Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS4014W

Код:714999
Є в наявності
Плита газова настільна Ardesto GTC-NS4014W фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 23 ₴
2 399
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Плита газова настільна Ardesto GTC-NS4014W

Шукаєте альтернативний варіант для приготування їжі вдома чи поза ним? Легка в налаштуванні, використанні та догляді газова настільна плита Ardesto GTC-NS4014 – чудовий вихід із будь-якої ситуації. Вона пропонує чотири конфорки різної потужності, має досить скромні для такого функціоналу габарити та забезпечує повну автономність. Завдяки цьому плита відмінно підійде для використання вдома або на дачі, в гуртожитку, в умовах кемпінгу тощо. А також стане чудовою альтернативою для власників електричних плит під час вимкнення електроенергії. Забезпечте собі комфортний побут у будь-якій ситуації із газовою плитою Ardesto.

Особливості:

  • Повнорозмірна газова настільна плита на 4 конфорки
  • Загальна потужність конфорок – 5,80 кВт
  • Споживання газу: 0,410 кг/год
  • Тип газу: пропан/бутан (LPG)
  • Просте керування за допомогою поворотних ручок
  • Матеріал корпусу: емальована сталь

Автономне приготування їжі

Ardesto GTC-NS4014 – це повноцінна газова плита із чотирма конфорками різної потужності. Вона повністю автономна і може працювати від централізованої системи газопостачання або змінних газових балонів, що дозволяє використовувати її як вдома, так і поза ним. При цьому пальники різних розмірів та потужності дають можливість раціональніше використовувати паливо. Наприклад, маленька конфорка найкраще підійде для приготування кави в турці або нагріву невеликого об'єму води, а найбільша дозволить легко використовувати сковорідку або каструлю.

Все продумано

Плита має зручні ручки, які дозволяють легко регулювати потужність полум'я та налаштовувати необхідну вам температуру. І велику металеву кришку з емалевим покриттям, що допомагає не тільки захищати навколишній простір від бризок жиру або води під час приготування, але й дозволить безпечно зберігати плиту, коли вона не використовується. А її широкі ніжки з прогумованими накладками роблять всю конструкцію стійкішою.

Компактна та мобільна

Завдяки своїм оптимізованим габаритам та невеликій висоті плита Ardesto GTC-NS4014 не займає багато місця. Тобто її можна розмістити на столі або кухонній стільниці, а при необхідності можна навіть брати з собою в поїздки – просто поставте її в багажник і зможете влаштувати польову кухню де завгодно.

Безпека – це важливо

Оскільки ця плита працює в тому числі на зрідженому газі, потрібно чітко дотримуватись правил використання пристрою, щоб уникнути небезпечних для життя та здоров'я ситуацій. Уважно вивчіть інструкцію до приладу та дотримуйтесь усіх рекомендацій, викладених виробником. При установці у приміщенні обов'язково подбайте про наявність вентиляції. Крім того, не можна допускати попадання на балони прямих сонячних променів і потрібно тримати їх якнайдалі від джерел високої температури. А перед використанням необхідно переконатись у цілісності газового балона.

Характеристики

Основні характеристики

Тип плити
Тип управління
Матеріал поверхні
Захист від перегріву

Немає

Ручне регулювання температури
Кількість режимів приготування

Немає

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок

5800 Вт

Колір
Додатково

Тип газу: пропан/бутан (LPG)

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

52 х 52 х 10,5 см

Вага

5,74 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Плита газова настільна Ardesto GTC-NS4014W