Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Настільна плита Mijia Induction Cooker Youth 633253

Код:671005
Очікується
Настільна плита Mijia Induction Cooker Youth 633253 фото
Настільна плита Mijia Induction Cooker Youth 633253 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Готування на новому рівні

Xiaomi Mijia Induction Cooker Youth – компактна та функціональна індукційна плита, з якою ви зможете готувати смачні страви при мінімальних витратах часу та електрики. Вона може похизуватися плавним регулюванням потужності від 0 до 99%, таймером, а також зручним керуванням за допомогою поворотного регулятора та кнопок або мобільного додатка. А точний датчик температури на робочій поверхні запобігає перегріву їжі.

 

Особливості:

  • Діаметр робочої поверхні пристрою – 25 см
  • Плавне регулювання рівня нагріву і вбудований таймер
  • Точний датчик температури, що торкається до дна посуду
  • Силіконове кільце, яке запобігає зісковзуванню ємностей
  • Керування на корпусі або у мобільному додатку
  • Енергоефективна індукційна технологія
  • Легкий та компактний корпус, зручний для транспортування
 
 

Для кращих результатів

Більшість індукційних плит можуть працювати тільки на максимальній потужності, час від часу вимикаючись, щоб знизити температуру. У той час як ця модель знижує частоту генерації, підтримуючи постійний нагрів на заданому рівні. Рівномірний тепловий вплив дозволяє уникнути підгоряння або википання їжі, щоб ваші кулінарні шедеври були бездоганними.

 

Зручна взаємодія

Для керування плитою можна використовувати кілька кнопок і поворотний регулятор на корпусі або фірмовий мобільний додаток. До ваших послуг плавне налаштування потужності нагріву від 0 до 99% і таймер до 4 годин з кроком в 1 хвилину. До того ж, інтерфейс для мобільних пристроїв дає можливість задіяти попередньо встановлені програми приготування і навіть створювати свої.

 

Висока енергоефективність

Оскільки індукційна* плита нагріває лише дно посуду та їжу всередині, не витрачаючи енергію на розігрів самої робочої поверхні, таке рішення прискорює приготування і знижує споживання електрики. Тому Xiaomi Mijia Induction Cooker Youth підійде для тих, хто піклується про сімейний бюджет і прагне зберегти довкілля.

 
 

Надійна конструкція

Крім високоякісних внутрішніх компонентів, плита оснащена потужним семилопатевим кулером. У поєднанні з великою кількістю вентиляційних отворів, він забезпечує ефективне відведення тепла, запобігаючи перегріву та поломці пристрою. Також конструкція захищена від потрапляння вологи, а нековзкі ніжки гарантують стійкість виробу на різних поверхнях.

 

Компактний форм-фактор

Ще одна перевага цієї моделі – неймовірно компактні габарити, завдяки чому вона не займе багато місця серед іншої кухонної техніки на стільниці, а за потреби її можна прибрати в шафу. Крім того, невелика вага у 2,1 кілограма значно спрощує транспортування настільної плити, а тому її зручніше брати з собою на дачу або в офіс.

 

Стильна зовнішність

Будучи пристроєм екосистеми Xiaomi, ця індукційна плита порадує дуже привабливим дизайном. Вона виконана у круглому корпусі з білого глянцевого пластику, а індукційний нагрівач схований під чорним склом. Таке контрастне поєднання виглядає стильно і водночас лаконічно, як і личить сучасній кухонній техніці.

  * Для приготування на індукційній плиті необхідно використовувати посуд з нержавіючої сталі, чавуну або модифікації з алюмінію з нанесеним на дно магнітним покриттям.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Ручне регулювання температури
Кількість конфорок

1

Діаметр конфорок

25 см

Потужність конфорок

2100 Вт

Колір
Додатково

Плавне регулювання рівня нагрівання і вбудований таймер; Точний датчик температури, дотичний з дном посуду; Силіконове кільце, яке попереджає зісковзування ємностей; Управління на корпусі або в мобільному додатку

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

7 х 28 x 26,5 см

Вага

2,1 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Настільна плита Mijia Induction Cooker Youth 633253