Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники realme Buds T100 (Jazz Blue)

Код:720501
Очікується
Бездротові навушники realme Buds T100 (Jazz Blue) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 199
999
Колір
Black фото
Blue фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

realme Buds T100

Музика у всіх фарбах

realme Buds T100 – легкі та стильні бездротові навушники, які поєднують у собі відмінний звук, тривалий час автономної роботи та зручність у носінні, щоб ви могли насолоджуватися улюбленою музикою де і коли завгодно. Вони можуть похвалитися 10-міліметровими динаміками з підсилювачем низьких частот для глибоких, виразних басів, Bluetooth 5.3 останнього покоління та наднизькою затримкою 88 мс для прослуховування без затримок в ігровому режимі. Buds T100 також ідеально підходять для тих, хто проводить більшу частину свого робочого дня в Zoom-дзвінках або часто спілкується телефоном завдяки чуйним мікрофонам та функції активного шумозаглушення для дзвінків. А захист від бризок рівня IPX5 подбає про збереження навушників, оберігаючи їх від дощу, водяних бризків або поту під час занять спортом. Із таким аксесуаром ваш день зазвучить по-новому.

Особливості:

  • Легкі та стильні
  • 10 мм динамічний драйвер для реального HD-звуку
  • AI Environment Noise Cancellation для чітких дзвінків
  • До 28 годин відтворення із зарядним кейсом
  • Швидка зарядка: 10 хвилин заряджання забезпечують до 120 хвилин відтворення
  • Миттєве підключення з Google Fast Pair
  • Інтелектуальне сенсорне керування
  • Захист від вологи рівня IPX5
  • Застосунок realme Link

Яскравий дизайн для яскравих людей

realme Buds T100 створені для тих, хто любить виділятися та підбирає для себе відповідні аксесуари. Чотири варіанти забарвлення, поєднання різних кольорів, плавність ліній, увага навіть до найменших деталей та технології обробки, що застосовуються у виробництві смартфонів – все це робить навушники гідним компаньйоном для будь-якого сучасного модника.

Чудова ергономіка

З realme Buds T100 користувачам гарантовано комфортне прослуховування, незалежно від того, дивляться вони черговий серіал Netflix вдома або активно тренуються під свої улюблені пісні на вулиці. Вкладиші забезпечують зручну посадку у вухах і практично невідчутні завдяки вазі всього по 4 г кожен. А м'які силіконові амбушури кількох розмірів дозволяють ще краще налаштувати посадку, щоб ви чули лише музику.

Покращений драйвер та нова діафрагма

Насолоджуйтесь насиченим звуком, чистим вокалом та покращеними басами завдяки великим 10-мм динамічним драйверам. Вони оснащені покращеною композитною мембраною з титановим напиленням, що дозволяє їм чіткіше відтворювати потужні баси без шкоди для балансу між середніми та високими частотами. Тому ви почуєте кожну ноту чітко та ясно.

Інтелектуальне ENC шумозаглушення для дзвінків

Ніщо не завадить вашій розмові з друзями чи колегами по телефону. Buds T100 використовують технологію AI ENC та алгоритми навчання на базі нейромережі, щоб краще вловлювати людський голос та відокремлювати його від фонового шуму під час розмови. Тому ви можете вільно спілкуватися у будь-якій обстановці.

До 28 годин автономної роботи

Незалежно від того, чи дивитесь ви свої улюблені шоу, чи перегортаєте свій плейлист або насолоджуєтеся прогулянкою на свіжому повітрі, навушники realme Buds T100 забезпечать вам зв'язок і комфорт протягом усього дня. Самі вкладиші тримають заряд близько 6 годин, а разом із зарядним кейсом цей час збільшується ще на 22 години, що дає вам до 28 годин автономної роботи. А значить, ви можете поринути у свої розваги і не звертати увагу на якийсь час. Тим більше, що Buds T100 також підтримують швидку зарядку, яка здатна забезпечити до 120 хвилин роботи після 10 хвилин підзарядки.1

Ігри із наднизькою затримкою 88 мс

Навушники також мають покращену систему аудіо- та візуальної синхронізації, яка забезпечує затримку всього 88 мс в ігровому режимі2, покращуючи швидкість передачі сигналу, що ідеально підходить для ігор та перегляду відео онлайн. Завдяки їй ігрові звуки відтворюються в режимі реального часу та синхронізуються з діями, що відбуваються на екрані. А Bluetooth 5.3 забезпечує завжди стабільне з'єднання з вашим мобільним гаджетом та оптимізоване енергоспоживання для більш тривалої роботи.

Захист від води IPX5

Ця пара бездротових навушників має рейтинг IPX5, тому користувачі можуть слухати улюблені мелодії під час тренувань, не турбуючись про пошкодження, які може завдати піт. А також гуляти за будь-якої погоди. 3

Швидке підключення з Google Fast Pair

Завдяки корисній та зручній функції Google Fast Pair, навушники realme Buds T100 автоматично підключатимуться до телефону, без додаткових налаштувань та дозволів. Вам достатньо лише виконати прив'язку до свого смартфона при першому підключенні, а далі просто відкриваєте футляр – і ваші навушники вже готові до використання.

Інтелектуальне сенсорне керування

Керуйте музикою та дзвінками у кілька дотиків. Розумне сенсорне керування значно спрощує взаємодію з навушниками та дозволяє вам легко контролювати їх роботу на ходу.

Застосунок realme Link

Встановіть на свій смартфон програму realme Link, щоб повною мірою скористатися всіма можливостями realme Buds T100. З її допомогою ви зможете налаштовувати параметри еквалайзера, призначати сенсорні команди для керування музикою та отримати ще більше індивідуальних функцій.

*Застосунок realme Link для iOS не підтримує цей пристрій.

1Дані щодо часу роботи та швидкості зарядки отримані під час тестів у лабораторії realme. Реальні результати можуть відрізнятися залежно від налаштувань та умов фактичного використання.

2Дані про час затримки 88 мс надані лабораторією realme. Результати можуть змінюватись в залежності від умов реального використання.

3realme Buds T100 мають рейтинг вологозахисту IPX5 і не призначені для повного занурення у воду. Слід також враховувати, що тривалий вплив рідини або водяної пари може призвести до пошкодження навушників.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

102 дБ

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Конструкція мікрофона: Вбудований у корпус навушників

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Регулятор гучності

Відповідь на дзвінок

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX5

Особливості

Матеріал амбушюр: Силікон

Підтримка Google Fast Pair

Матеріал корпусу: Пластик

Радіус дії: 10 м

Діаметр динаміка: 10 мм

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 400 мАг

Навушники : 40 мАг

Час роботи

Зарядний кейс: до 28 годин

Навушники: до 6 годин

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хв для 2 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 34 г

Кожен навушник: 4 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Кабель

Коробка

Дод. комплект амбушюр

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження