Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS3013B

Код:714998
Є в наявності
Плита газова настільна Ardesto GTC-NS3013B фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 15 ₴
1 599
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS3013B

Газова плита Ardesto GTC-NS3013 – простий та надійний помічник, який стане у пригоді для приготування різноманітних страв у домашніх умовах або під час виїзду в кемпінг, вечірок на природі та інших сценаріїв. Вона має 3 конфорки і може підключатися як до балонів зі зрідженим газом, так і до централізованої системи газопостачання. Легко керується за допомогою механічних ручок і займає зовсім небагато місця завдяки своїм компактним габаритам. А також вигідно відрізняється від інших доступною ціною, якістю виготовлення, надійністю та довговічністю.

Особливості:

  • Компактна настільна газова плита на 3 конфорки
  • Загальна потужність конфорок – 4,35 кВт
  • Споживання газу: 0,305 кг/год
  • Тип газу: пропан/бутан (LPG)
  • Просте керування за допомогою поворотних ручок
  • Матеріал корпусу: емальована сталь

Три конфорки для швидкого приготування

Готуйте будь-що від простого супу до багатокомпонентного жаркого та економте свій час завдяки відразу трьом конфоркам. Їхня сумарна потужність становить 4,35 кВт, чого цілком достатньо для повсякденного використання. При цьому бічні пальники мають трохи більшу потужність, а центральна меншу, що дозволить економно витрачати газ у тих випадках, коли вам потрібно буде просто нагріти трохи води для чаю, наприклад.

Зручна у використанні та зберіганні

Легко керуйте роботою кожної конфорки за допомогою простих поворотних регуляторів. Вони дозволяють плавно зменшувати або додавати потужність, щоб забезпечити оптимальні умови для приготування. А вбудована кришка не тільки захищатиме навколишній простір від бризок жиру або води під час готування, але й дозволить безпечно зберігати плиту, коли вона не використовується.

Універсальність

Ця плита може працювати від централізованої системи газопостачання або балонів зі зрідженим газом (пропан, бутан), а також LPG (високопродуктивна газова суміш пропану та бутану, що забезпечує високу температуру горіння та, як наслідок, більше енергії). Тому нею зможуть користуватися і ті, хто має газопровід вдома, і ті, хто не має його.

Безпека – це важливо

Оскільки ця плита працює у тому числі на зрідженому газі, потрібно чітко дотримуватись правил використання пристрою, щоб уникнути небезпечних для життя та здоров'я ситуацій. Уважно вивчіть інструкцію до приладу та дотримуйтесь усіх рекомендацій, викладених виробником. При установці у приміщенні обов'язково подбайте про наявність вентиляції. Крім того, не можна допускати попадання на балони прямих сонячних променів і потрібно тримати їх якнайдалі від джерел високої температури. А перед використанням необхідно переконатись у цілісності газового балона. Також дуже важливо зберігати пристрій у недоступному для дітей місці.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Захист від перегріву

Немає

Ручне регулювання температури
Кількість режимів приготування

Немає

Кількість конфорок

3

Потужність конфорок

4350 Вт

Колір
Додатково

Тип газу: пропан/бутан (LPG)

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

27,5 х 57 х 10,5 см

Вага

3,73 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Плита газова настільна Ardesto GTC-NS3013B