Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники Amazfit Powerbuds Pro

Код:698670
Архiв
Бездротові навушники Amazfit Powerbuds Pro фото
Бездротові навушники Amazfit Powerbuds Pro фото
Бездротові навушники Amazfit Powerbuds Pro фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit PowerBuds Pro

Живіть у ритмі

 
 

Моніторинг серцебиття під час тренування

Нагадування про положення шийного відділу хребта | Інтелектуальний захист слуху

Активне шумозаглушення до 40 дБ | Зменшення шуму при дзвінку з застосуванням 3 мікрофонів

 
 

Прислухайтеся до свого тіла за допомогою функції моніторингу стану здоров'я

Випробуйте передові можливості моніторингу стану здоров'я.

Amazfit PowerBuds Pro — прорив у сфері навушників для занять спортом.

 
 

Захист слуху за допомогою аналізу гучності та пропозицій про прослуховування

Навушники Amazfit PowerBuds Pro відстежують рівень гучності під час відтворення музики у режимі реального часу і відповідно до стандартів захисту слуху Всесвітньої організації охорони здоров'я та ваших звичок повсякденного прослуховування надають у додатку пропозиції про зниження рівня гучності або рекомендованого часу прослуховування за тиждень, щоб допомогти захистити слух.

 

Всесвітня організація охорони здоров'я: безпечне прослуховування

За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я, 1,1 мільярда людей у всьому світі піддаються ризику погіршення слуху через небезпечні звички прослуховування аудіофайлів та збільшення гучності до небезпечних рівнів у галасливих місцях. Відповідно до рекомендації ВООЗ час прослуховування при гучності 80 дБ не має перевищувати 40 годин на тиждень. Чим вище рівень гучності, тим коротший рекомендований період прослуховування.

 

Виберіть свій ритм вправ завдяки моніторингу серцебиття під час тренування (1)

Кращий у галузі модуль вимірювання серцебиття у вушному каналі та спеціальні вкладиші, які краще пропускають світло оптичного датчика, забезпечують більш точний моніторинг серцебиття (2) та комфорт при носінні. Навушники Amazfit PowerBuds Pro відтворюють сигнал попередження, якщо виявляють аномально високу частоту серцебиття*, а також можуть синхронізувати дані про серцебиття з іншими популярними спортивними додатками**.

*Цю функцію необхідно увімкнути у додатку.

*До таких додатків відносяться Runtastic, Endomondo, Runkeeper, MapMyRun, Keep та інші.

 

Ваш інтелектуальний спортивний компаньйон

  • Відстеження спортивних даних. Відстежуйте час, швидкість, подолану відстань, витрачені калорії, серцебиття та інші (4) показники під час ходьби, бігу та їзди на велосипеді.
  • Спортивні сповіщення у режимі реального часу. Отримуйте голосові сповіщення у режимі реального часу5 про відстань, частоту серцебиття і не тільки кожен кілометр або милю під час бігу, ходьби або їзди на велосипеді або торкайтеся навушника, щоб отримувати їх за запитом.
  • Інтелектуальне розпізнавання бігу (6). Навушники Amazfit PowerBuds Pro за допомогою інтелектуального алгоритму розпізнають зміну рухів, коли ви починаєте бігти, і автоматично починають запис відповідних даних про тренування.
  • Режим ритму руху. Активуйте режим ритму руху у додатку Zepp, і він буде автоматично робити низькі частоти та ритм музики сильнішими і виразнішими на початку кожного тренування.
 
 

Потужне активне шумозаглушення до 40 дБ

Навушники Amazfit PowerBuds Pro мають можливість активного шумозаглушення до 40 дБ (7), завдяки технології гібридного цифрового адаптивного зниження шуму та пасивної ізоляції звуку. Просто натисніть і утримуйте бічну кнопку, щоб миттєво опинитися у повній тиші.

Кілька сценаріїв активного шумозаглушення

Чотири режими шумозаглушення — «У приміщенні», «Подорож», «Спортивний» та «Адаптивний» — охоплюють найважливіші аспекти життя: від перегляду фільмів та комп'ютерних ігор до занять спортом і їзди на автобусі.

 
 

Залишайтеся в курсі того, що відбувається навколо вас, завдяки «наскрізному» режиму

Не упускайте звуки навколишнього світу, слухаючи музику з увімкненим «наскрізним» режимом. Не завершуйте бесіди, не пропускайте оголошення по гучномовцю у транспорті і т. д., натискаючи і утримуючи кнопку, щоб перемикатися між обраним режимом активного шумозаглушення та «наскрізним» режимом (8).

Технологія із застосуванням 3 мікрофонів для більш чіткого звуку під час телефонних дзвінків

У кожному навушнику три мікрофони: два цифрові мікрофони для подвійного формування променя і один цифровий мікрофон для дзвінків. Їх робота поліпшена за допомогою алгоритму на базі ШІ, що забезпечує зменшення шуму при дзвінках. В результаті шум від вітру зменшується на величину до 40 дБ (9), а інші шуми навколишнього середовища — на величину до 35 дБ. Також оптимізований звук людського голосу, щоб ви чули співрозмовника під час дзвінка навіть у галасливих середовищах.

 
 

Ексклюзивне налаштування та неперевершена якість звуку

Ексклюзивне налаштування незалежного акустичного модуля, нова РК-діафрагма LCP і форма купола Amazfit PowerBuds Pro забезпечують глибші низькі частоти, спокійніші середні частоти та більш чіткі високі частоти, що сприяє чудовій якості звуку.

Ви можете налаштувати (10) параметри музичного еквалайзера відповідно до 10 музичних стилів або навіть виконати індивідуальне налаштування, щоб повною мірою насолоджуватися звучанням пісень.

Ергономічна зносостійка конструкція

 
 

Комфортне та надійне розміщення у вусі

По-справжньому бездротові навушники Amazfit PowerBuds Pro чудово поєднують у собі ергономічну конструкцію та стильний зовнішній вигляд. М'які силіконові вкладиші ідеально розташовуються у вухах і пропонуються в чотирьох розмірах (11), щоб кожен міг підібрати зручний для себе варіант. Насолоджуйтесь улюбленим видом спорту або активною діяльністю, не переживаючи про те, що навушники випадуть з вух.

Водостійкість та пилонепроникність відповідно до стандарту IP55 (12)

Носіть навушники, не боячись впливу поту та дощу. Їх водостійкість та пилонепроникність відповідає стандарту IP55.

 
 

Час роботи від акумулятора — до 30 годин

Слухайте музику цілий день. Навушники Amazfit PowerBuds Pro можуть працювати до дев'яти годин після повної зарядки батарей, а зарядний чохол забезпечує загальний час роботи до 30 годин (13). Крім того, щоб слухати музику приблизно 2,5 години, достатньо 15-хвилинної зарядки.

  • 9 год - Час роботи при прослуховуванні музики (активне шумозаглушення вимкнено)
  • 5 год 45 хв - Час роботи при прослуховуванні музики (активне шумозаглушення увімкнено)
  • 3 год 30 хв - Безперервна телефонна розмова у навушниках (активне шумозаглушення увімкнено)
  • 30 год - Час роботи від акумулятора при використанні навушників з зарядним чохлом (активне шумозаглушення вимкнено)
  • 19 год - Час роботи від акумулятора при використанні навушників з зарядним чохлом (активне шумозаглушення увімкнено)
 

Інтелектуальні та інтуїтивно зрозумілі відгук і керування

 
 

Просте автоматичне підключення

Як по-справжньому бездротові навушники Amazfit PowerBuds Pro автоматично підключаються до телефона після відкривання кришки чохла (14), а служба Google Fast Pair Service* виявляє аксесуари у зоні дії для швидкого та простого підключення одним натисканням (15).

*Доступно з подальшим OTA-оновленням.

 
 

Інтелектуальне виявлення у вусі

Просто вийміть навушники з вух, щоб автоматично зупинити відтворення музики, а потім вставте їх назад, і відтворення відразу продовжиться. Завдяки передовим датчикам відстані навушники Amazfit PowerBuds Pro постійно готові до роботи.

 

Зручна взаємодія з голосовим помічником

Навушники Amazfit PowerBuds Pro можуть взаємодіяти з голосовими помічниками (16) на смартфонах, в тому числі Siri, Google Асистентом та іншими, якщо потрібно відтворити пісню, дізнатися маршрут або інформацію про погоду або навіть подзвонити.

 
 

Зручне сенсорне керування*

  • Натисніть один раз, щоб призупинити/продовжити відтворення музики або відповісти на дзвінок.
  • Натисніть двічі, щоб автоматично відтворити наступну пісню або відхилити дзвінок.
  • Натисніть три рази, щоб звернутися до голосового помічника на телефоні.
  • Натисніть та утримуйте, щоб увімкнути або вимкнути активне шумозаглушення або задіяти «наскрізний» режим.
  • Торкніться навушників**, щоб дізнатися поточну швидкість, частоту серцебиття або інші дані про тренування.

*Ви можете задати налаштування кнопок лівого та правого навушників у додатку Zepp.

**Після підключення до додатка Zepp.

 

1Функція моніторингу серцебиття доступна, тільки якщо використовується правий навушник. Функції нагадування про високу частоту серцебиття і трансляції серцебиття за замовчуванням вимкнені. Їх необхідно увімкнути у додатку Zepp. Доступ до даних про серцебиття можна надавати іншим додаткам за допомогою параметра «Підключитися до стороннього додатка». Цей виріб не є медичним пристроєм. Дані вимірювань надаються тільки для довідки і не можуть використовуватися у цілях професійної діагностики або моніторингу будь-яких медичних станів. Використовуйте вкладиші з комплекту постачання. Використання вкладишів інших виробників може погіршити точність вимірювань частоти серцебиття під час тренування.

2Навушники Amazfit PowerBuds Pro можна використовувати під час плавання.

3Ця функція за замовчуванням вимкнена. Її необхідно увімкнути у додатку Zepp. Для перегляду даних також необхідно використовувати додаток Zepp.

4Cпортивні показники: час, швидкість, подолана відстань, витрачені калорії, серцебиття, темп, кількість кроків та інші; у режимі велосипедного спорту темп і кількість кроків не відстежуються.

5Ця функція за замовчуванням вимкнена. Її необхідно увімкнути у додатку Zepp. Під час бігу та ходьби голосові повідомлення охоплюють серцебиття, відстань і темп, а під час їзди на велосипеді — серцебиття, відстань та швидкість.

6Точність та чутливість функції інтелектуального розпізнавання бігу залежить від людини, наприклад від того, в якій позі вона знаходиться під час бігу і наскільки вміло бігає. При невеликій тривалості бігу або частій зміні пози функція автоматичного розпізнавання може не спрацювати.

7Рівень 40 дБ досягається шляхом застосування активного та пасивного шумозаглушення. Дані випробувань відповідають певним лабораторним умовам. Результати використовуються тільки для довідки. Фактичний рівень шумозаглушення може відрізнятися від результатів, отриманих у лабораторії.

8За замовчуванням ця функція виконує перемикання між увімкненням шумозаглушення, вимкненням шумозаглушення та увімкненням «наскрізного» режиму, який потрібно налаштувати в додатку Zepp.

9Можливість зменшення шуму вітру на 40 дБ та зменшення шуму навколишнього середовища на 35 дБ наводиться на основі даних випробування, проведеного за певних лабораторних умов. Результати використовуються тільки для довідки. Фактичний рівень шумозаглушення може відрізнятися від результатів, отриманих у лабораторії.

10Налаштування музичного еквалайзера необхідно задати у додатку Zepp. Крім того, підтримуються користувацькі варіанти налаштування. Використовуйте вкладиші з комплекту постачання. Використання вкладишів інших виробників може погіршити якість звуку.

11У комплекті постачаються вкладиші розміру S, M, L та XL. Вкладиші розміру M попередньо встановлені на навушники.

12Клас водостійкості та пилонепроникність IP55 відноситься тільки до навушників. Зарядний чохол не є водостійким. Щоб уникнути пошкодження виробу, якомога швидше витріть навушники після контакту з водою. Номер сертифіката: SHIN2103011697MR.

13Час роботи від акумулятора може варіюватися залежно від налаштувань, умов експлуатації та інших факторів, тому фактичні результати можуть відрізнятися від даних лабораторних випробувань. Сценарії використання акумулятора: робота від акумулятора протягом 9 годин: режим AAC увімкнений, режим ANC вимкнений, функція інтелектуального розпізнавання бігу вимкнена, функція моніторингу серцебиття під час тренування вимкнена, функція виявлення носіння увімкнена, відтворення музики при гучності на рівні 50%. Робота від акумулятора протягом 30 годин: режим AAC увімкнений, режим ANC вимкнений, функція інтелектуального розпізнавання бігу вимкнена, функція моніторингу серцебиття під час тренування вимкнена, функція виявлення носіння увімкнена, відтворення музики при гучності на рівні 50%. Робота від батареї протягом 5 годин 45 хвилин: режим AAC увімкнений, адаптивний режим ANC увімкнений, функція інтелектуального розпізнавання бігу вимкнена, функція моніторингу серцебиття під час тренування вимкнена, функція виявлення носіння увімкнена, відтворення музики при гучності на рівні 50%. Робота від батареї протягом 19 годин: режим AAC увімкнений, адаптивний режим ANC увімкнений, функція інтелектуального розпізнавання бігу вимкнена, функція моніторингу серцебиття під час тренування вимкнена, функція виявлення носіння увімкнена, відтворення музики при гучності на рівні 50%. Робота від батареї протягом 3 годин 30 хвилин: режим AAC увімкнений, адаптивний режим ANC увімкнений, функція інтелектуального розпізнавання бігу вимкнена, функція моніторингу серцебиття під час тренування вимкнена, функція виявлення носіння увімкнена, безперервні телефонні розмови при гучності на рівні 50%.

14Щоб під’єднати навушники до телефона першого разу, відкрийте додаток Zepp і виконайте сполучення із зарядним чохлом, натиснувши на ньому кнопку відповідно до інструкцій у додатку.

15Технологія Google Fast Pair доступна тільки на мобільних пристроях під керуванням Android і підтримується у версії Android v6.0 (Marshmallow) або більш пізніх версіях ОС Android. При першому використанні навушники мають бути у зарядному чохлі, а кришка зарядного чохла повинна бути відкрита. Якщо служба Fast Pair не працює, натисніть і утримуйте кнопку на задній панелі зарядного чохла протягом двох секунд.

16Підтримка голосового помічника може залежати від марки та моделі телефона.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Голосовий помічник

Керування музикою

Режим активного шумозаглушення

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP55

Фізичні характеристики

Колір корпусу