Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00)

Код:682270
Архiв
Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Strix Fusion 700

Ігрова гарнітура з дротовим інтерфейсом USB 2.0 та бездротовим Bluetooth 4.2, високоякісними компонентами ESS, підтримкою віртуального просторового звучання та синхронізованим підсвічуванням.

Особливості:

  • Бездротовий інтерфейс Bluetooth 4.2;
  • Високоякісні компоненти ESS: цифро-аналоговий перетворювач ES9018 та підсилювач 9601K;
  • Динаміки ASUS Essence з герметичними акустичними камерами;
  • Технології віртуального просторового звучання у форматі 7.1 від фірми Bongiovi Acoustics;
  • Синхронізація вбудованого підсвічування між декількома гарнітурами через інтерфейс Bluetooth через мобільний додаток;
  • Сенсорне керування мобільними дзвінками, гучністю звуку, відтворенням музичних композицій та синхронізацією підсвічування

Дротове підключення для гри, бездротове – для спілкування!

ROG Strix Fusion 700 – це сучасна ігрова гарнітура, яка пропонує два інтерфейси: дротовий USB 2.0 для підключення до комп'ютера, консолі PlayStation 4 або приставки Nintendo Switch та бездротовий Bluetooth 4.2 для телефонних розмов або прослуховування музики. Реалістичний звук у будь-яких розважальних програмах забезпечать високоякісні компоненти (цифро-аналоговий перетворювач ESS 9018, підсилювач ESS 9601) та оригінальні інженерні рішення (50-міліметрові динаміки ASUS Essence, герметичні акустичні камери). Також підтримується технологія віртуального просторового звучання у форматі 7.1 від фірми Bongiovi Acoustic, яка особливо стане у пригоді в шутерах, таких як PUBG та Overwatch.

Навіщо гарнітурі інтерфейс Bluetooth?

Слухайте музику або відповідайте на телефонні дзвінки через бездротовий інтерфейс Bluetooth, не перериваючи гру на комп'ютері, консолі або приставці Nintendo Switch.

Кольорове підсвічування Aura

У даній гарнітурі реалізована система підсвічування, здатного відображати мільйони різних колірних відтінків у вигляді чотирьох візуальних ефектів.

  • Статичний;
  • Пульсація;
  • Цикл;
  • Музика

Робота у команді

Хочете синхронізувати підсвічування всіх гарнітур, які носять члени вашої кіберспортивної команди? Достатньо під’єднати ROG Strix Fusion 700 до мобільного телефона через інтерфейс Bluetooth, а потім вибрати синхронізовані пристрої у зручному додатку.

Синхронізація підсвічування

Підсвічування гарнітури ROG Strix Fusion 700 може синхронізуватися з підсвічуванням Aura інших пристроїв серії ROG*, щоб створити справжню симфонію світла.

Реалістичний звук

Герметичні акустичні камери

Щоб зробити звук гарнітури ROG Strix Fusion 700 чистішим та реалістичнішим, інженери команди ROG збільшили розмір акустичних камер навколо динаміків і зробили їх герметичними.

Глибокий бас

Динаміки ASUS Essence

Гарнітура ROG Strix Fusion 700 здатна видавати потужний бас завдяки ексклюзивним динамікам ASUS Essence, які можуть похизуватися широким динамічним діапазоном (від 20 Гц до 20 кГц).

Почути кожен звук

Високоякісні компоненти ESS

У гарнітурі ROG Strix Fusion 700 використовується цифро-аналоговий перетворювач ESS 9018, що підтримує аудіофільский формат 24 біти/96 кГц з безпрецедентно широким динамічним діапазоном і низьким рівнем спотворень. А для неймовірно потужного баса застосований вбудований підсилювач ESS 9601.

Віртуальний звук формату 7.1

Технології компанії Bongiovi Acoustics

Гарнітура ROG Strix Fusion 700 підтримує режим віртуального просторового звучання у форматі 7.1, в якому використовуються алгоритми обробки звуку Digital Power Station від компанії Bongiovi Acoustics. Він вмикається одним лише натисканням на кнопку – для цього навіть не потрібно встановлювати будь-яке додаткове програмне забезпечення.

Bongiovi Acoustics – одна з провідних компаній у галузі аудіотехнологій. Її мета – зробити так, щоб наш світ звучав краще, і саме цьому служить запатентована технологія Digital Power Station. Команда досвідчених інженерів Bongiovi розробляє унікальні та інноваційні акустичні рішення, що забезпечують студійну якість звучання. Саме цього прагнуть користувачі, охочі максимально повно зануритися у віртуальні світи комп'ютерних ігор.

Вбудований цифровий мікрофон

ROG Strix Fusion 700 оснащується цифровим мікрофоном, який використовує спеціальні алгоритми обробки звуку, щоб поліпшити якість голосової комунікації під час гри. При складанні мікрофон автоматично вимикається – для цього не потрібно вручну змінювати будь-які налаштування.

Ергономічний дизайн

Ексклюзивні амбушури ROG Hybrid

Традиційні шкіряні або тканинні амбушури можуть мати негативний вплив на зручність використання або якість звуку навушників, тому у гарнітурі Strix Fusion 700 застосовуються ексклюзивні амбушури ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинною сіткою, що забезпечує і ідеальне звучання, і максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Їх овальна форма краща з точки зору ергономіки, ніж традиційна кругла, тому вони з більшою ефективністю ізолюють сторонні шуми.

Зручне сенсорне керування

Сенсорна панель служить для швидкої зміни гучності та доступу до інших популярних параметрів.

  • Назад/Вперед. Проведіть пальцем вліво/вправо, щоб вибрати музичний трек.
  • Регулювання гучності. Проведіть пальцем вгору/вниз, щоб змінити рівень гучності.
  • Пауза/Відтворення**. Одинарний дотик.
  • Синхронізація підсвічування. Доторкніться пальцем протягом 3 секунд, щоб синхронізувати підсвічування між гарнітурами. Доторкніться пальцем протягом 5 секунд, щоб активувати режим підключення.
  • Приймання дзвінка**. Одинарний дотик.

Програмне забезпечення ROG Armoury

ROG Armoury II – це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко налаштувати всі параметри гарнітури ROG Strix Fusion 700. Також у ньому створюються і застосовуються профілі з різними наборами параметрів, оптимізовані під конкретні сценарії використання пристрою та ігри різних жанрів.

Пристрої серії Fusion

Не готові йти на компроміси, коли мова йде про якість звуку, комфорт та стиль? Тоді пристрої серії Fusion – ідеальний вибір саме для вас! У кожній гарнітурі Fusion застосовуються ексклюзивні динаміки ASUS Essence, інноваційні технології для підвищення якості звуку, неймовірно зручні амбушури ROG Hybrid та стильне повноколірне підсвічування. Решта функцій – на ваш власний вибір!

*Потрібна Aura-сумісна материнська плата ASUS.

**При прослуховуванні музики одинарний дотик запускає або ставить на паузу відтворення композиції. При вхідному телефонному дзвінку під час прослуховування музики приймання дзвінка здійснюється першим одинарним дотиком, а завершення розмови – другим дотиком.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

39 дБ ± 3 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Конструкція мікрофона: Вбудований у корпус навушників

Спрямованість мікрофона: Односпрямований

Діапазон частот мікрофона: 50 – 10000 Гц

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

2 м

З'ємний кабель

Так

Управління

Регулятор гучності

Керування музикою

Регулятор підсвічування

Складна конструкція

Так

Захист від вологи

Ні

Особливості

Підтримка звуку 7.1

Світлодіодна підсвітка

Автономність

Час роботи

До 17 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

360 г