Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK)

Код:728849
Є в наявності
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Навушники Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Graphite фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваш повсякденний аудіо-компаньйон

'Компактні та ергономічні навушники Galaxy Buds FE створені для того, щоб подарувати вам неперевершений досвід прослуховування музики. Блокуйте небажані шуми за допомогою функції активного шумозаглушення, налаштовуйте навушники за допомогою різноманітних рекомендацій та безперешкодно синхронізуйте їх з пристроями Samsung Galaxy. Насолоджуйтеся повсякденним аудіо-компаньйоном, який по-справжньому дбає про вас.

companion__img

'*Galaxy S23 FE та Galaxy Tab S9 FE продаються окремо. S Pen входить до комплекту Galaxy Tab S9 FE. **Старт продажів S23 FE в Україні і Молдові планується згодом, про дату старту буде повідомлено окремо. **Зображення змодельоване з ілюстративною метою. Фактичний інтерфейс може відрізнятися.

features__icon

Завжди актуальні відтінки, що пасуватимуть до будь-якої мелодії

Графіт і білий - це два кольори, які завжди залишаються актуальними. Вони чудово поєднуються з повсякденним вбранням, що робить їх універсальним вибором для будь-якого випадку.

features-slide-img
features-slide-img
features-slide-img

'*Доступні кольори можуть відрізнятися залежно від країни або оператора. **У комплект входять навушники Galaxy Buds FE, зарядний чохол, два набори насадок (S/M, M/L (за замовчуванням)), три набори амбушурів (S, M (за замовчуванням), L), USB-кабель і короткий посібник користувача. ***Перевірте, чи підходить вам навушник, за допомогою меню "Перевірка відповідності навушників" у додатку Galaxy Wearable.

Відключіть навколишній світ за допомогою потужного ANC

Шум відключено, ваш власний світ увімкнено. Активне шумозаглушення миттєво залишає вас наодинці з музикою в тихому просторі. Відкиньте все, що вас відволікає, і пориньте у чистий звук.

companion__img

'*За замовчуванням функція активного шумозаглушення ввімкнена, а жест дотику та утримання для ANC можна налаштувати в додатку Galaxy Wearable.

Тиша на кінчиках ваших пальців

'Увімкніть або вимкніть активне шумозаглушення, просто торкнувшись і утримуючи сенсорну область. Якщо ви хочете поговорити зі своїм другом поруч, ви також можете перемикнутись в режим навколишнього звуку, щоб чути його, не знімаючи навушників.

'*Щоб змінити 3 рівні гучності навколишнього звуку, у додатку Galaxy Wearable перейдіть до Налаштування навушників > Доступність > Налаштувати навколишній звук. **Жест дотику й утримання для ANC можна налаштувати в додатку Galaxy Wearable. ***Відео наведено лише з ілюстративною метою і може не відповідати точному зображенню продукту. Фактичні виміри можуть відрізнятися.

fingers__img
low__icon

Насичені низькі частоти

'Насолоджуйтесь насиченим звучанням Galaxy Buds FE з глибокими, потужними басами нового 1-смугового динаміка, незалежно від того, що ви слухаєте.

'*Зображення змодельоване з ілюстративною метою.

low__img
features__icon

Тривала робота від акумулятора з довговічною батареєю

Компактний за розміром, але водночас потужний. Акумулятор працює до 30 годин від одного заряду, що дозволяє прослуховувати довгий список улюблених пісень, подкасти або відео з соціальних мереж протягом усього дня.

*З вимкненим ANC навушники та кейс забезпечують до 30 годин роботи від повного заряду. З увімкненим ANC вони забезпечують до 21 години роботи від повного заряду. За даними внутрішнього тестування. Час роботи перевірено при підключенні попередньої версії Galaxy Buds FE до нещодавно випущеного смартфона Galaxy зі стандартними налаштуваннями. Фактичний час автономної роботи може відрізнятися і залежить від умов використання, налаштувань, кількості зарядок, рівня сигналу Bluetooth та інших факторів. "Час відтворення" означає час, протягом якого навушники Galaxy Buds FE під'єднані до телефону для потокової передачі музики. **Час відтворення може змінюватися залежно від налаштувань.

fingers__img

Чіткість звуку під час викликів

clarity__img

Ваш голос передається з високою точністю

Насолоджуйтесь чіткістю дзвінків завдяки трьом мікрофонам Galaxy Buds FE. Основний мікрофон, додатковий мікрофон і внутрішній мікрофон працюють в гармонії, щоб точно вловити ваш голос, тому ваші слова доходять до співрозмовника голосно і чітко.

clarity__img

Ваші навушники, персоналізовані для вас

Galaxy Buds FE автоматично підлаштовуються під ваш стиль використання для оптимальної передачі вашого голосу завдяки технології персоналізованого формування променя. Одягніть їх, і вони визначать ваш голос, коли ви почнете говорити.

clarity__img

Будьте почуті серед шуму

Незалежно від того, чи перебуваєте ви в галасливому місті, чи на вітряній вершині пагорба, ваш голос пробивається крізь шум під час телефонних дзвінків завдяки DNN-рішенню Galaxy Buds FE, яке вміло відфільтровує фоновий шум від вашого голосу.

Перемикайтеся між пристроями без пауз

Звук безперешкодно слідує за вами, коли ви об'єднуєтесь з іншими пристроями Samsung Galaxy за допомогою функції Auto Switch або підключаєтесь за допомогою дотику чи Bixby. Звук залишається з вами навіть тоді, коли ви перемикаєте пристрій відтворення зі смартфона на телевізор за допомогою функції Smart View, тож ви можете продовжувати дивитися шоу на великому екрані, не пропускаючи жодного фрагмента.

companion__img

*Щоб скористатися функцією автоматичного перемикання, пристрій Samsung Galaxy, з яким ви плануєте перемикнутись, має бути вже сполучений з вашим Galaxy Buds FE. **Автопідключення до Smart View доступне лише на телевізорах Samsung, випущених з 2023 року, та після оновлення мікропрограми з липня 2023 року. ***Функція автоматичного перемикання наразі недоступна на ПК. ****Galaxy Buds FE сумісні зі смартфонами та планшетами Galaxy з ОС Android 8.0 або новішої версії та пам'яттю понад 1,5 ГБ. *****Функція автоматичного перемикання доступна лише на смартфонах і планшетах Galaxy з інтерфейсом One UI 3.1 або новішої версії, а також на Galaxy Watch4 або новішої версії. Щоб увімкнути функцію автоматичного перемикання, необхідно увійти в обліковий запис Samsung. Підтримувані навушники включають моделі, випущені після Galaxy Buds Plus (Buds Plus, Buds Live, Buds Pro, Buds2, Buds2 Pro і Buds FE).

Загублені та знайдені миттєво

Загубили навушники? Що ж, це не надовго. Відстежуйте їх, використовуючи місцезнаходження ваших зниклих навушників. Коли їх знайдуть на іншому телефоні, ваша контактна інформація буде надіслана разом із повідомленням "Lost and found". Тримайте Galaxy Buds FE завжди під рукою.

companion__img

'*Режим "Загублений" активується, коли пристрій Samsung Galaxy увійшов до облікового запису Samsung, окрім спроб власника створити пару з втраченим Galaxy Buds FE за допомогою програми Galaxy Wearable. Потрібно увімкнути режим "Загублений" у налаштуваннях. **Контактну інформацію потрібно ввести в налаштуваннях заздалегідь. ***Режим "Загублений" недоступний для зарядного кейса Galaxy Buds FE. *****Контактну інформацію та повідомлення потрібно заздалегідь зареєструвати в застосунку SmartThings, щоб вони відображалися на пристрої-шукачі в режимі "Загублений". Пристрій-шукач має бути підключений до інтернету та увімкнений для відображення попередньо зареєстрованої контактної інформації після створення пари. Доступність функцій може залежати від сумісності пристроїв.

Дружнє нагадування прихопити навушники

Забули щось? Galaxy Buds FE сповістять вас, якщо ви забудете навушники, тож вам не доведеться повертатися пішки за кілометри.

companion__img

*Коли батарея розряджається, він відстежує на основі останнього підключеного місцезнаходження. **Додаток SmartThings Find доступний лише на пристроях Samsung Galaxy з Android 9.0 або новішої версії. ***SmartThing Find не підтримується на материковій частині Китаю. ****Щоб отримувати сповіщення від SmartThings Find, необхідно увімкнути сповіщення в налаштуваннях.

Налаштуйте звук на свій смак

За допомогою програми Galaxy Wearable ви можете швидко персоналізувати налаштування Galaxy Buds FE прямо з пристроїв Samsung Galaxy. Інтуїтивно зрозумілі та прості у використанні налаштування - від еквалайзера до голосового пробудження Bixby - дозволять вам швидко налаштувати навушники на свій смак.

*Додаток Galaxy Wearable також доступний на ПК.

fingers__img

Улюблені аксесуари все ще підходять

Продовжуйте користуватися улюбленим чохлом на Galaxy Buds FE, адже пристрої сумісні з чохлами для Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro та Galaxy Buds Live. Насолоджуйтесь своїми навушниками, не розлучаючись з улюбленим чохлом.

'*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **Наявність чохла може залежати від країни та оператора.

fingers__img

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

98 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Технологія Deep Neutral Network (DNN)

6 мікрофонів

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління режимами шумоподавлення

Управління дзвінками

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX2

Особливості

Режим Ambient Sound

Динамік: 11 мм

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 479 мАг

Кожен навушник: 60 мАг

Час роботи

Із зарядним кейсом та навушниками: до 30 год (без ANC)

Навушники: до 8,5 год (без ANC)

Навушники: до 6 год (з ANC)

Із зарядним кейсом та навушниками: до 21 год (з ANC)

Час зарядки

Навушники: до 1 год.

Зарядний кейс: 1,5 год

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

5 хвилин зарядки для 1 години роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 5,6 г

Зарядний кейс: 40 г

Комплектація

Насадки-крила (S/M, M/L)

Кабель USB-C - USB-C

Навушники

Зарядний кейс

Змінні амбушюри (S, M, L)

Короткий посібник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків