Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00)

Код:715757
Є в наявності
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S Animate (90YH037M-B2UA00) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 145 ₴
14 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий стиль і чудовий звук

Геймерська гарнітура ROG Delta S Animate притягує погляди оригінальними матричними дисплеями AniMe Matrix, розміщеними на кожній чашці навушників, і захоплює відмінним звучанням – в ній використовуються аудіофільський четверний перетворювач цифроаналоговий ESS 9281 і мікрофон з інтелектуальним шумозаглешенням. Вона важить всього 310 грамів, комплектується ергономічними амбушюрами ROG Hybrid з швидкоохолоджуючого матеріалу і має широку сумісність з різними пристроями за рахунок інтерфейсу USB (роз'єм USB-C і USB-A).

НАСТРОЮВАНІ ДИСПЛЕЇ ANIME MATRIX

У чашки навушників вбудовані матричні дисплеї AniMe Matrix, які складаються з багатьох мініатюрних світлодіодів. Їх можна запрограмувати для відображення різних візерунків, у тому числі з ефектами анімації.

ЕФЕКТ «ЗВУКОВА ХВИЛЯ»

Ексклюзивний ефект «звукова хвиля» синхронізує зображення на матричних дисплеях із голосом користувача. Його можна ввімкнути за допомогою кнопок на гарнітурі, а колір підсвічування налаштовується в додатку Armoury Crate.

ЧЕТВЕРНИЙ ЦАП ESS 9281

Для обробки звуку без втрати якості в ROG Delta S Animate застосовується чип ESS 9281, що включає чотири цифроаналогових перетворювача, кожен з яких відповідає за певну частину діапазону: низькі, середні, високі і ультрависокі частоти. Об'єднаний вихідний аудіосигнал має вражаюче співвідношення сигнал/шум – 130 дБ, тому ви зможете насолодитися неймовірно деталізованим, реалістичним та чистим звучанням.

ВБУДОВАНИЙ МОДУЛЬ MQA

Технологія Master Quality Authenticated (MQA) – це новий стандарт кодування, що забезпечує звук студійної якості. Вбудований в ROG Delta S Animate модуль обробки аудіоформату MQA служить для відтворення відповідних аудіоматеріалів, наприклад музичної онлайн-платформи Tidal.

ІДЕАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ШУТЕРІВ ВІД ПЕРШОГО ОСОБИ

Співвідношення сигнал/шум є критично важливим параметром для ігрових гарнітур, особливо коли йдеться про шутери від першої особи, адже чим воно краще, тим точніше можна відстежувати переміщення супротивників по звуку їхніх кроків або пострілів. Четверний цифроаналоговий перетворювач ESS 9281, що використовується в ROG Delta S Animate, має безпрецедентно високе співвідношення сигнал/шум – на рівні 130 дБ, залишаючи далеко позаду звичайні гарнітури геймерського класу з одинарними ЦАП.

 
 

КРИСТАЛЬНО ЧИСТИЙ ЗВУК

Ексклюзивні динаміки ASUS Essence вмонтовані в герметичні акустичні камери і мають розширений частотний діапазон – від 20 Гц до 40 кГц. Результат – чистий звук із потужним басом та чудовою деталізацією, який дозволить повністю поринути у віртуальний світ комп'ютерної гри.

ТЕХНОЛОГІЯ HYPER GROUNDING

Завдяки ексклюзивній технології Hyper-Grounding, яка застосовується при виготовленні багатошарової друкованої плати пристрою, аудіосигнал передається з мінімальним рівнем спотворень.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ ASUS

Щоб забезпечити кришталево чисте звучання при голосовому спілкуванні, гарнітура застосовує мікрофон з технологією інтелектуального шумозаглушення. Використовуючи систему штучного інтелекту, він здатний ефективно виділяти голос користувача з навколишнього шуму – усувається до 95% сторонніх звуків різних типів, від стуку по клавіатурі до розмов на задньому плані.

 
 

СЕРТИФІКОВАНА ЯКІСТЬ

Знімний однонаправлений мікрофон гарнітури сертифікований провідними розробниками сервісів голосового спілкування, включаючи Discord та TeamSpeak. Коли його вимкнено, індикатор на кінці його штанги мерехтить червоним, дозволяючи швидко оцінити статус пристрою.

 
 

ПІДТРИМКА РІЗНИХ ПЛАТФОРМ

Роз'єм USB-C у поєднанні з комплектним адаптером USB-C -> USB-A дозволяє підключати гарнітуру до різних пристроїв, включаючи ПК, Mac, Sony PlayStation 4 та 5, Nintendo Switch та мобільні гаджети.

*Для підключення до PlayStation 4/5 та Nintendo Switch використовуйте комплектний кабель USB-C -> USB-A.

 
 

МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ

Гарнітура ROG Delta S Animate важить всього 310 грамів, а чашки її навушників мають D-подібну форму, яка більш точно повторює форму людського вуха у порівнянні зі звичайними овальними. Площа контакту зменшена на 20%, що особливо важливо задля забезпечення комфорту під час тривалого носіння. Динаміки у кожній чашці нахилені на 12 градусів. Така конструкція сприяє підвищенню якості звучання, оскільки аудіосигнал прямує у вушний канал прямою лінією.

ДВА КОМПЛЕКТИ АМБУШЮРІВ

До гарнітури додаються дві пари амбушюрів:

АМБУШЮРИ ROG HYBRID

Ці амбушури, орієнтовані на тривалі ігрові сесії, поєднують штучну шкіру з тканинною сіткою. Вони мають вищий профіль і добре «дихають».

ШТУЧНА ШКІРА, ЩО ШВИДКО ОСТИГАЄ

Пара тонких і м'яких амбушюр зі штучної шкіри. Наповнювач – піноматеріал з ефектом пам'яті, який швидко охолоджується.

ЗРУЧНЕ КЕРУВАННЯ

На одній із чашок гарнітури знаходяться кнопки, що дозволяють керувати нею у процесі гри. З їх допомогою можна змінювати рівень гучності, вимикати вбудований мікрофон та керувати дисплеями AniMe Matrix.

 
 

Верхнє положення: «звукова хвиля» вкл.

Середнє положення: підсвічування AniMe Matrix вкл.

Нижнє положення: підсвічування AniMe Matrix.

Натискання вимикає/вмикає мікрофон.

Коліщатко регулювання гучності.

ДОДАТОК ARMOURY CRATE

Armoury Crate – це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко налаштувати всі параметри гарнітури, наприклад, активувати аудіопрофіль або задати візуальний ефект підсвічування.

*Віртуальний просторовий звук буде доступний тільки на сумісних пристроях або через Armoury Crate.

 
 

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Тип мікрофону: односпрямований

Чутливість мікрофона: -40 дБ

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

USB Type-C

USB Type A

Довжина кабеля

1,5 м

Управління

Кнопка включення / виключення мікрофона

Регулятор гучності

Управління дисплеями AniMe Matrix

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Віртуальний об'ємний звук 7.1

Діаметр динаміка: 50 мм

Технологія Aura Sync

LED індикатор

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Час роботи

Відсутнє

Час зарядки

Відсутнє

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

310 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера