Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black)

Код:737867
Очікується
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Бездротові навушники Realme Buds T300 (Stylish Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 15 ₴
1 999
1 599
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Багато басу, багато задоволення

Пориньте у світ чудового звуку з realme Buds T300 — бездротовими навушниками, які являють собою оптимальне поєднання стилю, сучасних технологій та функціональності. Забезпечені потужними басовими драйверами, вони забезпечують глибокі та насичені низькі частоти, надають музиці динамічність та обсяг. Активне шумозаглушення на рівні 30 дБ гарантує атмосферу повного занурення у звуковий простір, відокремлюючи вас від зовнішніх шумів. Завдяки ємним батареям як у вкладишах, так і зарядний кейс, ви зможете насолоджуватися музикою до 40 годин. А просте сенсорне керування дасть вам комфортний доступ до функцій відтворення, викликів та голосового помічника. Крім того, ці навушники мають пило- та водостійкість класу IP55, гарантуючи безтурботне використання у різних умовах. Таким чином, з realme Buds T300 ви зможете насолоджуватися улюбленою музикою у високій якості. і коли завгодно.

Потужний динамічний драйвер, народжений для басу

Покращений динамічний драйвер діаметром 12,4 мм, що на 24% більше, ніж у попередньої моделі, забезпечує збільшення площі вібрації. Завдяки цьому ви отримуєте більш насичені баси, розширену звукову сцену і чистіший вокал, що робить звучання ще реалістичніше. Тому ці невеликі бездротові навушники зможуть задовольнити навіть потреби меломанів та поціновувачів якісного звуку.

Realme

Просторове аудіо на 360°

Оцініть об'ємний звук на 360°, який ніби оточує вас із різних напрямів.1 Саме такий ефект створюють ці навушники. Все завдяки алгоритму об'ємного звуку, розробленому з урахуванням моделі голови HRTF. Він створює відчуття присутності та більш яскраву музичну атмосферу, дозволяючи вам відчувати повний спектр звучання та насолоджуватися кінематографічним звуковим ефектом у будь-який час.

Активне шумозаглушення 30 дБ

Пориньте у свою музику як ніколи раніше з цими неймовірними навушниками з шумозаглушенням на рівні 30 дБ. Використовуючи мікрофон прямий зв'язок, вони виявляють зовнішній шум і активно генерують зворотні акустичні хвилі для протидії йому, забезпечуючи захоплююче та комфортне прослуховування. realme Buds T300 подбають про те, щоб ніщо не заважало вам насолоджуватися музикою.

Realme

Кристально чисті дзвінки

З realme Buds T300 спілкування у дорозі теж буде набагато простіше. Два вбудованих мікрофонів у кожному вкладиші можуть точно вловлювати і посилювати людські голоси, блокуючи при цьому шум фону. Це дозволить співрозмовникам чітко чути ваш голос, де б ви не перебували.

Realme

Слухайте довше, заряджайте рідше

Час автономної роботи Buds T300 також виведено новий рівень. Разом із зарядним кейсом ці навушники готові надати вам до 40 годин автономної роботи (при вимкненій функції шумоподавлення)2, яких вистачить на цілий тиждень при щоденному відтворенні музики в протягом 5 годин. Тому ви можете попрощатися з частими зарядками навушників. А в разі чого швидка 10-хвилинна зарядка забезпечить вам близько 7 годин безперервної трансляції музики, позбавляючи довгого очікування.

Легкі та комфортні навушники

Неймовірно компактні та дуже легкі, ці навушники ідеально підходять для повсякденного використання. Навіть при носінні протягом кількох годин вони не викликатимуть дискомфорту. А силіконові амбушури декількох розмірів на вибір дозволять знайти найбільш зручний для кожного варіанта і забезпечити кращу посадку.

Realme

Наднизка затримка

Завдяки новітньому стандарту бездротового зв'язку Bluetooth 5.3 ви можете насолоджуватися більш стабільним з'єднанням та високоякісним звуком у радіусі 10 метрів. Крім того, при включеному ігровому режимі навушники можуть досягати наднизької затримки 50 мс, забезпечуючи відмінну синхронізацію звуку та відео для більш реалістичного ігрового досвіду. Додайте драйву своїм ігровим пригодам завдяки блискавичної реакції та неймовірно низької затримки.3

Realme

Захист від води та пилу IP55

Ці бездротові навушники не тільки зручні, а й легко витримують. дощ і бризки. Будьте впевнені, використовуючи їх під час тренувань або в невеликий дощ, оскільки вони стійкі до вологи та продовжують працювати бездоганно.

Realme

1Ефект просторового аудіо 360° необхідно увімкнути у додатку realme Link.

2Дані про час автономної роботи та зарядку отримані в лабораторії realme. Фактичний час може відрізнятися через ряд факторів, таких як температура навколишнього середовища, гучність, поточні налаштування та інше.

3Наднизкая затримка працює в Ігровому режимі у смартфонах realme. У решти випадків показники затримки можуть відрізнятися.

4Водо- та пиленепроникність рівня IP55 відноситься тільки до навушників. Зарядний кейс не захищений від вологи та пилу. Уникайте багатого впливу води чи поту на навушники. Ступінь захисту може з часом зменшитися внаслідок природного зносу.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Для мобільних пристроїв

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

113 дБ

Опір

16 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP55

Особливості

Матеріал амбушюр: Силікон

Матеріал корпусу: Пластик

Робочий діапазон: 10 м

Розмір диніміка: 12,4 мм

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 460 мАг

Кожен навушник: 43 мАг

Час роботи

Із зарядним кейсом (ANC включено): до 30 год

Навушники (ANC включено): до 4 год.

Навушники (ANC вимкнено): до 8 год.

Із зарядним кейсом (ANC вимкнено): до 40 год.

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: 10 хв для 7 годин відтворення

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,1 г

Зарядний кейс: 32,5 г

Навушники із зарядним кейсом: 40,7 г

Комплектація

Зарядний кабель USB Type-C

Навушники

Зарядний футляр

Змінні амбушюри (S, M, L)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження