Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870

Код:709044
Є в наявності
Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870 фото
Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870 фото
Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870 фото
Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870 фото
Миша Logitech M575 ERGO трекбол Bluetooth (Offwhite) 910-005870 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 23 ₴
2 399
Колір
Graphite фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БЕЗДРОТОВИЙ ТРЕКБОЛ ERGO M575

Менше рухів, більше комфорту

РОБОТА В ЗОНІ КОМФОРТУ

ERGO M575 — бездротової трекбол зручної ергономічної форми. Працювати з ним максимально комфортно за рахунок того, що для переміщення курсора користувачеві не потрібно рухати всією рукою, що дозволяє не перенапружувати руку і кисть. Завдяки плавному і точному керуванню за допомогою великого пальця трекбол ERGO M575 може використовуватися де завгодно — і, оскільки його не потрібно переміщати, він відмінно підходить для столів, на яких мало вільного місця.

ЗРУЧНА ЕРГОНОМІЧНА КОНСТРУКЦІЯ, СТВОРЕНА САМЕ ДЛЯ ВАС

Модель ERGO M575 має ергономічну форму, ідеально повторює контури долоні користувача. Для переміщення курсору не потрібно рухати всією рукою, тому втома в руці і кисті зменшується.

КЕРУВАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ОДНОГО ВЕЛИКОГО ПАЛЬЦЯ

Робота з трекболом не викликає жодного дискомфорту, при цьому він дозволяє керувати курсором з винятковою точністю. Завдяки прозорому покриттю великий палець легко ковзає по гладкій поверхні кулі. Трекбол оснащений високочутливим оптичним датчиком, що дозволяє поєднувати високу точність роботи з низьким енергоспоживанням.

БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ ДЛЯ ВСІХ ПОТРІБНИХ РЕЧЕЙ НА ВАШОМУ СТОЛІ

Трекбол ERGO M575 займає дуже мало місця, оскільки для переміщення курсора його не потрібно рухати по столу. Він ідеально підходить для тісних робочих просторів і столів, завалених паперами та особистими речами — іноді на такому столі можна знайти навіть миску з кашею.

ПРОСТОЇ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДЛЯ WINDOWS® И MAC

Трекбол ERGO M575 використовує два способи підключення — за технологією Bluetooth® LE і за допомогою USB-приймача з комплекту поставки, забезпечуючи стабільну надійну зв'язок на відстані до 10 метрів. Підключайтеся в ОС Windows або macOS і працюйте собі на втіху — якість зв'язку виключає виникнення перебоїв і затримок.

ЯКІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ

Конструкція моделі ERGO M575 відрізняється міцністю і надійністю. Вона виготовляється на підприємствах Швейцарії, де гарантують безперервний контроль виробничого процесу, і розрахована більш ніж на 3 мільйони натискань.

ВИГОТОВЛЕНИЙ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРЕРОБЛЕНОГО ПЛАСТИКУ

Пластикові деталі ERGO M575 виконані з сертифікованого пластику, отриманого шляхом переробки відходів споживання (50% для графітового і 21% для кремового кольору). Повторне використання пластмасових елементів застарілої і вийшла з ладу електроніки дозволяє істотно знизити обсяги викиду вуглекислого газу в навколишнє середовище.

ВИСОКА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Інноваційний датчик працює бездоганно і при цьому споживає мінімум заряду. Трекбол може працювати до 2 років від однієї батарейки типу AA.

ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ВИРОБНИЦТВА УПАКОВКИ

При виготовленні картонної упаковки для ERGO M575 використовується деревина з лісів, сертифікованих FSC® (Лісовою опікунською радою). Вибираючи цей продукт, ви підтримуєте ініціативу раціонального використання лісових ресурсів у всьому світі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

5

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

2000 dpi

Сумісність

iPadOS

Windows

MacOS

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

100 х 134 x 48 мм

Вага

145 г

Комплектація

Миша

Бездротовий трекбол ERGO M575

1х Батарея AA

USB-приймач Unifying

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера