Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS2012W

Код:714996
Є в наявності
Плита газова настільна Ardesto GTC-NS2012W фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS2012W

Часті відключення світла та перебої в постачанні електрики змушують багатьох задуматися про альтернативні варіанти кухонних приладів для приготування їжі. І газова настільна плита Ardesto GTC-NS2012W на дві конфорки стане чудовим вибором у цьому випадку. Вона компактна, проста в управлінні та обслуговуванні, але головне повністю автономна і забезпечує достатньо потужності для нормального розігріву або приготування страв у будь-який час. З нею ви не залежатимете від зовнішніх обставин і зможете будь-якої миті зробити собі чашку гарячого чаю або зварити суп.

Особливості:

  • Компактна настільна газова плита на дві конфорки
  • Потужність конфорок – 3,45 кВт
  • Тип газу: пропан/бутан (LPG)
  • Споживання газу: 0,240 кг/год
  • Просте керування за допомогою поворотних ручок
  • Матеріал корпусу: емальована сталь

Відмінна функціональність

Ardesto GTC-NS2012W дуже зручна, якщо вам потрібно приготувати відразу кілька страв або одну, але з різними етапами. Плита має одразу дві конфорки, що дозволяє швидко приготувати повноцінний обід на всю родину. Тобто ви можете одночасно відварювати макарони, каші, овочі та підсмажувати курку чи котлети. Заощаджуйте свій час і сили та готуйте швидко з Ardesto.

Все під контролем

Кожна з конфорок має свою ручку регулятора, яка дозволяє настроювати інтенсивність подачі газу і, відповідно, температуру приготування. Тому ваші страви не підгорять і будуть готуватися за оптимальної для них температури.

Зручна у використанні та зберіганні

Плита має кришку, яка не тільки захищатиме навколишній простір від бризок жиру або води під час готування, але й дозволить безпечно зберігати плиту, коли вона не використовується.

Безпека – це важливо

Оскільки ця плита працює на зрідженому газі, потрібно чітко дотримуватись правил використання пристрою, щоб уникнути небезпечних для життя та здоров'я ситуацій. Уважно вивчіть інструкцію до приладу та дотримуйтесь усіх рекомендацій, викладених виробником. При установці у приміщенні обов'язково подбайте про наявність вентиляції. Крім того, не можна допускати попадання на балони прямих сонячних променів і потрібно тримати їх якнайдалі від джерел високої температури. А перед використанням необхідно переконатись у цілісності газового балона. Також дуже важливо зберігати пристрій у недоступному для дітей місці.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Захист від перегріву

Немає

Ручне регулювання температури
Кількість режимів приготування

Немає

Кількість конфорок

2

Потужність конфорок

3450 Вт

Колір
Додатково

Тип газу: пропан/бутан (LPG)

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

27,5 х 57 х 10,5 см

Вага

3,62 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Плита газова настільна Ardesto GTC-NS2012W