Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126)

Код:733894
Є в наявності
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Гарнітура Logitech Zone Vibe 125 Bluetooth Headset Graphite (981-001126) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Працюй. Грай. Занурюйся.

Виразіть своє почуття стилю та насолоджуйтесь захоплюючим звуком під час роботи та ігор за допомогою бездротової гарнітури Logitech Zone Vibe 125. Ці легкі бездротові навушники з підключенням по USB або Bluetooth досить професійні для офісу та ідеальні для роботи та розваг вдома. Завдяки потужним 40-мм динамікам з глибокими, насиченими басами, чіткими високими частотами та низьким рівнем спотворень ця бездротова гарнітура подарує вам справжню насолоду звуком. Чутливий мікрофон з шумопоглинанням та повна сумісність із популярними платформами дозволять проводити віртуальні зустрічі з дому. А її ергономічна конструкція та амбушюри з піни з ефектом пам'яті, покриті м'якою тканиною, забезпечать вам комфортне використання протягом багатьох годин. Logitech Zone Vibe 125 - ідеальний компаньйон, який допоможе вам залишатися в гущі подій і протягом робочого дня, і під час ігрового марафону.

Баланс форми та змісту

Приєднуйтесь до своїх робочих зустрічей стильно за допомогою повнорозмірної гарнітури Logitech Zone Vibe 125, яка забезпечить вам найкращий звук та неперевершений комфорт протягом усього дня. Вона працює з популярними програмами для дзвінків практично на всіх платформах і операційних системах, у тому числі на базі Windows, Mac або Chrome. Крім того, ця гарнітура на 25% виготовлена з переробленого пластику, що сподобається всім, хто відповідально ставиться до споживання природних ресурсів.

Створена для роботи та розваг

Сучасний, лаконічний дизайн цієї гарнітури робить її по-справжньому утилітарним аксесуаром. Вона органічно виглядатиме і в офісі під час робочих нарад, і в домашній обстановці. А також стане чудовим інструментом для прослуховування музики на дозвіллі.

Будьте на зв'язку з дому

Працюйте та спілкуйтесь на відстані з упевненістю. Zone Vibe 125 сертифікована для використання з Google Meet, Google Voice та Zoom, а також сумісна з іншими популярними платформами для зустрічей та дзвінків. Це дозволяє легко приєднатися до дзвінка або відеоконференції, де б ви не знаходилися.

Імерсивне аудіо

Хоча ця бездротова гарнітура створена в першу чергу для голосових викликів та нескінченних зустрічей, вона може похвалитися дуже точним і потужним звуком, який змусить вас відчути себе частиною аудіосцен і почути улюблену музику, ігри та фільми по-новому. Великі динаміки діаметром 40 мм здатні відтворювати насичений звук із глибокими басами, чіткими верхами та мінімальними спотвореннями. Тому з нею кожне слово та кожна нота оживають із вражаючою чіткістю.

Звільніться від обмежень

Logitech Zone Vibe 125 подарує вам справжню волю. Завдяки бездротовому підключенню через Bluetooth або через USB-приймач ви не будете прив'язані до робочого столу і зможете легко переміщатися по кімнаті. А вбудована в навушники ємна батарея дозволить не зважати на час. Навіть після цілого дня спілкування ця гарнітура все ще буде готова до роботи: при повній зарядці аксесуар може пропрацювати близько 18 годин в режимі розмови або до 20 годин при прослуховуванні музики. *

Кристально чиста передача голосу

Ця гарнітура оснащена мікрофоном із функцією шумоподавлення, а також технологією формування променя. Він чудово справляється з видаленням фонового шуму, тому співрозмовники завжди будуть добре чути вас і не проґавлять жодного вашого слова. Крім того, за бажання ви можете будь-якої миті відключити мікрофон, щоб бути впевненим, що вас ніхто не почує, якщо ви того не захочете.

Неперевершений комфорт

Повнорозмірні чаші навушників сидять дуже добре і не тиснуть на вуха завдяки м'яким амбушюрам, виготовленим із пружної піни з ефектом пам'яті. А також чудово справляються з придушенням шуму фону. Все це забезпечить вам довгий годинник комфортного використання. Більше того, Zone Vibe 125 відчутно легше за більшість накладних навушників, тому ви можете навіть забути, що носите їх.

Зручне керування

Керуйте функціями відтворення безпосередньо з навушників. Розташовані по обидва боки гарнітури кнопки дозволяють зручно відтворювати музику та призупиняти її, починати та завершувати виклик, виконувати сполучення з пристроями Bluetooth та регулювати гучність.

Індивідуальний досвід прослуховування

Візьміть свою музику та враження від зустрічей під контроль за допомогою Logi Tune.** Ця фірмова програма від Logitech допоможе вам налаштувати параметри мікрофона та еквалайзер відповідно до ваших уподобань. Щоб ви чули та звучали саме так, як вам подобається. Крім того, програма дозволяє оновлювати програмне забезпечення навушників і приєднуватися до зборів одним клацанням миші.

*Час роботи від батареї може змінюватись в залежності від звичок користувачів та умов роботи.

**Додаток Logi Tune в даний час підтримує голосові підказки гарнітури такими мовами: англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською та португальською. Zone Vibe 125 підтримує лише версію для настільного комп'ютера.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

108 дБ

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Конструкція мікрофону: винесений регульований

Мікрофон із шумозаглушенням

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth

Радіоканал

Довжина кабеля

1,3 м

З'ємний кабель

Так

Управління

На чаші навушників

Функції керування

Управління дзвінками

Регулятор гучності

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Матеріал амбушюр: Текстиль

Радіус дії: 30 м

Матеріал корпусу: Пластик

Автономність

Час роботи

До 20 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Графіт

Вага

185 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження