Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита газова настільна Ardesto CTC-NS5015B

Код:715001
Є в наявності
Плита газова настільна Ardesto CTC-NS5015B фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 28 ₴
2 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Плита газова настільна Ardesto CTC-NS5015B

Газова настільна плита Ardesto CTC-NS5015B з комбінованою конструкцією – чудове рішення як для стаціонарного, так і мобільного використання. Вона оснащена трьома газовими пальниками та однією електричною конфоркою, що дозволяє використовувати той енергетичний ресурс, який вам зручний та доступний. А також скорочує час приготування різних страв за рахунок одночасного залучення кількох пальників. При цьому її дизайн, практичність, габарити та вага роблять газову настільну плиту Ardesto чудовим придбанням. Вдома чи на дачі, в кемпінгу чи під час сімейних виїздів на природу – з нею ви завжди зможете організувати кухню та з комфортом готувати де б ви не знаходилися.

Особливості:

  • Комбінована настільна плита на 4 конфорки
  • Потужність електроконфорки: 1000 Вт
  • Діаметр електроконфорки: 145 мм
  • Загальна потужність газових конфорок – 4,35 кВт
  • Тип газу: пропан/бутан (LPG)
  • Споживання газу: 0,305 кг/год
  • Просте керування за допомогою поворотних ручок
  • Матеріал корпусу: емальована сталь

Вигідна комбінація

Плита Ardesto CTC-NS5015B зручна та універсальна насамперед тим, що пропонує користувачеві як газові, так і електричну конфорку в одному досить компактному корпусі. Таким чином, ви зможете використовувати той вид палива, який вам зручніший, а також не переживати, що під час відключень світла ви можете залишитися без можливості готувати їжу. Тим більше, що ця плита призначена для підключення як до централізованої системи газопостачання, так і балонів зі зрідженим газом (пропан, бутан), а також LPG (високопродуктивна газова суміш пропану та бутану, що забезпечує високу температуру горіння і, як наслідок, більше енергії).

Поміститься все

Готуйте кілька страв відразу і заощаджуйте свій час завдяки чотирьом конфоркам. Вони дають вам можливість розмістити достатньо посуду, щоб швидко приготувати все, що вам потрібно від повітряного омлету на сніданок до повноцінної вечері з основним та гарніром.

Своя температура для кожного процесу

Кожна конфорка має свою потужність, яку можна регулювати за допомогою зручних ручок на передній панелі. Це дозволяє точніше підібрати температуру залежно від продукту чи процесу. Смажте м'ясо на високій температурі та повільно тушкуйте печеню на сусідній конфорці – з цією плитою ви зможете все.

Практичний дизайн

Виготовлений з емальованої сталі корпус, виконаний у чорному кольорі, не тільки виглядає дуже привабливо і може легко вписатися в будь-яку обстановку, але й відрізняється високою міцністю. І легко очищується після використання. А широкі ніжки з прогумованими накладками роблять всю конструкцію стійкішою.

Безпека – це важливо

Оскільки ця плита працює в тому числі і на зрідженому газі, потрібно чітко дотримуватись правил використання пристрою, щоб уникнути небезпечних для життя та здоров'я ситуацій. Уважно вивчіть інструкцію до приладу та дотримуйтесь усіх рекомендацій, викладених виробником. При установці у приміщенні обов'язково подбайте про наявність вентиляції. Крім того, не можна допускати попадання на балони прямих сонячних променів і потрібно тримати їх якнайдалі від джерел високої температури. А перед використанням необхідно переконатись у цілісності газового балона.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Захист від перегріву

Немає

Ручне регулювання температури
Кількість режимів приготування

Немає

Кількість конфорок

4

Діаметр конфорок

Діаметр електро конфорки: 145 мм

Потужність конфорок

4350 Вт

Колір
Додатково

Потужність електро конфорки: 1000 Вт

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

52 х 52 х 10,5 см

Вага

6,24 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Плита газова настільна Ardesto CTC-NS5015B