Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS

Код:727228
Є в наявності
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Proove Cold Sound TWS

Візьміть музику з собою, куди б ви не вирушили з легкими та зручними бездротовими навушниками Proove Cold Sound. Вони використовують найновіший стандарт бездротового зв'язку Bluetooth 5.3 для швидкої та стабільної передачі сигналу, компактні та впевнено сидять у вухах, забезпечуючи справжній комфорт надовго. Їх можна брати з собою куди завгодно, не турбуючись про час автономної роботи, оскільки вони можуть працювати до 4 годин на одному заряді, а портативний металевий чохол збільшує загальний час відтворення ще у кілька разів, тому ви не будете обмежені в часі. Сенсорне керування полегшує контроль над відтворенням аудіо та дзвінками. А ергономічна та водостійка конструкція з рейтингом IPX4 забезпечує зручну посадку та захищає аксесуар від бризок та крапель води, а також поту. Завдяки цьому Proove Cold Sound подарують вам справжню свободу і безліч годин наодинці зі своєю улюбленою музикою.

Особливості:

  • Вакуумні бездротові навушники
  • Технологія Bluetooth 5.3
  • Система активного шумозаглушення під час дзвінків ENC
  • Сенсорне керування
  • Надійна та зручна посадка та змінні амбушюри різних розмірів
  • Час роботи навушників на одному заряді: 4 години
  • Час заряджання: 2 години
  • Захист від води: IPX4
 

Bluetooth 5.3 для швидкого сполучення та надійного сигналу

Бездротові навушники Proove Cold Sound TWS оснащені передовим чипом з технологією Bluetooth 5.3, що забезпечує блискавичну швидкість передачі даних і виняткову стабільність з'єднання. Тому ви зможете попрощатися з перериваннями сигналу та затримками. А автоматичне підключення ще більше спростить використання навушників. Достатньо один раз вручну з'єднати аксесуар зі своїм телефоном, і згодом Proove Cold Sound автоматично підключатиметься до нього, як тільки ви відкриєте кришку металевого зарядного чохла.

Proove Cold Sound TWS

Спілкування без перешкод

Вбудовані мікрофони та технологія зменшення шумів ENC, яка автоматично відфільтровує зайві шуми під час розмови, дозволять вам відповідати на дзвінки, де б ви не знаходилися. ENC ефективно зменшує навколишні шуми і дозволяє навушникам краще вловлювати людський голос. Тому кожне ваше слово буде почуте, навіть у галасливій обстановці.

Легкі, зручні, компактні

Легкі та ергономічні Proove Cold Sound TWS забезпечують надійну, зручну посадку для будь-якого вуха. Вони природно розміщуються у вушному каналі, не доставляючи дискомфорту, а м'які силіконові амбушюри трьох різних розмірів (S/M/L) допоможуть більш точно налаштувати посадку і обмежити зовнішні шуми, щоб ви отримали кращий досвід прослуховування. Крім того, навушники поставляються разом із компактним металевим чохлом для зарядки, який легко поміщається в кишені, тому ви можете брати їх із собою куди завгодно.

Proove Cold Sound TWS

Якісний звук

Ці бездротові навушники оснащені динамічними драйверами, які забезпечують точно налаштований чистий звук. Вони охоплюють діапазон від 20 до 20 000 Гц, що дозволяє аксесуару відтворювати природний, автентичний звук із чистими високими частотами та рельєфними басами для кращої передачі музики будь-яких жанрів.

Сенсорне управління

Керуйте своєю музикою та дзвінками за допомогою інтуїтивно зрозумілої сенсорної технології, вбудованої в обидва бездротові навушники. Завдяки їй можна простим дотиком до правого або лівого навушника керувати відтворенням/паузою музики, а також відповідати або відхиляти дзвінки, не дістаючи свій телефон із кишені чи сумки.

Proove Cold Sound TWS

Музика з ранку до вечора

Слухайте улюблену музику годинами. Ці Bluetooth-навушники оснащені вбудованими акумуляторами на 30 мАг кожен, що забезпечує близько 4 годин відтворення на одному заряді. А за допомогою портативного металевого зарядного чохла цей час збільшується майже на 20 годин. Тому ви можете насолоджуватися музикою у будь-який час та в будь-якому місці протягом усього дня.

Рейтинг IPX4

Завдяки надійній конструкції із класом захисту від вологи IPX4 ці навушники можна спокійно носити скрізь: удома, на вулиці, на тренуванні. Їм не страшне попадання крапель води і поту, проте не варто використовувати аксесуар у душі і точно не можна занурювати його у воду.

Proove Cold Sound TWS

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

105 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Мікрофон: 2шт

Мікрофон: Вбудований

Чутливість мікрофона: -42 дБ

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Led-індикатор заряджання

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 30 мАг

Зарядний металевий кейс: 300 мАг

Час роботи

Навушники: до 4 годин

Час зарядки

До 2 г

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

57 г

Комплектація

Зарядний кабель USB Type-C

Навушники

Інструкція

Пакування

Металевий кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера