Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177

Код:739203
Архiв
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless (White) 700177 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 98 ₴
Колір
Black   фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless

Нові ACCENTUM Plus - це насамперед довершений звук Sennheiser впродовж усього дня. Навушники оптимально пристосовані для сучасного мобільного користувача. Навіть коли вони повністю розрядяться десь у дорозі, то у режимі швидкої зарядки вони всього за 10 хвилин набирають заряду на цілих 5 годин автономної роботи (музика, зв'язок, голосові помічники тощо). Втім це, як то кажуть, про всяк випадок. Адже ACCENTUM Plus без підзарядки здатні працювати до 50 годин, створюючи усі умови для того, щоб їх винятково якісним звучанням та дивовижно об'ємною звуковою панорамою ви насолоджувалися скільки завгодно. При цьому, завдяки удосконаленій АШП навушники будь-де миттєво адаптуються до змін акустичного фону оточення, а фірмова система персоналізації завжди допоможе вам швидко й просто налаштувати звук ACCENTUM Plus на свій смак.

Якісний і комфортний звук на цілий день

Так, повного заряду акумуляторів ACCENTUM Plus вистачає аж на 50 годин, тобто на декілька днів якісного аудіо, спілкування, ігор та інших розваг. А коли навушники десь випадково розрядяться, то часу на зарядку потрібно буде не більше, аніж на одну чашечку кави. Просто під'єднайте їх до роз'єму USB – і за 10 хвилин ваші ACCENTUM Plus підхоплять заряду ще на 5 годин роботи. Тож без музики та зв'язку ви точно ніде не залишитеся.

Плюс, ця модель якнайкраще підходить саме для активного й динамічного способу життя. ACCENTUM Plus легкі й надійні, не потребують частих зарядок та надзвичайно комфортні. Широкі амбушюри м'яко охоплюють вуха, а ергономічне оголів'я впевнено, втім без зайвого тиску утримує навушники на голові, тому вони ніколи не спадають і не заважають, зокрема й коли рухатися доводиться значно енергійніше, ніж зазвичай.

Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless

І загалом, нові бездротові ACCENTUM Plus від Sennheiser дуже й дуже надовго стануть вашим найприємнішим та найнезаміннішим аудіокомпаньйоном, з котрим високоякісний звук слухати можна так, як це подобається саме вам. Будь-де і будь-коли. Адаптивна система активного шумопригнічення навушників ефективно усуває зайвий шум і дає змогу насолоджуватися музикою і вільно спілкуватися, не відволікаючись на сторонні звуки, у людних кафе, у транспорті чи на міських вулицях. У гучному оточенні АШП автоматично посилює рівень шумопригнічення і плавно його занижує у більш тихих локаціях, а також за потреби вмикає захист від шуму вітру, щоб він теж не зіпсував враження від музичної композиції чи не заважав розмовляти телефоном.

А щоб у своїх ACCENTUM Plus ви скрізь почувалися не лише комфортно, а й безпечно, у них, як і у всіх сучасних бездротових Sennheiser такого рівня, теж передбачений режим аудіопрозорості. Transparency Mode вмикається одним дотиком до сенсорної панелі, завдяки чому будь-коли можна швидко послухати все, що відбувається навколо, та вільно спілкуватися з людьми, котрі перебувають поруч, не знімаючи для цього щоразу навушники з голови. До того ж цей режим в ACCENTUM Plus налаштовуваний, тобто за потреби можна вибрати такий рівень прозорості, з яким і музика звучить комфортно, і оточення своє в навушниках теж чуєш, як треба.

Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless

Дивовижно об'ємна звукова панорама

Просто як у клубі чи у першому ряду концертного залу! Унікальна акустична конструкція ACCENTUM Plus гарантує повне занурення у звучання музичної композиції та максимум позитивних вражень від якісного аудіо. Фірмові високоякісні перетворювачі, що розроблені та виготовлені на німецькому заводі Sennheiser, всередині навушників встановлені під певним кутом нахилу відносно вушних каналів, внаслідок чого ACCENTUM Plus створюють значно ширшу та об'ємнішу звукову сцену та наповнюють її безліччю неймовірно реалістичних звукових елементів, котрі у такому просторі оживають та розкриваються дійсно повною мірою.

Найкращий звук, що до вподоби саме Вам

ACCENTUM Plus налаштовувати можна відповідно до музичних уподобань, особливостей конкретного альбому чи композиції або ж просто під настрій. Хочеться більше басів - вмикаємо режим Bass Boost. Потрібно, щоб мовлення звучало чіткіше й виразніше - активуємо режим підкастів. А ще в ACCENTUM Plus можна швидко й просто налаштувати власний персональний аудіопрофіль. Для цього навушники мають спеціальну систему персоналізації звучання. Вона розроблена фахівцями компанії Sennheiser спільно з провідними науковцями німецького Інституту цифрових медіатехнологій товариства Фраунгофера на основі результатів комплексного вивчення особливостей функціонування людського слуху. Та попри те, що робота системи ґрунтується на вельми складних і багаторічних наукових дослідженнях, для користувача ACCENTUM Plus вона являє собою невеличкий тест, впродовж якого за допомогою певних музичних звуків ви легко й просто визначаєте потрібний профіль звучання та встановлюєте оптимальні налаштування для різних рівнів гучності.

Втім, коли на це немає часу, то у додатку Sennheiser Smart Control буквально кількома дотиками можна вибрати будь-який з попередньо налаштованих аудіопрофілів або ж налаштувати потрібний звук за допомогою 5-смугового еквалайзера. І ваші навушники звучатимуть саме так, як подобається саме вам.

Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless

Розумний дизайн та інтуїтивно зрозуміле керування

У ACCENTUM Plus всі функції управління налаштуваннями плеєра, телефона та взаємодії с голосовим помічником у смартфоні виконуються через інтерфейс сенсорної панелі й буквально одним-двома дотиками. Почати відтворення треку чи поставити його на паузу - один дотик до навушника, збільшити-зменшити гучність - проводимо пальцем вгору-вниз, увімкнути наступний трек або відповісти на вхідний виклик - просто свайп по панелі.

Завдяки функції "Розумної паузи" (Smart Pause) навушники самі "відчувають", коли ви знімаєте їх з голови, або ж, навпаки, надягаєте і, відповідно, автоматично ставлять плеєр на паузу, а потім запускають відтворення композиції з того місця, де вона була зупинена. А окремі фізичні кнопки призначені для того, щоб ACCENTUM Plus було зручніше вмикати-вимикати та щоб простіше й швидше сполучати їх з потрібними пристроями по Bluetooth.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення

Для мобільних пристроїв

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

10 Гц

Максимальна відтворювана частота

22 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

106 дБ

Опір

560 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Спрямованість мікрофона: Автоматичне керування формуванням променя

Діапазон частот мікрофона: 50-8000 Гц

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth 5.2

mini-Jack (3.5 мм)

З'ємний кабель

Так

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Управління музикою

Функція програвача

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНС (1 кГц, 1 Вт RMS): <0,3%

Автономність

Час роботи

До 50 годин

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: за 10 хвилин забезпечить навушникам до 5 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

227 г

Комплектація

Навушники

Інструкція користувача

Кабель USB-C для заряджання

Аудіокабель з роз'ємами 3,5 мм та 2,5 мм

Кейс для зберігання та транспортування

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера