошей.

Змінний ущільнювач дверей

Ви вважаєте, що через кілька років ущільнювач дверей на вашому Liebherr необхідно замінити? Ви легко зможете зробити це самостійно: змінний ущільнювач дверей можна зняти кількома простими діями, і так само легко вставити новий ущільнювач. Таким чином і ця частина холодильника завжди буде бездоганною та гігієнічно чистою.

Сенсорний дисплей 2.4"

Реальність дотику: сенсорний екран дозволяє легко та інтуїтивно керувати вашим пристроєм Liebherr. Усі функції наочно розташовані на екрані. Легким торканням пальця можна легко вибрати функції або перевірити поточну температуру холодильника.

Концепція основи

Ваш холодильник має бути потужним і зручним та водночас екологічним? Тоді Liebherr створений для вас. Наша технологія BluPerformance робить його універсальним: він забезпечує додатковий обсяг та холодопродуктивність, але споживає при цьому дуже мало енергії. І дослухайтеся: ви майже нічого не чуєте. Тому що ваш Liebherr працює дуже тихо, незважаючи на свою високу продуктивність.

SpaceBox

У Liebherr ви розмістите навіть дуже великі продукти: тому що індичці розміру XL або багатоярусному торту-морозиву потрібно просто більше місця. Для таких випадків у вашому Liebherr є SpaceBox: завдяки великій висоті 250 мм він пропонує багато додаткового місця навіть для заморожених продуктів великого розміру. І це допоможе вам у гнучкому зберіганні запасів.

Оснащення, придатне для миття в посудомийній машині

Оснащення вашого Liebherr дуже зручне: з одного боку, він допомагає у повсякденному використанні, а з іншого боку, його легко чистити. Просто поставте його у посудомийну машину. Завдяки цьому у вас залишиться більше часу для інших справ.

Функція BottleTimer

Вам це знайомо? Ви кладете пляшку вина в морозилку для швидкого охолодження – і забуваєте там. З BottleTimer цього більше ніколи не повториться: активацією функції SuperFrost він забезпечує надшвидке охолодження. А як тільки пляшка досягне оптимальної температури, ваш Lieberr нагадає вам через програму, що потрібно вийняти пляшку з морозильної камери.

Режим PartyMode

Тепер і гості можуть прийти – адже і ваш Liebherr теж у святковому настрої: як тільки ви вмикаєте режим PartyMode, він надійно дбає про наявність крижаних напоїв та додаткову порцію кубиків льоду. У режимі PartyMode активуються функції SuperCool та максимальне виробництво льоду. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається у свій нормальний режим.

Режим SabbathMode

У священний день відпочинку припиняється будь-яка діяльність - це стосується і електричних пристроїв. Ваш Liebherr це враховує. У режимі SabbathMode вимкнено все освітлення холодильника, а також всі звукові сигнали, шуми та екран. Режим SabbathMode вимикається через 80 годин.

Характеристики

Основні характеристики

Тип холодильника
Тип управління
Загальний об'єм
Функції

Функція BottleTimer

Режим SabbathMode

Сигналізація відключення живлення

Сигналізація підвищення температури

Швидка заморозка

Сигналізація відкритих дверей

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Морозильне відділення

Об'єм морозильної камери

160 л

Система охолодження морозильної камери
Потужність заморожування
Кількість відділень

4

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

125,5 x 59,7 x 67,5 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

53,5 кг

Колір корпусу
Комплектація

Морозильна камера; Інструкція; Гарантійний талон

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження